Kevin Smith járt a Star Wars forgatásán

35:15-nél kezd Smith arról beszélni, hogy milyen volt amikor meglátogatta a Star Wars forgatását. Amúgy a Disney szerint nem változott a bemutató, jövő karácsony, dátuma, de JJ például azt szeretné, ha 2016 May 4th (május 4-e) lenne belőle.

Mellesleg két új színész is csatlakozott a filmhez:

Crystal Clarke és Pip Anderson

human
írta
2014. 07. 07. 03:36
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Kevin Smith járt a Star Wars forgatásán” bejegyzéshez

 1. Egyre inkább valami tiniszarnak tűnik a dolog. Hannah Montana nem kerül be? Röhej.

 2. hát ha tényleg ilyen lesz, ahogy FatMan elmondta, akkor felőlem jöhet Nicki Minaj is.

 3. De jó, hogy már megint mindenki tudja, hogy milyen szar lesz a film. Csak tudnám, hogy akkor miért van ilyen ritkán lottó ötös Magyarországon???
  Röhej.

  Nyilván azért van ennyi fiatal benne, mert pont generáció váltás van a történetben…

 4. Valaki felhomályosítana, hogy Kevin Smithnek mi köze van úgy összességében a Star Warshoz, hogy ilyen benfenntes? Van valami köze az eddigi filmekhez, vagy mi?

 5. 6 tinédzser és 4 felnőtt főszereplő lesz benne 80-20 arányban a férfiak. 7 bolygót fogunk meglátogatni a filmben :sivatag, sivatag, erdő, jég, város, város, sivatag felállásúakat ebben a sorrendben. Kapunk egy identitászavaros magát viccesnek gondoló űrlény szereplőt akin mindenki felhúzza magát, de J.J. egy zseniális húzással kibassza a film 87. percében az űrbe. 37 percnyi űrcsata, 56 percnyi fénykardozás, 24 perc megy el a nagymonológokra maga a film 154 és fél perc lesz. Ha minden jól alakul Yoda unokája feltűnik 2 percre asszem a 67-69. perc között, Han szar lesz, mert túl nagy a világ elvárása felé tehát alapból nem lehet jó, Luke-on röhögni fogunk és régen sokkal jobb volt minden felkiáltással várjuk mikor bassza le egy sith a fejét, Leiát még mindig mindenki szúrná és lesz egy lánccal megfolytós jelenete erre itt leteszem a nagyesküt. És a LÉNYEG: hiába írtam le az egész filmet KURVÁRA befogok ülni rá és minden egyes ember akit ismerek, minden egyes ember ezen a fórumon is rögtön az első nap látni akarja, mer akarunk egy szelet Star Wars életérzést, mert tudni akarjuk ki lőtt előszőr, mert Darth Vader az apánk és Yoda az anyánk, és basszameg a zsebembe van már a jegy??????

 6. Pár fiatal szereplő korát nem tudni, de akiét igen, azok mind idősebbek, mint Mark Hamill(26) és Carrie Fisher(21) volt, amikor az első részt forgatták. De pl a fenti srác még idősebb is Fishernél, ő 23 éves.

 7. Mekkora vita van a premier idôpontjával kapcsolatban:) Nem baj, majd a fél kész jeleneteket kivágják, hiszen kel az anyag a bôvitett verzióhoz.

 8. Nehogy már ennek is a premierje 2016 May 4th-én legyen.. egynapon a Batman v Superman-el és a Capt. America 3-mal !!! Az a nap lenne a valaha volt legdurvább mozis nap.

 9. csak hogy a Batman v Superman nem 4-én hanem 6-án jön, de amúgy ja, durva hétvége lesz…

 10. Ha elfogadsz egy építő jellegű kritikát human: pár szóban azért összefoglalhatnád ilyenkor a videót. Tudom,hogy manapság menő ha az ember angolul beszél és rasszista náci ha magyarul de akkor is. :)

 11. Prothean: smith szeret kurvasokat beszélni, ez csak érdekesség, így nincs igazán értelme összefoglalni, ha érted akkor jó mert jó mesélő Smith, ha nem akkor meg ennyi, semmi új infó nincs benne amit véletlenül elkotyogott, azt írtam volna ahogy MINDIG.

 12. Iszonyat nagy mesélő az “öreg”, konkrétan megkönnyeztem… :)

  Prothean, a fenti miatt a pár szóban összefoglalt verzió kb. lényegét öli meg a dolognak, de legyen neked gyereknap: :)

  Gyerekkori szerelme a SW, de azóta ugye már felnőtt, így az EP. 1-3 sem volt már rá olyan hatással (konkrétan gyerekfilmeknek hívja őket).

  [Második Világháborús amerikai propaganda szöveg volt igen nyers fordításban, hogy “A meggondolatlan szavak hajókat süllyesztenek el.”, azaz mindenki vigyázzon a szájára, mert bárkinek az ismerőse lehet, hogy igazából német kém.]

  Amikor odaért a forgatásra, és aláírta a titoktartásit, észrevette, hogy a falon függ egy poszter, rajta egy birodalmi csillaghajó parancsnok, aki a szája elé tartja a mutatóujját, és mellette szöveg:
  “A meggondolatlan szavak csillaghajókat süllyesztenek el.”

  Abrams asszisztense – Morgan – odaszól Kevinnek: azt maga Abrams tette a falra konkrétan neked!
  Kevin azt válaszolta, hogy oké-oké, vette az adást. :)

  Szóval a fentebb említettek miatt ahogy mászkált a díszletek között, igazából végig filmrendező szemmel nézte a dolgokat, és le volt nyűgözve, szerinte nagyon okosan csinálja a dolgokat Abrams, és jobban fog működni a film, mint az előzőek.

  Megépítették egy az egyben a Falcon belsejét a két tervrajz alapján, merthogy a Birodalom visszavágban lévő Falcon nagyobb volt mint a Star Wars beli. Most kb. a kettő közé lőtték be. Mikor megnézték, kérdezte Morgan, hogy fel akar-e menni a Falconra? Jól meglepődött, hogy felmehet, és persze már indultak is. Amikor beléptek, lépésenként fiatalodott 10 évet, a negyedik lépésre már hét éves gyerekként nézett körbe, és ahogy megrohanták a gyerekkori élmények, elsírta magát. Innentől kezdve már megszűnt rendezőnek lenni, már nem kívülről szemlélte a forgatást, hanem a gyerekkori önmagaként.

  Aztán Abrams mutatott neki már felvett jeleneteket, és ugyanilyen hatással volt rá. Azt mondja, hogy ha csak tized ennyire erősen hat majd a film az emberekre, mint most rá, akkor is ez lesz a valaha volt legnagyobb bevételű film.

  Szóval a lényeg, hogy nem CGI lesz az egész film, hanem van rendes díszlet, a film hozza az első széria hangulatát, és Abrams tudatosan próbálja érzelmileg is megteremteni a kapcsolatot a korábbi filmekkel.

 13. human: Nem kötekedésből de Fishi azért jól összefoglalta.

  Fishi: Köszi a gyereknapot, örök hála!

  káposzta: Én kérek elnézést! Itt megragadom az alkalmat és ellövök human felé még egy építő jellegű kritikát: Kedves human! káposztának totál igaza van! Ez alap dolog. Kérlek a jövőben mellőzd a magyar szöveget. Mindent angolul kérünk. Please!

 14. Na igen, de kb. egy óra volt amíg ezt összedobtam…
  Így is baromi sok melót beleöl Human az oldalba, szerintem ne várd el tőle, hogy még ezzel is szöszmötöljön. Inkább a kedves kommentelők felé intézd a kérést legközelebb szerinem. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.