Csúszik a Star Wars-film?

Han Solo… izé, Harrison Ford sérülése komolyabb lehet, mint elsőre gondoltuk. Eredetileg azt mondták, hogy 8 hetet kell pihentetnie, közben kiderült, hogy eltörte a lábát a forgatáson, nem csak valami enyhébb. Most meg olyan pletyka ütötte fel a fejét, hogy 6 hónapig nem dolgozhat az öreg.

Mivel még csak a forgatás elején járnak, így valószínűleg nem lehet utóforgatásban felvenni a hiányzó jeleneteit, főleg mert elvileg ő az egyik főszereplő, ezért bizony az egész munka csúszhat. Így viszont ugrik a 2015 decembere dátum, mert egy ekkora blockbusterrel rengeteg utómunka is van ám, mielőtt a “de hát az még másfél év” felmerülne.

human
írta
2014. 06. 24. 08:30
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Csúszik a Star Wars-film?” bejegyzéshez

  1. CGI Ford arc Andy Serkisre és kész (de ha már megdolgozzák, kaphatna kockás hasat is).

  2. Nna akkor vegul csak ’16 ba mutatjak be. Abrams orulni fog. Ford meg gyogyuljon meg es oruljon h megerte a 7 reszt,jatsszon kicsit lelkesebben mint mostanaban

  3. JJ. inkább maradt volna a Star Treknél. Legalább a jubileumi összehozhatta volna. Mióta az SW-vel szórakozik, csak a baj van.

  4. Leslie Nielsen nyilatkozta az utolsó éveiben, hogy lassan ahhoz is dublőr kell, hogy felálljon egy székből.

    Lehet Ford is jobban járna, ha már nem válalna ilyen dolgokat. 70 felett már úgy törik a csont mint a ropi.

  5. nem tudom mit problémáznak, Luke is kapott új kezet, vagy Han Solo-nak azt nem fedezné a betegbiztosítása?

  6. Azért az durva törés lehet, amihez hat hónap kell, még a legöregebb csont is beforr két hónap alatt, plusz egy hónap rehabilitáció… Inkább csússzon a bemutató, minthogy most pánikszerűen elkezdjék átírni a forgatókönyvet, és Solo szerepét. Bízom J.J.-ben jó kezekben van nála projekt, nála kevés nagyobb SW fan van Hollywoodban.

  7. Idős korban nem megy olyan könnyen a felépülés, nagymamám combcsont töréssel 1 évig volt kórházban. Ez volt 6 éve és még ma se tud úgy járni mint azelőtt.

  8. vicces lenne ha beépítenék a forgatókönyvbe hogy Han sántikál mert már túl öreg ehhez az egészhez és a múltkor is beverte a lábát a Millenium Falcon ajtajába és így törte el.

  9. sztem ez meg csak olyan álpánik hír, valami biztos volt Forddal, erre JJ meg a maketingesek, média stb. gondolt egyet, hogy nagyobb hír legyen, újra SW legyen téma, kicsit feltupírozták a dolgot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.