The Prince-előzetes: Bruce Willis nem ébredt fel

Újabb gagyi szar akciófilmben szerepel minden beleélés nélkül. Egy visszavonult bérgyilkos lányát elrabolja egy régi riválisa, ezért kénytelen újra elővenni a pisztolyait a megmentéséért. Az érdekesség max az lehet, hogy melyik oldalon áll Bruce.

A film házimoziba és igazi moziba egyszerre érkezik, szóval nem is szánták nagy durranásnak. Mondjuk ezen trailer alapján ez érthető.

human
írta
2014. 06. 25. 23:29
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “The Prince-előzetes: Bruce Willis nem ébredt fel” bejegyzéshez

 1. Azt hiszem féldollárnak nem ez az első olyan filmje (köze van a kiadóhoz), amiben szerepel bruce papa… és azt hiszem abban is rosszfiú volt.

  Nincs itt semmi látnivaló. Lehet tovább haladni.

 2. Inkább ilyenekben “főszerepel”, mint hogy beugrott volna az Exp3-ba? Bruce, öregszel és hülyülsz. Mondjuk John Cusacknak sem ez lesz élete filmje.

 3. Ezt a JAson Petricet honnat a búbánatos picából kaparták már elő. Féktelenül 2 nem annyira befutott sztárja.
  Ezúttal nem ex C.I.A ügynök, nem kiégő zsernyák, hanem a másik oldal ugyanazzal a kinemszarja le sztorival. Minek kell ez?
  Pikkelek Willisre. Itt kurvaöreg feje van. Még pár ilyen meg olyan dihard5 féle, aztán végleg letakarodik.
  Ha igaz, hogy a százszor nagyobb show Tom Cruise nem húzónév, akkor furcsa, hogy ezt a közel egykarakteres barmot még mindig “etetik” szereppel.

 4. Amennyire biztos lehetett az ember a ’90-es evekben abban, hogy ha egy akciófilmben Willis szerepel, az marha jó lesz, ma annyira biztosak lehetünk benne, hogy az egész filmben unott arccal fog nézni. Ma már azt se lehet ráfogni, hogy azért, mert másnapos, mert már nem iszik. És nem is káromkodik.

 5. Kurvára szomorú látni, hogy Bruce ekkora fosokban szerepel. Nem is értem miért nem próbál normális filmekben játszani. Sőt, olyanban ami nem akció. Pedig tudna színészkedni.

 6. Minek erőltesse meg magát? Így is kap elég lóvét. Majd lesz megint 1-2 szerepe, amire azt mondják majd “fúúú, de jó az öreget újra formában látni”. De szép számmal lesznek előtte is, utána is sz*r filmjei. És nem ő az egyetlen.

 7. Ez a film elkészült? A vicces az, hogy a forgatókönyv különböző változatai több mint 10 éve keringenek Hollywoodban, egy darabig úgy volt, hogy John Carpenter rendezi Kurt Russellel a főszerepben. Aztán elmúlt. Mint Willis karrierje.

 8. Nekem fog.
  Nagy kaliber, nagy múlttal, legyenek bármilyen gyengék is a filmjei mostanában nem lehet szó nélkül elmenni a munkássága mellett.
  Amúgy inkább az lehet, hogy már unja az akciózást pl. Csak hát ugye szinte teljesen összenőtt a megkeseredett akcióhős figurával. Pedig tud játszani, rá lehetne bízni más témájú szerepeket, amiket nagyobb átéléssel játszana. (Ilyen volt a múltban pl a Sebezhetetlen, a 6.érzék, vagy “újabbak” közül a Holdfénykirályság…

 9. Willis pont a Exp. 3 kapcsán akadt ki, hogy baszottul unja az akció filmeket, de feszt megtalálják ezekkel, amikért kötsög sok lóvét leakaszt és kb. mindenki bekaphatja…
  Ha a neve kell odamegy “eljátssza”, felveszi a pénzt azt csumi, idejéből kitelik, hogy évi 3-5 filmet ledaráljon, szarul meg nem jár velük. Pont annyira teszi magát oda, amennyit érnek ezek a filmek…
  Mondjuk DH5 más kategória, igaz ott forgatókönyv se volt csak egymásra hányt random jelenetek…
  Egyébként szar látni, hogy ennyire unja, de másrészről meg igaza van…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.