13 hozzászólás a “A Capitol ezt gondolja a körzetekről” bejegyzéshez

 1. Nem szeretem ezt a sorozatot, a könyv ilyen antiirodalom (mind olvastam, hogy miért voltam mazoista ma sem értem), a filmeket pedig egyedül a főszereplő kisasszony menti meg erősen, DE ezek most nagyon ötletesre sikeredtek, tetszenek, már-már berántana, ha nem tudnám, amit tudok :)))

 2. Nagyon tetszik a képi világa a fotóknak. Nagyon erősen propaganda és általánosítás filling van rajtuk. Nagyon jó munka, főleg a 6-os körzet autógumis nadrág tetszik :D

 3. én ennyire nem éreztem borzasztónak a könyveket. abszolút egy könnyed kis könyv. kb az ilyen filmekre mondjuk azt, hogy könnyed, szombat esti popcorn mozi, ami egynek jó volt. sztem a könyvek nem akarnak se többet, se kevesebbet, de azt egész jól hozták :)
  nem lesz belőle egy Asimov, de voltak benne jó gondolatok.

 4. Ha mind a hármat végigolvastad, akkor annyira azért ugye mégsem voltak szörnyűek :) Szeretem az ilyen divat utálkozókat!

 5. Nem utálom, pláne nem divatból. Egyszerűen nem jó, de pl. reggeli metrózáshoz tökéletes “mélységű” és vastagságú olvasmány. Nem tudom miért kell kiakadni, a fentieket éppen dícsértem :)

 6. Én azért olvastam el a könyveket, mert fogadtak velem egy üveg pezsgőben, hogy nem fog menni. Hát ment, kínkeservesen, falba fejet verősen, ágyban fetrengve szenvedősen, de elolvastam. Viszont a mai napig nem fogtam fel, hogy Katniss karaktere a könyvekben miért olyan ostoba (nincs jobb szavam, a csaj egyszerűen kőostoba), vagy csak én várok el egy 16-17 éves lánytól annyit, hogy legalább az őt körüldongó srácok érzéseivel nagyjából tisztában legyen és felfogja a felnőttek szájbarágós figyelmeztetéseit, hamár abban a disztópiás világban nő fel.

  A filmek amúgy nem vészesek, kifejezetten jót tett a sztorinak, hogy kicsit belepiszkáltak a karakterekbe (pláne Katnissnek).
  Plakátok megint csak jók, tetszik, hogy továbbviszik ezt a szocreál hangulatot.

 7. szerintem tipikus ponyvák a könyvek, simán olvashatóak, mind izgalmasabb, mint akármelyik Alkonyat. Akinek kínszenvedés volt, azokat nem értem. Max üres, de nem nehéz olvasni, 1-2 óra/könyv az egész.

 8. barátnőm miatt néztem meg, nagyon nem akartam a második rész mégis pozitív csalódás volt, egész szórakoztatóra sikerült. mozit viszont még mindig nem ér meg.

 9. Én is elolvastam mindhárom könyvet. Az első kettő nagyon tetszett, de a harmadikkal nagyon szenvedtem. Azt két és fél hétig olvastam, ami nálam nagyon nagy szó, mert egy könyvvel általában pár nap alatt végzek. A 3. kötet nagyon nem volt jó szerintem. És, ha azt még ketté is vágják a filmben…halálos lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.