8 hozzászólás a “Everything wrong with “Everything Wrong With The Dark Knight Rises In 3 Minutes Or Less”” bejegyzéshez

  1. ez még rosszabb mint a sima “everything wrong with” videók. természetesen csak IMO, de hulladék az összes nitpickes videó ahol nem értelmes dolgokba kötnek bele. A plinkett féle review-ok ezeknek a szaroknak az ellentétei.

    FOR YOU BIG GUY

  2. Szerintem ez is majdnem olyan szar volt, mint amit fikáz. Ráadásul borzalmasan állította be a hangerősséget.

  3. Sajnos a cinemasins videók a kezdeti zsenialitásukat lassan hátrahagyva, részenként 3-4 tényleg hibával és 74 l’art pour l’art valamint a jelenetben nincs lapdance kötekedéssel, erősen stagnálni kezdtek. Azt, hogy némely epizódnak majdnem a fele valami fizetett reklám és, hogy mostanában sportszerűtlenül az igazán magas labdákat üti le (Dragonball, Transformerek, Elysium) már nem is említem.

  4. DC Comics azért sin, mert Detective Comics Comics lenne “teljes formában”. Amúgy meg, a videó felében a csávó konkrétan csak egyetért a CinemaSins ürgével.

    Hulladék videó, a második felét már csak átpörgettem.

  5. Venom: A DC Comics-ban a DC már nem Detective Comics rövidítésére utal. Abból indult igen, de mára már nem rövidítés. Csak szimplán DC.

  6. Az Everything is Wrong With… videók már jóideje nem viccesek. ahogy újabban már az Honest Trailer-ek sem. Még jó, hogy vannak a Szakszerűen videók, abban még nem csalódtam :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.