Prepare yourself for Heigl 2.0

Az isten óvjon meg minket? Katherine Heigl, aki leszólta a Knocked Up készítőit, egy friss interjújában arról beszélt, hogy Hollywood miképp fordított neki hátat. Belátta hibáját, miszerint túl sok romantikus komédiát filmet csinált, ami talán lejáratta őt a nézők szemében, pedig ő imádja amúgy a stílust, ezért sem tudott nemet mondani ezekre a felkérésekre.

human
írta
2014. 07. 06. 14:40
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Prepare yourself for Heigl 2.0” bejegyzéshez

  1. Drága lenne ő már! Ezért nem kell senkinek..
    Azt a szerepet amit kapna meg más szép csajok is megtudják csinálni sokkal olcsóbban.

  2. Csak egy minimális tehetséggel megáldott szép nő, aki pont annyival csúnyább/jelentéktelenebb/szürkébb, mint korunk szexszimbólumai, hogy el tudták adni a producerek átlagos nőnek a romkomok közönségének. Egy a gond, a sikeres komédiákban is már olyan neveket kell berakni, mint Sandra Bullock vagy Jennifer Aniston, velük szemben meg annyi esélye van, mint hópehelynek a pokolban. Esetleg ott van a Melissa McCarthy. Ő sosem lesz címlaplány, de legalább jó komika, ezerszer tehetségesebb, mint Heigl.
    Arról már ne is beszéljünk, hogy női szuperhősként maradandót alkotni csak Scarlett Johansson tudott az utóbbi sok évben. Thrillert hollywood pedig talán már nem is gyárt…

    Ja, igen, jöhetnek a kommentek a szexizmusomat szapulandó, de Heigl kisasszony is pózolás közben nyilatkozott, szóval tessék nekem megbocsátani…

  3. Kevés nála idegesítőbb színésznőt tudnék most hirtelen felsorólni, talán Rebecca Hall-t, bár ő most még elég friss “élmény” a Transcendence után (remélem jól írtam ennek a förmedvénynek a nevét).

    Egyébként igaza van, túl sok gagyi szarhoz adta a nevét (Knocked Up, The Ugly Truth, Life As We Know It). Tehát mikor meglátom egy film alá írva, hogy romantikus-komédia, feláll a hátamon a szőr. Tipikus nem tudom, hogy most a mi szart rendezek tucatfilmek. Ugyanis igazi komédiának gyengék, romantikus filmnek meg komolytalanok. Egyébként Hollywood marhára nem fordított hátat neki, ha nem lenne szép nő még ennyi filmben sem játszott volna. Szuperhős film? Psycho-thriller? Persze, ahhoz bármennyire is viccesnek hangzik, de tehetség kell.

    Mindenesetre, sok szerencsét neki, jöjjenek új Heigl-filmek!
    Izgatottan várjuk!

  4. Én csak a Bride of Chuckyban szerettem Heigl kisasszonyt.
    Egy horrorhoz elég tehetsége volt,főleg,hogy babák mellet kellett asszisztálni. :)

    Romkomokban tényleg idegesítő volt.Lehet,hogy ő élvezte de a közönség nem.

  5. Majd akkor nézünk nagyot, ha húz egy McConaugheyt és bezsebeli Oscar bácsit :D

  6. Hát, nem tudom, igaz, én a fent felsoroltak közül csak a Life As We Know It-et láttam, de abban semmi bajom nem volt vele. No de persze valszeg számít nálam a Roswell-es hátszele is.

  7. Tod.
    Scarlet Johannsont odaveri Anne Hatheway Macskanője és Cloe Grace Moretz Hitgirlje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.