Daniel Radcliffe-t Robinnak?

A mostani Batman rebootban szívesen elvállalná Robin szerepét, és nem is kéne 2019-ig várnunk rá, hiszen már a Batman vs. Supermanben is feltűnhetne egy cameóra, rövid időre, ahogy sok társa: The Flash, Wonder Woman, fogja tenni. A kérdés, hogy hányan borulnának ki, ha “Potter” alakítaná Batman legendás segítőjét.

human
írta
2014. 06. 24. 00:24
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Daniel Radcliffe-t Robinnak?” bejegyzéshez

  1. Speciel én egy HP filmet sem láttam, abszolút hidegen hagy. Nem lennék szomorú, ha ő lenne, de azért JGL-nek jobban örülnék.

  2. Pedig nincs is április 1. Ja hogy nem viccelt? Az más, akkor… nem tudom. :D

  3. Én bírom Radcliffe-t. :)

    Nem azt mondom, hogy színészóriás, de van benne potenciál. Érdemes megnézni az Extras nevű sorozat rá vonatkozó részét, az szépen kitörli az emlékekből Pottert, aztán jöhetnek ilyen nyalánkságok pl. hogy Young Doctor’s Notebook, végül egy Kill Your Darlings és garantálom hogy mindezek színesítik a róla kialakult képet.

    Azt nem tudom, milyen lenne Robinként, de Ledgert sem tudtam elképzelni Jokerként aztán meg csak lestem. :)

  4. Meg megemlitenem The woman in black-et. Ott se ereztem rajta csepet sem Potter-hatast. Tehetseges gyerek. Szerintem olyan szerep nincs, amit ne tudna eljatszani.

  5. nagy ötlet, jöhet.
    bírom a csávot nagyon.

    látszik, hogy fektet energiák a fejlődésbe, és sztm okosan választ forgatókönyveket is.

  6. A Harry Potter múlttal nincs bajom és valószínűleg megbirkózna ezzel a szereppel. De hogy nézne már ki az 1.65 magas Radcliffe az 1.92-es Affleck mellett?!

  7. ZMaX: ömmm… Teljesen korrektül és hitelesen? Robin mindig is alacsonyabb volt Batmannél.
    Szerintem simán hozná a figurát.

  8. Szerintem tök fasza ötlet, meg jó látni, hogy nem csak engem nem zavarna. Bár az eddigi casting hírek után, ez már felüdülés sokaknak…

  9. Summásítva bitang szereplőgárda lesz azért, főleg ha még ő is benne lesz :D Henry Cavill, Ben Affleck, Jeremy Irons, Laurence Fishburne, Diane Lane, Amy Adams, Khal Drogó,Mr Potter meg a Cukkerberg gyerek :DD

  10. Először is az a kérdés, hogy melyik robin??? Mert egy Tim Drake-nek még találn talán, de egy Dick Grayson-nak, vagy Demian Wayne nek tuti nem.
    A Dc enciklopédia szerint Tim 165 cm magas, és 65 kg, szal arra kb pont tökéletes.
    És színésznek se utolsó a srác

  11. Még az jutott eszembe:
    ahogy azt fentebb is írtam, szeretem a kis költségvetésű “művészibb” dolgait, de az is biztos, hogy egy nagydudás megablockbuster produkciótól sem jönne zavarba, hiszen kb. egy ilyenben nőtt fel. :) Elbírna ezzel a szereppel azt gondolom.

  12. Hányinger ez a gyerek. Miért nem Joseph Gordon-Levitt, ha már ő volt az, aki olyan fenomenálisan belépett ebbe a szerepbe a Batman 3-ban? Simán levértam, hogy vele forgassanak egy önálló Robin-filmet, erre ez a kis buzi…

  13. Szerintem Robin-t hagyják ki az egészből úgy ahogy van,bár szerintem ki is fogják. Radcliffe meg kit érdekel,hogy mit akar…

  14. Bírom Radcliffe-et, és szerintem már azért bőven kinőtte Pottert (Young Doctor pl mekkora állat már). Bízom benne, hogy befut egy Dicaprio-éhoz hasonló karriert.

  15. Lehet, hogy sokkoló lesz elsőre, de szerintem Robin szerepére ő egy nagyon jó választás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.