Ilyen a Lucy

Kikerült egy akciójelent is a netre, belenézhetünk a pörgésbe. Vagyis csak az autós kaszkadőrök munkájában, miközben ScarJo érzelemmentesen vezet.

human
írta
2014. 07. 13. 03:57
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Ilyen a Lucy” bejegyzéshez

  1. Bírom, amikor a főszereplő robotként viselkedik, mert tudja, hogy megállíthatatlan. Ha őt nem érdekli a sorsa, akkor minket miért? A film továbbra is nope kategóriás.
    Kristen Stewart remekelt volna.

  2. hát igen én sem értem ezzel a filmmel kapcsolatban, hogy ha a főszereplő bármire képes, akkor hol marad az izgalom.
    (ilyenkor mindig jönnek a következetlenségek, hogy az egyik jelenetben mindenkit elintéz egy gondolatal, a következőben meg már valamiért nem.)

  3. az elméjével tárgyakat, embereket tud mozgatni, látja és hallja a digitális információkat, de mégis kocsival üldöz valakit.
    repülni nem tud ?

  4. Jo kerdes Pocok. Azt hittem hogy az erzelemmentes akciohosok kora mar kb. 20 eve lejart. Raadasul nagyon aggaszto ez az altudomanyos hatter plusz ezek a fuggoleges sugarak. Abba meg mar bele sem merek gondolni hogy miert es hogyan zoomol belejuk mintha smartphone lenne. Pedig van fantaziam.

  5. Attól hogy penge az agya, még az emberi szeme ugyanabban a tartományban működik mint bárki másé :(

  6. Semmi fantáziátok nincs baszki. Mivel a spiné überalles lett agyi szinten, otthon kikotyvasztott magának néhány nanotechnikai kiegészítőt, mint spidey a szupererős pókfonalat és kész. Ezzel mindent meg lehet magyarázni, a beültetett cuccok biztosítják számára a kiterjesztett valóságot, a szeme is azért lett albínó, mert ott vert tanyát valami nanokütyü. A verdák dobálását meg a többi hókuszpókuszt emberi szemmel láthatatlan méretű eszközök csinálják. Vagy az egész titokban a Mátrix 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.