Fury-előzetes: Brad Pitt és a tankok

David Ayer (Street Kings, End of Watch) filmja a II. világháború vége felé játszódik, és egy Sherman tank legénységének életét követhetjük, ahogy az utolsókat rúgó Németországba mennek egy küldetésre. The dying is not done, the killing is not done.

Főszerepekben: Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Scott Eastwood, Jon Bernthal, Xavier Samuel, Michael Peña.

HD a nagyoknak.

human
írta
2014. 06. 25. 16:55
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Fury-előzetes: Brad Pitt és a tankok” bejegyzéshez

  1. Végigolvastam a filmmel kapcsolatos korábbi kommenteket.
    Nem említette senkiezért ide bököm,hogy van egy Lebanon című 2009-es dráma amely végig egy tankban játszódik.
    Külső felvétel csak a végén van egy snitt erejéig.Nekem ez jutott eszembe erről a filmről.
    Amíg erre várunk addig be lehet próbálni azt is.

  2. Hangulatos cucc lesz, nekem tetszik. Lebanon-t pont a tankos perspektíva miatt néztem meg anno, de inkább érdekes sem mint jó film.

  3. Nem nagyon értek a harckocsikhoz, de a trailer végén a sherman egy Tigrist lő ki szemből? Mert ezen kicsit elmosolyodtam :) Ettől eltekintve elég jó kis film lesz ez :)

  4. ajánlom nézd meg még 1x…ha nem veszed észre akkor utána még 1x…
    …az első lövés lepattan…gondolom mikor B. Pityu mondja “NOW!” akkor már az oldalát lövi, ahol bizony be lehetett verni a Tigrist…

  5. Ejha. Ez baromi jól néz ki! Ráadásul játszik benne az egyik sorozat kedvenc színészem. SHAAAAAAAAAAAAANE!

  6. a WoT-ot én is toltam…néha még tolom…de elegem lett a ruszki csodákból…meg a sok nyomorult degeneráltból akik miatt élvezhetetlen lett a játék…

  7. Vegyesek az érzéseim nem néz ki rossznak a film, de nem tudom milyen veszélyes, drámai küldetésbe tudnak keveredni 1 hónappal a német fegyverletétel előtt, mikor a szövetségesek uralták a földet, vizet levegőt és a haderőben sem volt hiány. Míg a németek folyamatosan vonultak vissza, adták fel a területeket és az összeomlás határán voltak.
    A lövéslepattanós rész elégé megmosolyogtató.

  8. Jól néz ki, de a Monument Man is jól nézett ki, aztán milyen hót unalom volt. Remélem nem lesz hasonló :/

  9. Gondolom majd általában I-es II-es panzerekkel csapnak majd össze, és a végén majd lesz egy Tigris főellenség. Az még reális is ebben az időben amikor a film játszódik a legtöbb Tigris békésen pihent üres tankkal a keleti frontról hazafelé menet, vagy egy vadászgép által elkapva valamelyik útmenti árokban. Akkora volt az üzemanyaghiány. Amúgy meg annyiban megnyugodhatunk, hogy ha esetleg meg is hal valaki az a tankon kívül lesz, kilőtt Shermanból nem nagyon másztak ki.

  10. Jól néz ki, viszont hogy moziban nézős lesz-e, még nem tudom.
    Viszont valószínűleg kielégíti majd a Logan Lerman mániámat, mert úgy tűnik Pitt után ő a második számú főszereplő.

  11. rapator: “Vegyesek az érzéseim nem néz ki rossznak a film, de nem tudom milyen veszélyes, drámai küldetésbe tudnak keveredni 1 hónappal a német fegyverletétel előtt…”

    Még az utolsó napokban is százával/ezrével haltak meg ütközetekben a szövetséges csapatoknál. Szerintem pont az adja meg ennek a drámaiságát, hogy már majdnem vége a háborúnak, mindenki tudja, hogy csak hetek kérdése a győzelem, mindenki már csak megúszni akarja az egészet, így még nehezebb egy küldetésbe menni és harcolni, szembenézni a veszteségekkel.

    Nagyon bejön nekem ez a trailer, remélem a film is beváltja a hozzáfűzött reményeket.

  12. Na végre egy életszagú(bb) film, nem full CGI full szuperhősös full superpower cucc! Kíváncsi leszek ezekre a tankcsatákra, a Tigrisről tényleg lepattan a lövés amit elöl kap a trailer végén – ami a beszámolók alapján elvileg hiteles is.

    Én inkább azon csodálkoztam, hogy a Sherman is kapott valami találatot az elejére és ment tovább nyugodtan, az kicsit furcsálltam, de nem tudni milyen jelenetből szedték elő.

    Jó filmnek néz ki, és főleg jó második világháborús filmnek. Remélem a karaktereket is jól oldják meg és akkor egy remek kis mozi lehet belőle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.