Heti remake: az Audition sem úszta meg

Takashi Miike remekműve is megkapja az amerikai lakcímet, méghozzá a Terminator és a Rambo producerének keze alól. A filmet Richard Gray (The Lookalike) rendezi majd, és a sztorival is variálnak kicsit, de gondolom azért marad a kamu színésznőkeresés, ami kicsit jobban sül el a vártnál.

Anno bírtam az Auditiont, de csak mert mindenféle előtudás nélkül néztem meg talán a Kultiplexben.

human
írta
2014. 07. 01. 03:42
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “Heti remake: az Audition sem úszta meg” bejegyzéshez

  1. Na ez is egy felesleges rímék.
    Nagyon beteg film, amit biztos amerikai szájízre, és Pg 13-ra fognak megcsinálni.

  2. remélem jobban sikerül, mint a One Missed Call feldolgozása…de kétségeim vannak, hogy vissza tudják adni az eredeti Audition hangulatot.

  3. Én ezt tényleg nem értem. Ahogy kiveszem a dolgokat, az amcsik folyamatosan olyan európai/ázsiai filmeket rimékelnek, amik már eleve lényegében rétegfilmek voltak, így eleve nem tudom elképzelni, hogy a blockbuster-státuszt vízionálnák maguk elé (ld. Let the Right One In például. Persze vannak kivételek, de ott meg láthatjuk, mit sikerült kihozni a Taxi vs. Taxi US verzióból.) Mivel tehát ilyen a célközönség, egyszerűen nem tudom azt feltételezni, hogy szükség van ezekre, hacsak tényleg nem vagyok túl idealista abban a tekintetben, hogy az amerikai rétegfilm-rajongók azért csak hajlandóak nem amerikai rétegfilmet is megnézni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.