39 hozzászólás a “Dracula Untold-előzetes: egy hős volt, csak nem arra volt szükség” bejegyzéshez

  1. Úristen, de szeretném, hogy ez a film jó legyen….
    De eddig eléggé “nyeh….” érzést kelt bennem. Pedig nem néz ki rosszul

  2. szóljatok le, de nekem tetszik. a látvány szerintem nagyon jó, a főhős az előzetesben látható részekkel eladta nekem a filmet, a hangulat meg csak jó és kész.

  3. a zene vhogy tényleg rosszul lett belevágva, de én is nagyon szeretném, h jó film legyen

  4. A zene ami a végén szól az Assassins Creed Unity Cgi trailerében volt szintén halható.

  5. “Everybody loves Hellsing!”-De soha nem fogják a japánok kiadni a jogait az amcsi filmstúdióknak, szóval élőszereplős verzióját sose csodálhatjuk meg!Sajnos! De ez persze nem jelenti azt, hogy nem fognak belőle időről időre nyúlni! :D

    Nekem ezt a filmet Luke Evans eladta, valamikor tuti megnézem!Még úgy is , hogy klisés!

  6. Nem is tudom… nem ismerem pontosan a Drakula legendát, de ahogy ezt meg tudom saccolni nem sok köze lesz hozzá. Ennek ellenére a felállás (hősből lesz a szörny, hogy családját védje) tetszik, illetve tovább is viszik ezt, hogy hogyan reagálják le azok akiket meg akar véden…

    Csak végig az volt a fejemben, hogy ezt tuti Paul W.S. Anderson rendezi és a Resident Evil szintjén lesz… (tudom, hogy nem ő, de akkor is megcsapott a feeling).

  7. Szerintem ez faszán néz ki és annyival már tuti veri a Pompeii-t, hogy Luke Evans a főszereplő aki tud színészkedni. :)

  8. Luke Evans miatt bizakodtam de ezután már nem, hát milyen ótvar gusztustalan, idejétmúlt CGI ez amit látunk 90%-ban?

    1:32nél hangulatos itt még reménykedtem de utána? 1:52-1:59nél mi a bánatos fallosz az?
    Legyen egy filmben kevesebb CGI de az legyen hatásos és látványos. Mert ugye nem mindenki gazdálkodhat milliárdokból de ez így illuzióromboló.

  9. Mint a fenti példa is mutatja, kis Hazánkban annyi CGI szakértő van, hogy nem csodálkozom azon milyen tökös kis trailereket tudnak összedobni a hivatásukként is ezt választó magyar srácok.

  10. 16: Ha felnyomod hd-ba egyáltalán nem csúnya a cgi… A költségvetése 100 milla körül lesz,ami nem kevés azért.

  11. A románoknak biztos tetszik majd a film, náluk számit nagy hazafinak és hősnek Vlad Tepes. Mi inkább úgy emlékszünk rá, mint aki többször is elárulta a magyar királyt, Mátyás el fogatta egyszer, itt ült Budán a sitten. Amúgy egy pszichopata volt, kedvenc szórakozása, hogy karóba húzatta az embereket, és ott ebédelt előttük, hallgatta az üvöltésüket kaja közben… :) Mondjuk harcolni azt tudott, többször is legyőzte a törököket, igaz jópénzért meg máskor átengedte őket Erdély felé.

  12. Kaoka, Magyarországon nagyon is jó CGI szakemberek vannak (legalábbis voltak még pár éve, mikor a szakmában tevékenykedtem). Lásd pl. Digic Pictures.

  13. Kicsit a az új Castlevania 2 Ps3-as játék Drakulája ugrott be erről a filmről.

  14. már meg sem kell nézni a filmet :D elég rendesen “spoileres” a trailer… amúgy az az öreg ott Charles Dance? *lustaIMDBzni*

  15. Nem tűnt rossznak csak sok a CGI meg a klisé. Ráadásul a törökök ruhái valahogy nem lettek túl törökösek.

  16. “amúgy az az öreg ott Charles Dance? *lustaIMDBzni*” – Igen, ő az!

    Megvan a 2. ok, amiért megnézem! :D A törökök ruháiról meg…hát legalább abban nem tévedtek, hogy tényleg törökök ellen harcolt! Az öreg Vlad tényleg nagy harcos hírében állt, de hogy patologikus eset volt az is biztos…

    A románok meg ugyanúgy hősként tisztelik Hunyadi Jánost is, igazán csinálhatnának már róla is valami heroikus filmet!

  17. Nem tűnik olyan vészesnek bár a trailer nem a legjobban van “megkomponálva” de inkább ez legyen szar, mint a film.

  18. #17 nem kell CGI-szakértőnek lenni, elég ha van két szemed. Vagy te csak akkor érzed hogy sós az étel ha szakács vagy? :facepalm:

  19. Valoszinüleg ugyanolyan fos, mint az I Frankenstein, 300, Ilyen-Olyan Vampireslayer es hasonlo gyötrelmek…

  20. Na már megint elszabadultak a nagy CGI szakértők barmok. :D

    Zenei miatt vagy nem tudom de rohadt hangulatos trailer. Engem a CGI kurvára nem érdekel mert rohadt szánalmas állandóan azért rinyálni. Manapság ezért nem élvezi k az emberek a filmet mert állandóan azt nézik mi van a CGI-jal. HD-ban egyébként semmi gond nincs vele, RÁADÁSUL észlények emlékeztek a Pókemberre ott sem volt nagy kunszt a CGI a trailerben a film meg olyan lett hogy mindenki elismerte legalábbis a CGI-tj. Nincs miről beszélni. -.-‘

    Bírom ah történelmi film féleséget csinálnak egyből mindenki átvált történelem szakos idiótába ahelyett hogy örülne nem valami tini nyálas szart kapunk. Már pedig ez nem annak tűnik. Ráadásul normális színészek is vannak benne. Nem igazán értem mit panaszkodnak itt a nagy hozzáértők.

    Ha ennyi hozzáértő van nem rétem miért nem látunk több jó magyar filmet. Ja hát persze mert a nagy okosok otthonról dumálnak csak a székből. ^^’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.