Exodus: Gods & Kings-előzetes: a Gladiátor rendezőjétől

Akkor lássuk végre, hogy Christian Bale milyen Mózes Ridley Scott filmjében. Azt kell mondanom, hogy nem tűnik rossznak, a látvány pedig wow. Ritkán kap el CGI így, főleg, hogy rengeteg jelenetet láthatóan rendesen, statisztákkal vettek fel.

Az Applenél tuti megy.

Közben kiderült, hogy Ridley Scott Mózes története után is marad a Bibliánál, és a Dávid és Góliátból fog Dáviddal foglalkozni az általa producált film, méghozzá azután, hogy az legyőzte az óriást. Avagy nem rendezi, hiszen elég elfoglalt lesz, valami Blade Runner 2 van emlegetve a nevénél, meg ennek az alig ismert kisfilmnek, a Prometheusnak is a folytatása.

human
írta
2014. 07. 09. 04:22
megjelenés
32
hozzászolás


32 hozzászólás a “Exodus: Gods & Kings-előzetes: a Gladiátor rendezőjétől” bejegyzéshez

 1. Szóval akkor a kitalált tiniregények megfilmesítése után ez következik? Egy másik kitalált könyvsorozat? (Biblia)
  Nem lehetne olyat, amit még… nem írtak le előtte? Látvány tényleg rendben, de semmi több. Ez a trailer nem izgatott fel.

 2. Pocok: Még mindig jobb, mint a ezredik képregény film.

  Attól függetlenül, én szívesen néznék néhány ószövetségi feldolgozást, mert érdekelne.

  Szóval a film biztos, hogy várós.

  Talán már nem is kell több trailer, mert az már spoileres lenne.

 3. hát engem ez nem győzött meg
  Christian Bale-nek a batman óta nem volt egy elfogadható filje, remélem ez végre az lesz :)

 4. A triler lapján éppen a Ramszeszt(vagy kit) játszó színész tűnik nekem gyenge választásnak.

  Ettől függetlelnül jól néz ki.

 5. Wáó. Csak….wáó. Igaz, Rhamses-t picit szexibbnek képzeltem a Dreamworks-ös mese után, de üssekavics elfogadom. Nagyon állat filmnek néz ki ez így egyelőre, csak édes Istenem, ha már filmet csinálnak a sztoridról, add, hogy ne csesszék el. Ámen.

 6. Nem lesz ott gond Ramszesszel, Joel Edgerton remek színész.

  Bale meg… még mindig Bale. :) Nagyon várós a látvány is eszméletlen jónak tűnik

 7. Nekem ezekkel csak az a legnagyobb bajom, hogy sokszor nem sok közük van (vagy csak részben) a valódi történelemhez….pedig az már csak azért is poén lenne mert kapna egy ‘új’ sztorit az ember.

 8. Látva a trailert, sem egy sáskajárás sem a kénköves mennykő nem tudna megállítani, hogy ne üljek be rá. A látvány nagyon rendben van, bízom benne, hogy a story is jó lesz.
  Remélem itt nem úgy lesz mint az Egyiptom Hercegében, hogy csak azután kezdi el zavarni a zsidók helyzete Mózest, miután kiderül, hogy ő is az.

 9. Out of the furnace is eleg korrekt volt bale-tol!

  Amugy meg nem kell tortenelmi huseget varni. Maga az alapanyag sem az… :)

  Trailer kemeny, moziban mezos!

 10. Hát lehet, hogy a zsikók uralják a pénzvilágot és Holywood-ot, de néha legalább összedobnak nekünk ilyen jó kis filmeket :D :D :D

 11. Hát tetszik de azért azt megjegyezném, hogy az állítólag rabszolgaságban tartott zsidóknak milyen durva lovassága van milyen durva vértezettel.
  Csak egy ilyen lovas felszerelése együtt a lóval egy kis falu éves költségvetése volt……de legalább szép meg menő jobban mutat mintha parittyáznának. :)

 12. Bale és Scott neve nekem garancia, de ez egyáltalán nem győzött meg. Talán nem is baj, mert így talán kellemes csalódás lesz a film.

 13. az amerikai botrány az tényleg botrány volt, akkora hulladék fostalicska filmet nagyon rég láttam
  ridley scott viszont nem szokott gyagyit csinálni, ugyhogy bizkodhatunk sztem

 14. Izlesek es pofonok…

  1) American Hustle fostalicska? Ejnye… bar van akinek Chuck Norris a mervado

  2) Scott nem csinal gagyit? Prometheus, GI Jane, Hannibal igy hirtelen

  Ontopic: a Tizparancsolatot imadtam kolyokkoromban, ma is lekerul a polcrol 1-2 evente – ha nem annak lesz a rebootja hanem azert varialnak is a sztorin (na nem olyan retardalt modon mint a Noeban a watcher-ek) akkor erdekes is lehet

 15. prometheust nem láttam, mert abszolút nem érdekelt :)
  gi jane és a hannibal pedig jó film!!

 16. Látványosnak ígérkezik.

  Egyébként a Hustle tényleg nem volt egy nagy eresztés, annyi hogy a színészi alakítások a toppon voltak (de ettől még nem volt jó maga a film). Pl. a Wall Street farkasa felzabálta reggelire, ott nem csak a színészi alakítás volt pazar, hanem maga a történetvezetés is. :)

  Prométeuszt én szeretem, de ez meg legyen az én bajom, mindenesetre ez az előzetes alaposan felkeltette az érdekélődésemet.

 17. ha lesz annyira jó, mint a Prometheus, G.I. Jane vagy a Hannibal, nekem teljesen jó lesz ez a film, mert azokat is szerettem, lol…

  az előzetes engem annyira nem fogott meg és Ridley Scott sem tartozik a kedvenc rendezőim közé (attól függetlenül, hogy számomra emlékezetes volt tőle az Alien, Legend, Blade Runner is), de a Gladiátor miatt bízom benne, hogy jól nyúl hozzá a témához és szórakoztató filmet tesz le megint, egy esélyt simán megérdemel.

 18. Végre egy nagyszabású, látványos kosztümös film, értelmes témával. Mostanság nem egyszer emlegettem, hogy milyen kár hogy hollywood nincs annyira ráállva ezekre, mint régebben. Várom a filmet, bíz Scottban és örülök, hogy újra kosztümös filmet rendez.

 19. Úristen, ezt a szart. Oké, hogy rendben lenne a látvány, de mit látsz? Herkules tévésorozat kosztümök, hülyén kinéző karakterek, Hobbit jelenetek. Scott nálam már nagyon régen leírta magát, egyszerűen újra és újra megdöbbenek, hogy büntetlenül onthatja magából a fost már évek óta. 10,000 BC, körülbelül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.