A twitter kinyírta a filmekhez készült weboldalakat?

A Guardian abba ment bele, hogy a modern hashtag meg facebook meg friendpusher weboldalak között a klasszikus, a film trailerét, poszterjét, képeit szép környezetben bemutató weboldalak teljesen elsikkadtak, mivel semmi újat nem tudnak kínálni. De ez már nem is zavarja túlzottan a stúdiókat, hiszen egyáltalán nem doamineket írnak ki trailerek végén, vagy poszterekre, hanem egy #EzAMoziNeve, amivel igyekeznek irányítani az információáramlást, meg előidézni, hogy beszéljünk a filmről.

Ez ilyen bullshit azért még mindig fáj: “Official sites are a one-way conversation with film fans; social media is a dialogue.”

human
írta
2014. 06. 23. 01:45
megjelenés
1
hozzászolás


Egy hozzászólás a(z) “A twitter kinyírta a filmekhez készült weboldalakat?” bejegyzéshez

  1. no igen, semmi akadálya nincsen annak, hogy a filmhez készült weboldalon is lehessen kommunikálni, mint pl a Twitteren. Bár igazából szerintem itt a felhasználókkal van már a gond, mert elvárják, hogy a közösségi oldalakon találják meg a film “oldalát”, és lusták átklikkelni egy a kifejezetten arra szánt oldalra. Szerintem is butaság, mert sokkal hangulatosabb egy ötletes oldalon nézelődni (igaz, én szinte sohasem használom másra sem a közösségi oldalakat, főleg arra nem amire ki vannak találva :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.