Horns-előzetes: Potter szarvakkal

Alexandre Aja (The Hills Have Eyes remake) új filmje, amiben a főszereplő borzasztó másnaposan arra ébred, hogy a barátnőjét brutálisan megerőszakolták és megölték, természetesen ő a fő gyanúsított. A helyzetet bonyolítja, hogy a fejéből szarvak kezdenek kinőni, és olyan képesség birtokába jut, amivel bárkit rá tud venni arra, hogy bevallja a bűneit. Ez jól jön az egyéni nyomozása során.

Bocs az indavideóért, de youtuberól törölgették még amikor írtam ezt a posztot.

Poszter is van:

11 hozzászólás a “Horns-előzetes: Potter szarvakkal” bejegyzéshez

  1. A könyv, ami alapján készült az nagyon tetszett. Stephen King fia írta, kíváncsian várom mi sül ki belőle, bár én nem Harry Pottert láttam magam előtt olvasás közben.. :)

  2. Az előzetesből nem sokat tudtunk meg, de a történet érdekesnek tűnik. Kíváncsi vagyok milyen lesz.

  3. WTH? Én valami pici púpra asszociáltam az “elkezd nőni”-ből, gondoltam majd próbálja takargatni, stb. :)

  4. …valószinüleg színészünknek ez is a fő célja, hogy ne ragadjon meg csak Harry Potter-ként az emlékezetünkben! ;)

  5. Zombeeka: Szerintem a Woman in Black-el és a Killing Your Darlings-al már megtette a lépéseket :)

    A film amúgy már le van forgatva vagy 3 éve, csak a stúdió elégedetlen volt vele akkor, így azóta próbálják nézhetőre vágni. Mint a You’re Next esetében.

  6. A könyv nagyon tetszett, szóval izgatottan várom a filmet. Előttem szólóhoz csatlakozva, nem épp Radcliffet képzeltem magam elé, de vitathatatlanul jo szinész, szóval szerintem rendben lesz.

  7. Fishi: az emberek nem látjáka szarvat/nem vesznek tudomást róla, hat rájuk a jelenlétében egy természetfeletti erő. Nehéz elmagyarázni, majd meglátod.

  8. Igaz, hogy a filmet 3 éve leforgatták (sőt, tavaly már fesztiváloztatták is) de nem vágták át. Csúszásba kerültek, mert az egyik digitális effekteket gyártó cég tönkrement gyártás közben, és másokat kellett találni, hogy elkészítsék a trükköket. Emellett a film független, szóval először vevőt kellett rá keresni, aztán a forgalmazónak el kellett döntenie, mikor mutassa be a fimet. Halloweent választották, mert pont most nincs semmilyen futó horror franchise.
    A You’re Next sem lett átvágva, egyszerűen csak fogalmuk sem volt a Lionsgate-nél, mikor legyen premier, és mivel nem ők gyártották, nem volt a polcon tartás mögött igazán komoly financiális veszteség.

  9. Én félbehagytam a könyvet, túlságosan hosszúra nyúlt az a flashback a gyermekkoráról, és nem értettem, miért van rá szükség. A könyv eleje, ami a jelenben játszódik a szarvakkal, az tetszett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.