11 hozzászólás a “The Expendables 3: These Guys are Nuts” bejegyzéshez

 1. Persze, hogy meg fogjuk nézni, csak nem moziban. Én erre matinésitett verzióra nem adok ki pénzt.

 2. Az első kettőt moziban néztem, ezt a PG-13 miatt nem fogom!
  Hogy miért? Hidegen hagy, hogy nem ömlik a vér a képernyőn, de az már nem, hogy a régi nagyok brutális fegyverekkel a mai “mazsola” akcióhősökhöz hasonlóan fogják majd kiröhögtetni magukat. Lehet savazni, de régi filmek a kisebb népirtással felérő harcok mellett a váratlan és durva ám vicces beszólásokkal ütöttek. Mi lett volna a Kommandoból, a Pusztítóból, a Tango és Cash -ből, a Bérgyilkosokból, az 57 -es utasból…stb, ha a mai akciófilmek mintájára készítik őket? Kb olyan sz@rok lennének, mint a TV”, meg RTL által újraszinkronizált változataik. Lehet, hogy ma már egy másik világ van, de mégis mitől akciófilm egy igazi akciófilm?
  Majd megnézem DVD -n.

 3. Így is elég lóófasz a nyári filmkínálat /számomra nem túl érdekfeszengető/ úgyhogy ez simán bele fog férni a nyári mozizási terveimbe. Még így is ,hogy nem lesz vérorgia, meg anyázás sajnos benne, de a pofák elviszik a filmet így is bőven, meg az akciójelenetek. Nekem még így is meg fogja érni.

  Vannak azért hébe hóba jóféle akciófilmek az újabbak közül is, nekem az olyan akciófilmek nem tetszenek mint ez a JAck Ryan shadow recruit féle mocsok szemétláda. Na egy olyan tényleg elég söpredék a régi brutálisakhoz képest.

 4. Dehogy nézem… Inkább újra nézem 5x a Kommandót. Ezt meg majd úgyis adja az RTL, legalább nem kell megvágniuk, meg átszinkronizáltatniuk.
  A PG-13 mozgalmat támogassa az amerikai szülők szervezete, az én pénzemből ezért nem kapnak egy fityinget se! :P

 5. Besorolástól függetlenül emgnézem moziban, max utána svazom, ha nem jött be. Egy akciófilmhez szerintem hozzátartozik a brutalitás és a kemény szövegek, elvégre nem babazsúron vesznek rész a karakterek. A régi klasszikusok újraszinkronizált és megvágott kiadásait meg alapból bojkottálom.

 6. Csatlakozom a bojkotthoz.
  Bírom az öreget, de nem sajnálnám, ha ez a borzasztó döntése éppen fordítva sülne el és a PG-13 miatt érezhetően csökkenne a bevétel.
  Persze nem fog.

 7. “De így is meg fogjuk nézni a szereplőgárda miatt.”
  Nem, nem fogjuk! DE még a helyet is sajnálni fogom a vinyómon, hogy letöltsem.

 8. Jajj jólvan nem kell ennyire siránkozni, ha szar lesz nem ez lesz az első, amíg meg nem láttátok ne írjátok már le, a káromkodások nekem is hiányoznak majd, de azért csakcsak megnézem, persze majd otthon.
  Gibson viszont amit láttunk eddig belőle, zseniálisnak tűnik :D Született főgenya :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.