Expendables 3 = PG13

BWAAHAHAHAHA.

HAHAHAHA.

HAHAHAHAHAHAHAHA.

Stallone, gratulálok, összeszedtél még egy adag régi legendát, itt van ez a franchise amiben tisztelegsz a 80-as évek akciófilmjei előtt, aztán PG-13 besorolást kap az egész.

40 hozzászólás a “Expendables 3 = PG13” bejegyzéshez

  1. Nagyon tetszett amikor azt mondták hogy azért lett PG13, hogy minél többen élvezhessék eme kiváló alkotást. Na pont a fiatalabb generációt szarik arra hogy ezek jobb híján ezeket gyártják, 20-30 évvel fénykoruk után. Viszont ez még arra is tökéletes, hogy aki amúgy nem tanult az első két részből, még az is elrettenjen a besorolás miatt. Zseniális!

  2. Apjuk faszááát!! hülyék…..
    attól még az akcio koreográfia lehet jó, bár nekem hiányozni fog a velejéig romlott trágár szövegek meg a vérorgiák áradata.

  3. Viszont remélem hogy jobb szinkronja lesz, mert mostanában újráztam a második részt és olyan szar volt a szinkron, mintha egy 5 éves írta volna azokat a szövegeket. Aztán lehet hogy az eredeti is ilyen bot egyszerű volt.

  4. Ezt a plakátot ki rakta össze? Egy ötéves? Legalább az arányokra figyelhetett volna. Mel Gibson magasabb Schwarzinál? :)))

  5. a 2. részt elb*szták a rétid árral, ezért most megpróbálkoznak a rétid picsi szörtínnel…

    a vér annyira nemis, de a trágár dumák kellenének, különben mia f*sznak vannak itt a legkeményebbek???????

  6. A Raid második része után ez egy teadélutánnak fog tűnni.Köszönjük!

  7. Nagyon nem tetszik ez a finomítás, ettől függetlenül a premier hétvégéjén nézem.
    Nem érdekli őket a stat.? A fiatal generáció az eddigi 2 részt is magasról le*, mert az ilyen vén csókák oltárira nem hozzák őket lázba, hacsak nem marvel filmben nyomják. Ettől lehet, hogy inkább csökken a nézőszám, mert sok felnőtt úgy lesz vele, ha pg13, akkor nem is nézi meg, mert oda a brutalítás.

  8. De amúgy nagyon idegesítő ez már. Tudom csak a pénzpénzpénzpénz számít és egy ilyen stílusú filmet is mostmár így adnak azért hogy a 12 éves Jancsika elmehessen rá a moziba. De Jancsika rohadtul ne akarjon egy ilyen filmet megnézni moziban majd dvd-n úgy hogy anyu fogja a kezét közben… meg amúgy Jancsika leszarja már ezeket a vén trottyokat( már bocsánat :D) Minden korosztálynak megvannak a maga filmjei( legalábbis így lenne a jó) egy 40éves sem fog gyerek nélkül beülni a hupikék törpikék 2re. Erről amúgy az jut eszembe, hogy anno láttam a tvben egy ilyen szűk költségvetésű pornó filmet gyakorlatilag semmit mutattak az is vajon pg 13 volt? :D

  9. human: Én azt hittem hogy, ez már akkor biztos volt

    Piemaker: úristen mennyire tetszett az a film, bár a közepe
    “kicsit” leült, de végig lekötött. Amúgy igen, az eddig akció filmeket eléggé kenterbe verte…

  10. Tiltakozom a PG 13 miatt…KÖVETELEM a ..öööööööööööö PG 8-at…éljen a “mesedélután”…jaj…:((

  11. Eh, csinálják inkább Rated G-re. Stallone-ék besétálnak az épületbe, udvariasan megemlítik, hogy nem szép dolog ám rosszalkodni, aztán elmennek.

    The End

  12. Nem tudom mit sírtok lehet, hogy azért lesz PG-13, mert most megpróbálnak tárgyalni a gonoszokkal és sikerül.

  13. Én már csak a PG-13-as horrorfilmeket várom. Az lesz ám az igazán nézőcsalogató.

    Ui. (cenzúra nélkül): tényleg b@sszák meg már odaát Holivúdban a kedves muttert azok, akik ki bírták találni, hogy a mozi egyetlen célja a profitmaximálás és a nézők degradálása a debil szintre. Nem kell értelmes filmeket csinálni, nem lehet véres filmeket csinálni, nem lehet semmit sem csinálni, ami nem kompatibilis egy retardált kiskölyök szintjével, mert akkor biza elesünk vagy x millió dollártól. Rohadjanak meg. Ja, és most kurvanagyot csalódtam Stallonéban is, elvégre az eddigi, tudtommal nem épp veszteséges filmek sem arról szóltak, hogy be akarjuk csábítani a moziba a PG-13-as korosztályt. Szóval ő is bekaphatja.

  14. Akkor Justin Bieber klónokkal telepakolt filmeket kívánok mindenkinek. Más meg örül,legalább ez van.

  15. Hát ezért nem akart Bruce Willis szerepelni benne, meg egy “Yippee ki-yay, motherfucker!”-t sem mormoghatott volna el… :D

  16. Tegnap néztem meg az eredeti Robotzsarut. Eléggé konkrét jelenet volt az, amikor Murphyt szanaszét lövik a csúnya bácsik. És működött, mert érzelmeket hozott elő, felkavart, stb. A mostaniban semmi ilyesmi nem volt, és habár nézhető filmnek tudtam be, messze nem működött annyira, mint az elődje. A steril filmekre egy idő után kutya nem lesz kíváncsi. Nem az van, hogy minden áron vért és szenvedést meg anyázást akarok látni és hallani, de ott márpedig igen, ahol ezt a műfaj megköveteli és életszerűen adja magát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.