Heti remake: WarGames

A Predators reboot mellé most egy szomorúbb hír érkezett, miszerint remake-et tervezne a 80-as évek egyik klassuik geek filmjáből, a Wargamesből. A remake az amikor a sztorit átveszik, bár modern korba helyezik nyilván, nem csak a karakterekkel csinálnak valami más történetet.

Elvileg Arash Amel (Erased, Grace of Monaco, I Am Legend 2, Private War, Seducing Ingrid Bergman) írja a forgatókönyvet, a rendezést pedig a Welcome to Yesterday direktorára, Dean Israelite-re bíznák.

human
írta
2014. 06. 25. 23:22
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Heti remake: WarGames” bejegyzéshez

  1. Hát, ez szerintem simán rebootolható, alaposan eljárt felette az idő, ma megnézve már igen csak megmosolyogtató a látvány és a sztori, Ebből még akár valami jó is kisülhet.

  2. Nekem tetszik az elképzelés! A mai modern technológia mellett, ahol a világháló olyan, hogy minden össze van kötve mindennel, ha nem is egy az egyben, de egy némi csavarral simán újrázható az eredeti film koncepciója.

    Bele lehetne vinni pénzügyi/bankrendszert támadó hackerkedést, hadászati dolgokat, telekommunikációs zavarást, szociális médiában való pánikkeltést… rengeteg potenciál van benne, csak félek, Hollywood nem fog élni egy ilyen komplex forgatókönyvvel…

  3. Csak az a gond hogy sokan Terminatorhoz fogják hasonlítani mivel nem fogják megnézni az eredeti Wargame-t. BTW:I Am Legend 2?Miről maradtam le?:D

  4. Ahogy nézem ez az I Am Legend 2 ilyen pre-pre-production fázisban van, én is meglepődtem, mikor olvastam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.