Heti mozibemutatók: június 3.

Ezúton is gratulálnék az eheti műsort összeállító egyénnek. Tényleg a Transformers volt a nyár filmjének célozva itthon, és előtte meg utána is muszáj volt kihagyni helyet? Szerintem nem sokan fogtok az új filmekre rohanni, ha valami eddig kimaradt akkor most el lehet menni rá.

  • Istenek kalapácsa (Hammer of the Gods) – angol akciófilm, vagyis fantasy akciófilm vagy mi, a Clash of the Titans olcsó változata kb., legalábbis megvalósításilag, de majd mindjárt kijavítotok kommentben.
  • Kavarás (Blended) – Adam Sandler Afrikában akart most nyaralni, szólva forgatott ott egy “filmet”.
human
írta
2014. 07. 03. 15:19
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: június 3.” bejegyzéshez

  1. Nagyon jo kis film a Blended. Mi sem bizonyitja jobban, mint az, hogy csinaltam is sebtiben hozza feliratot. Az opensubtitles-en letölthetö.

  2. Egy hányadék “paré” az idei nyári filmtermény. Miért?
    Egyrészt mert tucat szemét, másrészt mert júniusban kb. egyetlen film volt amire érdemes volt /Edge of tomorrow/ elmennem, július szintén pusztulat, és ..és! voltak akkora aljadékok hogy az összes nézhetőbb többit meg augusztusra zsúfolták /5!! nézhető filmmel/.
    Jobb lett volna ha jobban elosztják.

    Ebben a hónapban a majomkodáson kívül semmi nem érdekel igazán.

  3. “Egyrészt mert tucat szemét, másrészt mert júniusban kb. egyetlen film volt amire érdemes volt /Edge of tomorrow/ elmennem”

    tudod, az az igazség, hogy ha csak egy filmre mész el, akkot fogalmad sincs arról, hogy milyen a “filmtermény”. és arról sincs fogalmad, hogy mi lesz jó júliusban.

    mondd szerintem azt, hogy a te kommersz lelkednek csak egy olyan filmet hoznak, ami érdekel. mert egyébként, ami jó, az téged nem izgat.

    az edge tényleg jó volt, de ha jónius, akkor a szél támad és a mi vagyunk a legjobbak! simán lekörözte. a fehér isten is jó volt, a fekete leves pár emberkéne biztos bejönne (szerintem nem nagy szám), viszont a százéves ember remek volt, a szépség és a szörnyeteg is jó, és a csillagainkban a hiba is jó lett.

    de hát akinek csak a hollywoodi agymosás a film, az így járt. nevessünk rajtuk együtt.

  4. Tenyleg legyen mar kibeszeloje a feher istennek, mert szerintem sok szerencsetlen latta azt a filmet vagy szerencses, es azert lenne mirol beszelni.:)

  5. Nem tudom, hogy humant vagy az átlag filmbuzi-látogatót ez mennyire hatja meg, de foci vb van, nekem spec ilyenkor eszembe nem jutna moziba menni, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül, nekem ez a tippem, hogy miért van ilyen kevés bemutató.

  6. meroving: Azért elég rossz lehet a “nézzünk meg minden noname filmet, hátha jó lesz” elvvel moziba járni. 1600 Ft-os mozijegy mellett inkább választom az Edge of tomorrow c. filmet, mint egy olyat, amiről addig egy szót nem hallottam (Szél támad ; Mi vagyunk a legjobbak).
    A fehér isten trailer-e engem abszolút nem győzött meg. Lázadó kutyák? Ne vicceljünk már. Ez nálam a majmok bolygója kategória (beszélő, lovagló majmok, gépkarabéllyal a kezükben)
    A csillagainkban a hiba meg nem kérdéses, hogy arra alapozza a nézettségét, hogy beül rá a sok romantikára vágyó csaj / nő, aztán otthon meg nyomja a 15/10-et imdb-n.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.