19 hozzászólás a “Még több Transformers a tévében” bejegyzéshez

 1. Pontot tehetünk annak a vitának a végére, hogy a Dinobotok átalakulnak-e. És végre hallani Lockdown/Vesztegzár hangját.

  A második videóban pedig :10 környékén mintha egy nem-robot dinoszaurusz álldogálna az egyik űrhajó alatt.

 2. Na, lehet a végén moziban nézős lesz? A kutyafáját, a CGI nagyon faszának néz ki, a történet gondolom hulladék lesz, de ha az akciót nem baszták el, megérhet egy misét.

 3. IGEN! Dinobotok átalakulnak, kicsit féltem hogy le lesznek butitva és végig dinó alakba lesznek, de elég durván néz ki az átalakulás is. Lockdown pedig a hangja és a megjelenése alapján nekem eddig a kedvenc gonoszom a TF filmekből :D

 4. Lockdown elég badass :D Bár az előző részben is úgy volt bemutatva, hogy Shockwave a nagy “villian”, aztán …. jah

 5. amúgy ezek az ultimate badass robotok miért nem együtt támadnak? lehet, hogy én vagyok a műveletlen, de pl ha már évekkel korábban is ott volt a Holdon az árulóvá lett Autobot, akkor esetleg a Fallen lepacsizhatott volna vele. stb..

 6. mof, Bár tényleg nincs sok logika a TF filmekbe, de ebben pont volt: Sentinel Prime (fővezér) is fővezér volt, a Fallen (Bukott) meg akkor kapott erőre amikor megölték az utolsó fővezért Optimust. Tehát a kettő nem jött volna össze. + Sentinel “kikapcsolt” állapotba volt a Holdon, Optimus “élesztette” fel a Mátrixal, tehát mindenki halottnak hitte addig.

 7. Ami meg Lockdown-t illeti, ő fejvadász, szóval addig nem is jöhetett volna ide, míg valaki el nem küldte őt a Földre.

 8. Copperhead: Úristen..Szilánk meg a többi állat. :D Mondjuk simán behozhatnák a terrorconokat is..vagy azok benne lesznek vajon a filmbe?Nem nézek több trailert mert nem akarom elspoilerezni. :D

 9. INFO: Aki nem szinkronosan akarja megnézni az menjen a MOM Parkba. Igaz OV verzió van csak de jobb mint a szinkronos. :)

 10. és aki a főváros és vonzáskörzetén kívül él? ja, azok dugjanak libával és élvezzék a székrúgdosást a 10éves kisg*ciktől..

 11. mof: a hazai forgalmazókkal beszéld meg, még Budapesten is csak a 3D lesz eredeti hanggal, kb 1 helyen

 12. egen, tudom.. sry a céltalan dohogásért, akár törölhető is. Pécsett sikerült megnéznünk a Winter Soldier-t pénteken, 22.10-es kezdéssel. szóval vannak még csodák:)

 13. Most pörgettem én is végig a mozikat, shame h csak egy helyen lesz OV, többi szinkronos…. WTF

 14. Tuti ez nem lesz feliratos verzióban a moziban. :(
  Pont ilyen film, amit eredeti nyelven jó nézni csak.

  Bezzeg olyanok, mint a Hogyan rohanj a vesztedbe, azt adják szinkronosan is meg feliratosan is…

  Hétvégén csinálok egy kis TF maratont. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.