37 hozzászólás a “Képeken a Mad Max” bejegyzéshez

 1. Road Warrior sztáyl, a legjobb! Jók a képek.
  Öröm, hogy nem a dögunalom elsőt ujrázzák, és nem a thunderdome szarságot nyomatják. 1.és3. rész egy nagy szemét film volt.

 2. Azt lehet tudni, hogy milyen kocsija lesz Max-nek? Tényleg úgy néz ki, hogy a második rész színvonalát, hangulatát szeretnék megismételni, persze biztos más sztorival, aminek igazán nagyon örülök. :)

 3. ez mind szép és jó, de hol van MEL GIBSON??????????????

  Mad Max csakis Mel Gibson lehet, ha pedig nincs Mel Gibson, akkor ne legyen új Mad Max film se, minek ez a sok szarság mááár…..

  Mad Max karaktere olyan Mel Gibsonnak, mint

  Indiana Jones – Harrison Ford
  John McClane – Bruce Willis
  Jack Sparrow – Johnny Depp
  Tony Stark – Robert Downey Jr.
  stb.

  Eltudnátok ezeket a karakteret más szereplőkkel???? Mert én NEM!!

  Egy dolgot tudok elképzelni, ha Mel Gibson cameozna egyet a végén és kiderülne, hogy Tom Hardy Mad Max Jr.:))

  Viccen kívül, ha ezt nem így teszik egy nagyon büdös szar lesz és erőltetett!!!

 4. Rovar: Legközelebb még több írásjelet! Attól sokkal jobb lesz minden.
  Egyébként nem értem a kiakadás okát. Ez csak ostoba fanboykodás. Akkor érteném meg maximum ha egy kis senki lenne az új színész, egy generic amcsi holywoody semmilyen karakteriszkitkájú fejjel ami manapság divat, de Hardy egy tehetséges színész és karakteres, Mel meg egy vénember már. Ha benne is lesz, valószínűleg valami visszamlékzős jelnetnél lehet.

 5. Mel Gibsonnak helye van hálivúdban!!!

  hiába k*cs*gözött, b*zizott, f*sisztázott, piált…

  Mad Max, Halálos fegyver, Rettenthetetlen, Hazafi, Maverick, Jelek, Mi kell a nőnek, Váltságdíj, Palimadár, soroljam még?? :)

  Remélem a Feláldozhatók 3-al és egy Mad Max cameo-val visszatér, mert még tolhatna pár jó szerepet. Korabeli cimborái szintjét ő is tudná hozni.
  Bruce Willis már dögunalom és pocsék filmeket csinál majd 10 éve .
  Tom Cruise még próbálkozik, néha egész érdekes is összejön (Feledés, A holnap határa), de már nincs a toppon.
  Brad Pitt még ott van a szeren (Becstelen, Z, Pénzcsináló)
  Liam Neeson még csak most indult be:) (Taken 1-2-3, Non-stop)
  Kevin Costner Liam Neesont majmolja (3 nap a halálig, Jack Ryan)
  Stallonét és Schwarzit még nézzük, de már nem lehet komolyan venni…

  Hiába na ők mind-mind túl vannak fénykorukon és még próbálkoznak, de SAJNOS ma

  a fantasy és a superhero megy moziba is tv-be is orrba szájba!

 6. Imadom a posztapok cuccokat (fallout, eli, road, madmax csakhogy a popularisabbakat emlitsem de ott meg a A Boy and His Dog…ah lehetne sorolni), hihetetlenul varom ha csak masfel ora bosszuallas es uldozes lesz en mar elegedett leszek!negy!!444!!4

 7. Rovar
  Szerintem pont az lenne erőltetett ha fia vagy más köze lenne Max-hez. Gibson-nak meg ma már nem illene rá a szerep, Hardy-nak meg nagyon ráillik most. Ez a világ meg olyan, amit azért érdemes újra elővenni, nem sok ilyen stílusú, hangulatú film van. A rendező ugyanaz, szóval lehet Gibson-t azért bedobja egy jelenetbe, persze nem Max-ként.

 8. no meg rimék, ribút, príkvel, szíkvel, fráncsájz 1-2-3-4-5-6-7-8

  mikor meghallottam a Halálos fegyver rebootját na az volt a végzetes döfés!

  jaa, meg pár évente más a superman, a pókember, a batman????

  ÁÁF PFUJJJJ! és sajnos a Mad Max-et is utol érte a végzete.

  Ha Tom Hardy olyan király (hozzáteszem az is), de akkor miért nem merik egy új dologgal eladni a nevét???? (miért kell Mel Gibsonés az ő Mad Max karaktere ahhoz, hogy Hardy továbbra is király maradjon??)

 9. Aaaaahh, Borderlands 1-2 :D Szopóálarcos banditák és WC ajtóra kötözött Midgetek :D Theron meg egyre szebb lesz, ahogy “öregszik” :D

 10. hát a képeket elnézve eddig nekem is a fallout és a borderlands jutott eszembe, nem a MAD MAX.

 11. Semmi Az “irasjeles sracra” reagaltam mikor valaki ezzel akarja nyomatekositani a mondanivalojat, hogy odahany ezer irasjelet es a nagy lenduletben meg a shiftet is elfelejti nyomni…gamer oldalakon a 14 evesek sajatja. Azt hittem csapodik, de ha nem nem:P A film ettol meg varos.

 12. Az elég nagy baj volna, ha a 1 és 2 közt játszódna, mert akkor már eleve hatalmas szopler hogy Max úgyis életben marad a végén. Tehát basztak az izgalomfaktornak. Anélkül meg ez is csak egy tucat látványfilm lesz. Nekem azért kell legalább egy 10% nyi esély, hogy a főszereplő meghalhatna, de minimum lenyomorodik, kerekesszékbe kerül, vagy a fél feje leszakad… Valami dráma,sokkélmény, tököm kivan már a happy endes élőszereplős rajzfilm színtű eseményekkel.
  Ripley sem volt halhatatlan mégis hőstipus, és azt a félét jobban is kedvelem.

 13. 1. Mad Max karaktere = Mel Gibson bácsival.
  Ezt biza tessenek elfogadni.

  2. Az 1. madmax az alapmű. a 2. rész már road movie. (a 3.-at hagyjuk…)

  Ezek után nem tudom, hogy ki a Tom Hardy, de valahogy irgalmatlan nagyot kell hozni, hogy Max karakterét állat módon hozza. Nagyon fel van adva a lecke nékije.
  No jól van, tudom, hogy ő volt a fétisálarcos figura a denevéremberes filmben, de valljuk be, nem ütött akkorát, mint jack bácsi, vagy ledger jokerként. No meg elég babaarcú is max karakteréhez.

  Theron mama, nos ő tényleg csak szebb lesz, ahogy öregszik.

  No, én biztos meg fogom nézni, mert Max számomra legenda. De ha elqrják, bizonyisten köpködni fogom mindegyikőjük nevét.

 14. withninaren: Azért ne felejtsük el hogy Hardy nem csak a Bane-ként alakított nagyot. Ott van még a Warrior a Bronson, vagy a Star Trek: Nemesis.

  Terror tarol!!: Ne vedd készpénznek amit mondtam. Én is csak olvastam egy oldalon.

 15. withninaren

  Ott volt még egy Spíler, egy Eredet meg egy Bronson is Hardytól hogy a Warriort ne is említsem. Nem csak a Batman 3-ban szerepelt.

  Rovart meg hagyjátok, láthatóan rájött az 5 perc…

  Meg elméletileg reboot lesz és elméletileg HArdy Mel papa fiát játsza.

 16. Rovar olyan, mintha valamilyen TV-Shop-os reklámból jött volna elő, úgy reklámozza Gibsont :D :D Bocsi, de ezen felnevettem, nem is tudom, miért…

  Egyébként aki kételkedik Tom Hardy színészi képességeiben: nézzétek meg a tavaly Velencében bemutatott Locke című filmet.

 17. Jó tudni, hogy nem biztos az az állítólagos info.
  Egyébként Mad max egy olyan mindenét elvesztett, a semmibe tartó karakter volt a régi szériákban, aminél azért fokozottan fennáll a lehetősége valami nem túl happy endes végzetnek, én ezért kedveltem a karaktert. Remélem nem parádézzák el, nem butítják tizenéves pávakakas szintre.

  Terontol meg aa majdnem kopasz fejétől nem vagyok annyira behuggyantva. Mamisodik! szerintem geccyrusnyadék fejet kreáltak “ÍGY” neki. Aeon Fluxos kinézete sokkal aranyosabb volt.

 18. Theront én se nevezném itt atom sexy-nek, hiába imádom. Szerencsére nem is ez a cél, így ez még jó pont is a film részérúl. De abban egyetértek, hogy meglehetősen szépen öregszik.

 19. Ha már Tom Hardy akkor inkább ne a Batman filmet hozzátok fel!
  Inkább a Fékezhetetlen c filmet na azt és a Bronsont jól játszotta,de nem venném egy kalap alá Mel Gibsonnal :XD

 20. anthony711: Én marha szívesen megnézném a Locke-ot végre, ha tudnám, mégis hol tegyem, mivel bemutatóról hír sincs :( Amúgy Hardy színészi képességeit illetően már szinte minden filmet felsoroltak előttem, én viszont két tévére készült filmmel kiegészíteném:
  Stuart: A Life Backwards (Benedict Cumberbatch-el nem mellékesen) és a The Take c. 4 részes mini, amiben a Bronsonnal simán rokonítható, de annál talán még egy hajszállal pszichopatább karaktert hoz álleejtős szinten. A babaarcú-megjegyzés ezek ismeretében nekem elég mókásan hangzik. Csak mondom :)

  A filmmel kapcsolatban: tudom eretnekség, de én sosem voltam túl nagy Mad Max-fan, csak a 2. rész tetszett igazán, s mivel ez inkább ahhoz tűnik hasonlónak, így ezt kifejezetten várom. A képek is meggyőzőek. Ha olyan szintű zúzás lesz benne, mint amit ezek sugallnak, én elégedett leszek :)

 21. fura, hogy senki nem említi, de nekem még azért is tetszik eszeveszetten az egész, mert vége megint valami, ami nem CGI, hanem létező, kézzelfogható, rozsdás és rücskös vasak tömege.

  emlékszem, a 90-es években elélvetünk a Jurassic Parkon és a CGI volt az isten, és ma meg…

 22. Vicces gyerek ez a Rovar, de valahogy nem tudok nem egyetérteni vele.
  Rohadtul nem vagyok konzervatív, de bizony Mad Max = Mel Gibson. Leszarom, mekkora színész Hardy, ez akkor is csak egy utánérzés lehet. Egyszerűen a 80-as évek filmje volt a Mad Max, az a fíling ma már megismételhetetlen. Ahogy az első Rambo is, például. Nagyon jó lett a John Rambo, de 1) nem ugyanaz, mint az első, nem is lehetett 2) senki más nem játszhatta el, csakis Stallone. Egy újabb Max filmnek csakis Gibsonnal lenne létjogosultsága.

 23. Ez sima reboot mint a Star Trek volt. Ha igazán nagy tigrisek lennének úgy kezdődne a film, hogy Hardy párás szemmel néz egy rajzot Gibsonról amit aztán hátradob a hátsóülésre, egy kicsit rozsdás, már itt-ott megkopott fémbumeráng mellé…

 24. Szerintem csak a nosztalgiafaktor dolgozik egyesekben. Többször is láttam a Mad Max filmeket, először a kilencvenes évek elején kiskamaszként, utoljára azt hiszem tavaly vagy tavaly előtt nyáron már felnőtt fejjel. Átlagos filmek, tele idegesítő, túljátszott karakterekkel. Az első rész egy kliséhalmaz, a harmadik kb. nézhetetlenül rossz.

  A filmek pozitívuma és egyedisége a hangulata és ez a posztakop világkép amit felfest előttünk. Ez tetszik, de ezt a képi világot a Tom Hardy féle feldolgozás is hozni fogja. Hardy jó színész, erről nem is nyitnék vitát (nem, nem a Batman miatt).

  Ez a feldolgozás most kivételesen nagyon jól is elsülhet. A CGI nekem sem fog hiányozni.

 25. Felejtsük már el a Borderlandset. Semmi köze hozzá azon kívül, hogy post-apoc.

 26. kabuki: szerintem már on-demand elérhető a Locke a főbb szolgáltatóknál (itunes pl.). Bemutatót azt viszont szerintem el lehet felejteni…

 27. Én meg pont leszarom, ha valakinek Mad Max=Gibsonnal! A film akkor is elkészül ha itt hisztizik pár ember, és nagy valószínűséggel jó lesz, vagy talán jobb is lesz mint az eredeti, és aki szereti a posztapokaliptikus filmeket az úgy is megnézi, akinek meg sír a szája, legfeljebb nem. Tom Hardyt meg Mel Gibsont valóban nem venném egy kalap alatt, Hardy egy szinttel magasabb színészi kvalitásokat képvisel, pedig én szeretem Gibson filmjeit, de a tények makacs dolgok.

  A képek bíztatóak, jó kis road fighting film lesz úgy nézem. Bár sajnálom, hogy nem az elsőtől rebootolják, az volt szerintem a legjobb rész, és a posztap. filmek is úgy érdekesek, ha látjuk kialakulni a pusztulást. Na mindegy! Én várom.

 28. rajongója vagyok a mad max-nek, és biztosan megnézem ezt is, de igazából egy jó élőszereplős fallout adaptációt néznék meg, ahol továbbgondolták a mad max poszt-apok világát. acéltestvériség, enklávé, mutánsok, fosztogatók, bennszülöttek, erő páncélok, menedék, stb…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.