Az oroszlánkirály őszintén

Figyelmeztetés: a videó célja a szórakoztatás. Úgy tűnik páran még mindig nem értik, hogy nyugodtan lehet viccelni kedvenc filmekkel is. Például az oroszlánkirály szerintem remek, de az alábbi videón is simán elmosolyodtam:

9 hozzászólás a “Az oroszlánkirály őszintén” bejegyzéshez

 1. Uram Isten! Ebben sem tudták megállni azt a retardált Frozen összehasonlítást, amit nagyjából hárommillióan szedtek már szét, hogy mekkora hülyeség. Egyébként általában szeretem az Honest trailer szériát, de ez szar lett.

 2. “amit nagyjából hárommillióan szedtek már szét, hogy mekkora hülyeség. ”

  mit kell ezen szétszedni? nincs mit szétszedni, adja magát, egyértelmű.

  nem mellesleg, te komolyan nem egy, nem kettő, hanem ilyen sok szétszedést olvasol el a neten? jézusom. már az is beteges, hogy tudod, hogy van, amit szét kell szedni. hogy ez egy thing. de akkor minek elolvasni azt, amit te is gondolsz, hogy nem állja meg a helyét még ezerszer?

 3. A legviccesebb resz a ‘Do Me Eyes’

  Honest trailers meg a Cinemasins a legjobbak.

 4. meroving: csak egy kérdés. Mire a hozzászólásod végére értél, még megvolt, hogy úgy nagyjából hova akartál kilyukadni az elején?

  Amúgy 9Gag. Eddig csak úgy hússzor láttam felrakva a Frozen-Oroszlánkirály összevetést, és nagyjából mindnél az összes reakció arról szólt, hogy hány helyen bukik meg az elmélet (kezdve azzal, hogy az összevetés majd minden pontja ferdíti valamelyik film eseményeit, hogy összehasonlíthatóvá tegye a másikkal)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.