A Jurassic World új Dínója

Micsoda remek teaserkép… fenét. Viszont itt van a Jurassic World új dinójának fogsora, vagyis…

Új dínó?? Kérdezed. Igen, mert elvileg a park már rég menni fog, és a tudósok új fajt is kikísérleteznek, mire mi bekapcsolódunk.

12 hozzászólás a “A Jurassic World új Dínója” bejegyzéshez

 1. Új dínó amely nagyobb a T-Rexnél.Látszik a hosszúkás pofa.Ezt már láttuk a harmadik részben.
  A másik infó,a raptorok intelligenciájával foglalkozó szál is benne volt az előző részben.Remélem tényleg újítanak valamit.
  Joe Johnston rendezi ezt is? :)

 2. SPOILER LEHET

  Ez az a hibrid ami a T-rex/Raptor/Tintahal keveréke lesz és rejtőzködni is képes és állítólag ő fog elszabadulni és az idomított T-rexel és Raptorokkal akarják majd levadászni a D-Rexet ( Diabolus Rex néven fut majd )

 3. Mutáns hibrid bármi izé … hát nekem ez inkább elvette a kedvem az egésztől mint váróssá tette a filmet . Vagy a kikísérletezés alatt egy olyan fajt értünk ami létezett ?

 4. A kaméleon dinó már szerepelt az második részben, legalábbis a könyv változatban, és az egyik legizgalmasabb jelenet fűződik hozzá sztem. Bár ott nem hibrid volt, azért még nem feltétlenül rontják el. Reménykedjünk.

 5. MT90: Hát, az én emlékeim szerint nem volt az olyan nagyon izgalmas rész… bár ezer éve olvastam a könyvet utoljára. (Szvsz az sokkal izgalmasabb rész, mikor a Tyrannosaurus fészkéből próbálnak Dodgsonék tojást lopni.) Röviden: valami benzinkúton vagy hol húzzák meg magukat a szereplők éjszakára a raptorok elől, és az egyikük kimegy benzint keresgélni, két Carnotaurus (ugyanaz a faj, mint ami a Terra Nova sorozatban is volt) meg próbálja levadászni őt, aztán végül a többiek, mikor végre kiszúrják az állatokat, a kinti világítást kapcsolgatják le-fel, és ettől inkább a dinók odébbállnak, mert zavarja őket, hogy a színűket folyton változatani kell, hogy továbbra is a környezetükbe olvadva maradhassanak.

 6. Én úgy tudom-de elég rég olvastam én is a könyvet- hogy a Carnotasaurus is hibrid volt mert hogy valami kaméleon dnst adtak neki még anno és emiatt tudott beleolvadni a környezetbe.

  Hahó ez nem a Spino az hosszukásabb és már volt is egyszer így értelmetlen volna rejtegetni. Ez nagyobb annál

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.