The Disappearance of Eleanor Rigby-előzetes: minden szerelemnek két oldala van

A főszerepben Jessica Chastain és James McAvoy, ami jó kezdet, de most jön az extra: két nézőpontból mondja el a szerelmi történetüket. Konkrétan Him és Her címmel két film készült, amit összevágtak eggyé, ezek alapján kitalálható, hogy a férfi és a nő nézőpontjából is bemutatják az eseményeket.

3 hozzászólás a “The Disappearance of Eleanor Rigby-előzetes: minden szerelemnek két oldala van” bejegyzéshez

  1. Egy hónapja láttam Cannes-ban, és így előzetesen is azt kell mondjam, hogy kiváló film, az egyik legjobb, amit ott láttam. Bár kicsit érződik, hogy két filmből lett összerakva, de tényleg figyelemreméltó.

  2. anthony711: Megengeded, hogy egy picit most heves irigységgel gondoljak rád? Nem tart soká, csak pár perc az egész, igérem :)

    A film bemutató alapján tényleg rendkívül jónak tűnik, alig várom, hogy láthassam. És ezt úgy mondom, hogy az ún. romantikus filmektől (tisztelet a kivételnek) a szőr feláll a hátamon.

  3. Nagyon jónak tűnik. McAvoytól jó minőséget várok, amit hoz is szinte mindig. Ezt a nőt meg imádom. Egyszerre gyönyörű és félelmetes. Jól mondta Cartman, a vörhenyeseknek biztosan nincs lelkük! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.