13 hozzászólás a “Még egy Guardians of the Galaxy-előzetes” bejegyzéshez

 1. Nekem a legelső tetszett a legjobban. Persze biztos közrejátszik, hogy akkor hallottam ezekről ELŐSZÖR.

 2. Ezt most már nem nézem meg, persze az előzőre is ezt mondta, de most tartom a szavam, egy kicsivel több mint egy hónapot csak kibírok…

 3. A tesseract volt az első kő (kék) az “éter” a második (piros) jól látom hogy itt a lila kő lesz a középpontban? :) mert akkor baromi lassan haladunk :D kell még 3 Thanosig :)

 4. Vasárnap ezt adták le a Transformers 4 előtt! Szerintem ütős lesz! S még volt egy új TNT is, és Herkules! No azok is odacsaptak, szóval várósak! Akció, poén stb.!!

 5. Tota: A Tesseract valószínűleg nem az első kő,abszolút nem is hasonlít rá, a kő az lesz, ami Loki jogarában “felejtettek itt” Thorék( most Baron von Izénél van, ahogy azt a Winter Soldier végén láthattuk ). Ezért fog valószínűleg Thanos csak a 3. Avengers-re ideérni!

 6. Kisame: Én azt olvastam valahol még annó a marvel fejestől hogy a tesseract az első kő. Erre utal a thor 2 végén az is hogy az étert azért viszik a collectorhoz hogy asgardban ne legyen egyszerre két kő – merthogy a tesseract ugye ott van Thor elvitte az Avengers végén

 7. Oké, ne nézzétek meg mert elég sok új jelenet van benne, főleg a rossz fiúkhoz köthető. Kicsit mesélős is. Á én hülye, pedig anno megfogadtam, hogy soha többet az első előzeteseknél.

 8. Jaj de várom már!!! Nézzetek hülyének, de nagyon kíváncsi vagyok a Gyűjtőre… valahogy nagyon megkedveltem a Thor 2 végén.

 9. Hát nekem pont, hogy nem jön be ez az előzetes. Lehet, hogy azért, mert sokat elmesélt vagy csak egyszerűen mert nem. Attól függetlenül a filmet várom, de több előzetest nem nézek már meg.

  Szerintem is logikusabb, hogy az lesz az első kő, amely Loki jogarában van. A tulajdonsága(i) alapján gondolom, és ha jól emlékszem, Loki jogara nem tesseract-meghajtású.

 10. na, ha a kék faternak bejön az élet, talán még a Cliffhanger rebootban is szerepelhet majd.

 11. Aki volt a transformersen és látta az előző előzetest azt mondja már meg, hogy ki lett Mordály (Rocket) magyarhangja (már ha szinkronosan adták le) ? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.