Rian Johnson írja és rendezi a Star Wars folytatásokat

Bár JJ és csapata hónapokat kotlott az EP VII forgatókönyvén, de úgy tűnik, hogy a folytatásokra (EP VIII és IX) egy profit hoznak be: Rian Johnson (Looper). Jó esetben a rendezést is rábízzák (update: rábízták), ami elég durva lenne, még ha ő komolyabb hangulatú filmekről is ismert.

human
írta
2014. 06. 20. 22:43
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “Rian Johnson írja és rendezi a Star Wars folytatásokat” bejegyzéshez

 1. ezek szerint J.J. nem az egész trilógiát rendezi? :( ez nekem új…másrészről a Looper nem volt egy nagy szám, viszont 3 kiváló epizódot is írt a Breaking Badbe Rian Johnson.

 2. A Looper sztoriját egyedül az időutazás baszta el, a karakterek éls dialógusok a helyükön voltak, szóval én bizakodó vagyok.

  Amúgy human, azért raktad ki, mert odaírtam az előző cikk alá, vagy magadtól? :D Csak kíváncsi vagyok.

 3. Már írtam egy másik topikban is a témában, hogy J.J. amellett, hogy jó rendező, van érzéke a blockbusterekhez, még fanatikus Star Wars rajngó is, így nála jobb kezekben van a frenchise sorsa, én szívesebben láttam volna, ha ő is folytatja, és csak spinof epizódokhoz keresnek másokat. Rian Johnson alapvetően tévés tendező, egy értékelhető mozifilmmel a pedigréjében, és bár a Looper tetszett, én azért kicsit szleptikus vagyok.

 4. Odin

  Nem, csak Chewie lesz tüdőrákos, és a kezelésektől kihullik az összes szőre.

 5. Rian Johnson a Looper elött készített egy Brick-et és egy Bloom Brothers-t is, és nekem mindhárom a szívem csücske, a rendező mestere a stílusok keverésének, így szerintem az általa rendezett rész kuriózum lesz, erre mérget merek venni

 6. A Looper sztoriját egyedül az időutazás baszta el, a Terminátorét meg az egész robotos baromkodás. Nem?

 7. Azt valaki magyarázza már el, hogy miért nem J.J. marad?
  Nekem ez új. Ezt már az elejétől fogva tudni lehetett, hogy ő csak az első részt fogja dirigálni? Csak, akkor nem értem miért szállt ki a Star Trek-ből, mert a 3. részt, ami 2016-ban jön pont le tudná majd dirigálni. Ez érthetetlen. Akkor a Disney nincsen megelégedve a munkájával, és már keresték is az új rendezőt a többi részre?

 8. Ezt én sem értem. Amúgy már kiderült, hogy ő fogja rendezni mindkét folytatást. De ha nem az a cél, hogy minden részt más rendezzen, akkor miért nem maradhatott J. J.? Ez nekem is teljesen új…

 9. Kaoka: Igen, a Looper sztorijában maga az időutazás volt, ami zavart. Tetszettek a karakterek, a dialógusok, a motivációk (igen, tisztában vagyok vele, hogy az időutazás “készítette elő” ezeket), de magából az időutazásból akkor történeti lyukak származnak, amik felett egyszerűen nem tudok elsiklani.

 10. anthony711: Lehet, hogy J.J. nem akart leszerződni mindhárom (vagy kettő) filmre, hisz az kb. vagy 6-7 évet elvenne az életéből, addig meg már lehet, hogy mást akar majd csinálni. Hiába nagy SW fan, azért közel egy évtizednyi megkötöttség az annyi amennyi.

 11. J.J. sok projektben van benne, producerkedik, sorozatozik, ez nyilván sok időt elvesz. A munkájával semmi gond sincs ez egyértelmű, ő a lelke az egész Star Trek/Star wars-nak jelenleg. Nagyon kedvelem Rian Johnsont, a Brick a kedvencem tőle, szerintem jó választás lenne.

 12. A Loopert 3 nekifutásra alig bírtam végigszenvedni, annyira egy nulla volt, de hát a többségnek bejött. Örültem volna ha marad JJ. Abrams, persze majd kiderül mit sikerül összehoznia.

 13. @werdafckawi: Tudtommal ő csak rendezett BB-részt, nem írt.

  Nekem is tetszett a Looper, így örülök a hírnek. Az viszont engem is meglepett, hogy JJ nem marad.

 14. Ez de sz**…szerintem a looper egyáltalán nem volt kimagasló film mondom ezt úgy, hogy semmi bajom nem volt az időutazással, egy eléggé egyszer elmegy film :D Nem értem JJ-nél nem találhattak volna rá jobb embert, hangsúlyozom szerintem.

 15. addig komolyabb dolgot nem fűznék hozzá se ellene se mellette, míg nem láttam az ep7, azután lehet örülnék vagy bánnám, hogy lelép JJ, majd a film minősége eldönti.
  Bár az tetszettős, hogy komolyabb, “darkosabb” vonalon gondolkoznak sztem, vagyic Rian J, nálam ezt előlegezi meg.

 16. “Bár JJ és csapata hónapokat kotlott az EP VII forgatókönyvén, de úgy tűnik, hogy a folytatásokra (EP VIII és IX) egy profit hoznak be” Mi van? Azért mert “hónapokat kotlottak rajta” már amatőrök? Ez nagyon jó…ez a fickó semmi érdemlegeset nem csinált, mitől lenne ő profi?

 17. human: Sztem rendszeresíts egy virtuális “SARCASM”-táblát, mint a TBBT-ben, a szövegértést segítendő :D:D:D

  Amúgy a hír nekem is nagy WTF, viszont kivárásra játszom. Majd ha ezen túlmenően lesz érdemleges infó is a folytatásokról. A Looper tetszett, de én sem éreztem az évszázad sci-fijének, a Bloom Brothers is jó volt, ugyanakkor eléggé hullámzó minőségű és olykor inkoherens, legalábbis én annak éreztem. Szóval nem tudom…”Örülünk, Vincent?” :)

 18. Keményen friss arcokat vetnek be mostanában minden stúdiónál.
  Azért ez figyelemreméltó, hogy a Disney, az elkövetkező legnagyobb franchise-nak a két spin-offjára, és most már az új trilógiájának az utolsó két részére, nem kimondottan “blockbuster tapasztalt” rendezőket rakott be. Ez nem jelent rosszat, sőt… Ez kb olyan mint amikor Kubrick anno megkapta a Spartacus rendezését, mivel az original rendezőt kirúgták, és ott volt a CREW-ban egy faszi (stanley) aki csinált pár kisfilmet, nesze rakjuk be jó lesz ő.

 19. lnzume: jogos, félrenéztem. A lényegen mondjuk nem oskat változtat, jó részek voltak azok :)

 20. a looperrel csak egy nagy baj van, hogy benne van az a köcsög willis fasz :)

 21. Inkább ő mint a majom JJ. A Star Treket jól elbaszta, meg televágta a foszar lens flare-el, lebutította, és kiherélte, a ST agyát meg lecserélte egy csimpánzéra. Így legalább van esély, hogy az új SWből legalább 1 rész jó lesz.

 22. Ez azért túlzás, csupán annyi történt, hogy kitekerte a brandet a dilithiumtól dús vérű fanboyok kezéből, akik nem mellesleg üveges tekintettel dőlnének limitált kiadású bath’lethjeikbe, hogy miért szopott akkorát a pénztáraknál az ő igényeiket teljes mértékben kiszolgáló reboot, hogy határozatlan időre jegeljenek bármilyen folytatást. A lens flaret már kifejtettem korábban.

 23. basszus, ez az év híre nekem. látszik, hogy a disney nem szarral gurigál, a marvel-univerzumhoz is elég jó neveket zsákolgattak – csak ne legyen ezzel is az, mint edgar wright-tal és az ant mannel, az nagy csalódás volt, főleg akit a helyére hoztak…

 24. Ugyan még messze nem tudni, milyen lesz a film, de én nagyon örültem volna J. J. rendezésének, legalább is megnyugtatott volna. Arról nincs info, hogy miért nem ő rendezi mindhárom részt?

  Szerintem a Looper elképesztően jó film lett, hogy a SW-zal mihez tud kezdeni vki, az már más kérdés — tök mindegy, milyen remek a rendező, éjjel-nappal a fanok hőbörgését fogja hallgatni, nem? :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.