Vége a Resident Evileknek?

A következő film munkacíme jelenleg Resident Evil: The Final Chapter, és tényleg a filmsorozat lezárását jelentheti, legalábbis ezt nyilatkozta Paul W.S. Anderson, aki épp írja a forgatókönyvet. Még nincs kész, így egyelőre semmit nem tűztek ki, sem a forgatás kezdetét, sem a bemutató dátumát. Elvileg most szeptemberben érkezett volna, na de ha még forgatókönyv sincs…

Közben Anderson beszélt a 3D-ről, hogy már úgy kell kell megírni is az akciójeleneteket, hogy jól mutassanak majd 3D-ben, és természetesen úgy kell a helyszínt is választani meg minden. Mindezt olyan hangnemben, mintha ő lenne a 3D királya.

De legalább vége lehet a franchisenak a rebootig.

21 hozzászólás a “Vége a Resident Evileknek?” bejegyzéshez

 1. Mondjuk ideje lenne már, mert már részek óta egyre szánalmasabbá válik amit művelnek. :/ Persze abból a koncepcióból elég nehéz is értelmeset kihozni, hogy az egész világ kipusztult, az Umbrella mégis még mindig gonosz és kapzsi, mert nyilván sokat lehet kezdeni a sok-sok milliárddal, mikor a népsűrűség 0.00001 fő/négyzetkilométer…

 2. Az utolsó két rész annyira gáz volt, hogy csak fogtam a fejem. Megélhetési filmek a házaspártól. Fúj. Valaki csinálhatna egy épkézláb RE filmet.

 3. A nap jó híre.
  Remélem 5-6 éven belül valaki nekiáll és csinál ebből egy normáis filmet, mert ez még viccnek is rossz amit ez az ember művelt.
  Kb. ő az egyetlen rendező akit szó szerint utálok Hollywoodban. Pedig nem vagyok egy gyülölködő típus, és mindenkinek megadom (még M Night Salamannak is) az esélyt, hogy javítson, de Ő nagyon kihúzta a gyufát nálam. :D

 4. Én azt bírtam hogy zombi apokalipszis + minden de azért valahogy van pénze és kapacitása az Umbrellának (magyar fordításban VÉDERNYŐ)-nek rlszenként legalább 1 új szuperbázis felépítésére, valamint több ezer-tízezer dolgozó/katona hadban tartására.

  Egy IGAZI RE -remakenek sokkal jobban örülnék.

 5. Minden rész úgy zárult, hogy valamivel rosszabb helyzetben találta magát Alice, mint korábban. Az első végén a Kaptárból Racoon City, utána a Föld elsivatagosodott, utána az egy szem menekült hajót szétlőtték a helikopterek, legutóbb meg már csak a Fehér Ház tartotta magát az egész bolygónyi élőhalott ellen. A következő rész végén az a minimum, hogy a Marson is zombik az ufok, különben nem állok jót magamért :P

 6. Nemrég néztem meg egymás után az összeset (3.-tól BD-n) és egész jól szórakoztam rajtuk.
  A játékokat nem ismerem.Gondolom ez is számít,de azért várom a zárást.
  Az alkotók miatt legalább nem lesz zsákbamacska. :)

 7. Elég nagy szemetek lettek a Resident Evil filmek, de a 3D azért nem rossz bennük, az utolsó előttit láttam moziban, és azért ott a 3d elég jó volt, kár, hogy a film nem :).

 8. Paul W.S. Andersont én jó rendezőnek tartom. De csak a rendezéssel kéne neki foglalkoznia. Neki nem szabadna írnia dolgokat.

 9. Azt hittem, hogy csak én fogok örülni ennek a hírnek de látom nem vagyok egyedül. Az első rész után nyugodtan abbahagyhatták volna.

 10. a Mortal Kombat, halálhajó és AvP filmjei tetszenek nekem igazán.

  haggya már ezt a szarságot és rendezzen mást :)

 11. hasonló karakter lehet Bay és Anderson, egyiksem akarja abbahagyni az egyre szarabbá váló sorozatát :)

 12. amennyire felpörögtek a rebootok, lehet, hogy már az utolsó rész előtt láthatjuk, lol

 13. Az első rész után (ami szerintem csak közepesre sikerült) borzasztóan igénytelen lett a sorozat. Másodikat még végignéztem, a harmadiktól kezdve képtelen voltam, nem tudtam és nem is akartam végigszenvedni.

  Paul W.S. Anderson nálam is azt jelenti hogy került el jó messzire a filmet.

  Hogy hozta össze a Halálhajót? Örök rejtély marad.

 14. Ideje lenne, pedig az első részt nagyon szerettem, a második se volt olyan vészes. P.W.S. Anderson meg inkább csinálhatna a Event horizon szintű filmeket!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.