Jövőre foroghat a Hateful Eight

Tarantino tervezett filmjéről az egyik főszereplő, Kurt Russell árult el dolgokat. Mondjuk nem sokat: “I’ve got a Tarantino project called The Hateful Eight that looks like it may go somewhere around the beginning of the year.” Avagy a következő év első felében foroghat a film. Ő az egyik főszereplő, Samuel L. Jackson pedig a másik.

Mivel volt a forgatókönyvből egy felolvasás, így a történetről is megtudtunk már dolgokat: egy postakocsi hatalmas viharba kerül, ezért letér az útjáról, és így egy bárban ragadnak az utasai amíg tart az ítéletidő. Persze Tarantino épp átírja az anyagot, hiszen kiszivárgott és ezért berágott, szóval ki tudja mi lesz ténylegesen belőle. Ami tuti, hogy westernfilmet kapunk.

4 hozzászólás a “Jövőre foroghat a Hateful Eight” bejegyzéshez

  1. Venom, Tarantinonak bevallottan lábfétise van, csaknem minden filmjében tetten is érhető. Beszélt is róla, ha nem lenne nyilvánvaló, de elég csak mondjuk a Ponyvaregény nyitó dialógusára gondolni. Ennél már csak a Samuel L. Jackson-fétise nagyobb :)

  2. Human: ezen a blogon a munkád mellett külön köszönetet kell mondjak azok nevében, akik nem tudnak kellően englishül (mint én), mert általában hozzáteszed a magyar fordítást is, mint a fenti idézetnél :)
    Remélem eljut hozzád az üzenet ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.