Mi jót vagy rosszat láttál a múlt héten?

Néha feledékeny vagyok, de ha még jártok a sitera akkor ebbe már beletörődtetek. Viszont most álljon itt a lassan már szokásos kérdés, miszerint mi jót vagy esetleg rosszat láttatok a múlt héten?

A legjobb lenne, ha sikerülne pár sort elrettentésnek vagy ajánlásnak mellé bökni, hátha más is rákattan a filmre veletek együtt. Szemezgettem a múltkori kommentekből kicsit:

A Nymphomaniac I-II ment le tegnap és nagyon élveztem az egészet. Végig feszült és izgalmas volt (a maga módján), aki szereti Triert az most sem fog csalódni. A kikacsintás az Antikrisztusra pedig hatalmas. Először féltem megnézni a sok vegyes és negatív kritika miatt, ezért is halasztottam eddig de szerencsére pozitív csalódás volt a film. — Black_Dahlia_Murder

Raid 2. Kötelező datab. Nagyon bejött ez a lassabb lefolyású gengszterfilm, amit az akciójelenetek feldobnak. Már nem Bay az akció királya, hanem Evans. -. Wittgen

Transcendence: A fényképezés, rendezés szerintem nem volt rossz, ahogy az alapötlet sem, de maga a megvalósítás borzalmas volt, unalmas és vontatott. Látszott azért rajta Nolan kézjegye, szinte mintha az ő rendezése lenne, csak hát semmi tartalom. Sajnálom, nagyon elcseszték. — Dean 6

Így neveld a sárkányodat 2. Nekem az első rész is nagyon tetszett, legaláb 8/10 szinten, ez pedig ugyanúgy egy nagyon erős 8/10. A karakterek szépen meg vannak formálva, a történet faék de lefoglal, és nem téped a hajad az éktelen baromságoktól, az üzenet ezer éves, de megállja a helyét, az animáció egyszerű eszméletlen, benne van a top 3-ban eddig animáció minősége terén, ÉS a magyar szinkron nem lett teljes hulladék! — Venom

Az Androméda törzs (az eredeti 1971-es). Igazi klasszikus sci-fi, nem sok akciót tartalmaz, de végig izgalmas. A föld alatti bunker díszletei lélegzetelállítóak és a párbeszédek is meglepően eredetiek ahogy a szereplők csipkelődnek egymással. Sok-sok villogó LED, szobányi számítógépek, tipikus korhangulat — Bad Ass Cinema

Kaze Tachinu/The Wind Rises: Remek életrajzi film, az animációs eszközöket maximálisan az előnyére fordítva. Rendkívül érett alkotás, amit élvezet nézni. Ajánlom minden műkedvelő figyelmébe. Oscart megérdemelte volna… — Winkie

human
írta
2014. 07. 15. 17:08
megjelenés
32
hozzászolás


32 hozzászólás a “Mi jót vagy rosszat láttál a múlt héten?” bejegyzéshez

  1. Sabotage: Nem váltja meg a világot, de elég jó popcorn-mozi, és az öreg Svarci korrektül hozza az ellentmondásos “hőst”.

    A long way down: Miért nem kap Aaron Paul normális filmszerepeket? 1. rész.

    Need for Speed: Miért nem kap Aaron Paul normális filmszerepeket? 2. rész. (Nézhetetlenül rossz film.)

    Tokarev: Tizenkettő-egytucat bosszúfilm lenne egy sejthető/kiszámítható csavarral, de “feldobja”, hogy gyakorlatilag az összes színész gyönyörűet ripacskodik benne. Talán Peter Stormare kivétel valamennyire.

  2. Tracks: Nagyon kis kellemes kikapcsolódás mindazoknak akiknek elegük van az emberekből
    és szeretnének úgy egy 2 órára eltűnni a világból. A sivatag egyszerűen gyönyörű, Mia Wasikowska pedig eszméletlen jól játszik. Igaz elég lassú film, de engem pont jókor kapott el, ugyanis baromi rossz passzban voltam mielőtt beraktam. Na szal ajánlom mindenkinek, aki vevő az ilyen vándorlásos sztorikra. :)

  3. Készen állsz Helenre? (Feuchtgebiete): Abszolút rétegfilm, de kiváló megvalósítással, egy percig sem éreztem a minőségén hogy nem “Hollywoodi”. Talán a tavalyi Mocsok című alkotásra hajaz, de sokkal szórakoztatóbb és hatásosabb jelenetekkel. A közepén leül egy kicsit, és kicsit inkonzisztens a történet, de ennél jobb film most nincs a mozikban. (De csak azok üljenek be rá akik pl a Taxidermiát kibírták! Szóltam előre, nem kell hisztizni a gusztustalan dolgokon, ilyen a természet.)

  4. A Fantastic Fear of Everything:
    bevallom, csakis Pegg miatt adtam esélyt a filmnek, gondoltam valami félreértett vadbaromság lesz, ami lehet h igaz is, de viszont én is félreértem akkor, mert a végén azon gondolkodtam, h ennek mi a rosseb értelme volt. harmatgyenge.

    Dallas Buyers Club:
    mcconaughey és leto is jól alakítottak az életrajzi drámában, a film pedig egész ‘jól’ átadja hogy hogyan viszonyultak még a fertőzéshez a 80as években, ráadásul egy olyan államban ahol még inkább intoleránsabbak a témával kapcsolatban

  5. Noah: alapvetően szeretem az ilyen kicsit misztikusabb apokaliptikus filmeket, ennek ellenére végig szenvedés volt, nem is tudom, h jutottam el a végére. Tudom, h hosszú volt, de így is alig fértek bele az események, rohanós és kapkodós volt, a karakterek majd mindegyike teljesen érdektelen és egyoldalú volt, kivéve talán az anyát. Valamint nincs bajom a vallásossággal (tök mind1 melyik), de ez sok volt…

    Edge of tomorrow: ezt a filmet viszont olyan jól rakták össze, öröm volt nézni. Tomot kedvelem és hozta az elvártat – akárcsak a többiek – semmi maradandót nem alkotott, csak jól szórakoztam, és ez az egész filmre is vonatkozik, könnyed blockbuster, oroszlánszerű űrlényekkel, amik azért királyul néztek ki. Kicsit talán többször hal meg a kelleténél, ettől függetlenül kreatívan oldották meg, egyensúlyban tartva a dumálást és az akciót, még a szerelmi szál is teljesen rendben volt.

  6. Oblivion: Tom Cruise még mindig idegesít, de maga a film jó volt. Kellemse csalódás. Olvastam fórumokon, hogy a vége szar, és tényleg az :)

    Snowpiercer: Rosszul sikerült adaptáció. Milliónyi nyitott kérdés, logikátlan felépítés. Annyira próbálták szájba rágni a mondanivalót, hogy az már zavaró volt. De úgy sem az maradt meg bennem hanem, hogy mennyi hülyeség volt benne.

    Szerb Film: Na, negynehezen rászántam magam a sokak által emlegetett, felkavarónak és brutálisnak mondott film megnézésének. Hát, elég szar volt :) Nekem inkább csak egy a sok hasonló, megbotránkoztatónak szánt alkotás közül. Néhol lassú lefolyás, máshol meg full eröltetett “brutál” “szex” jelenetek, provokatív helyett inkább csak simán undorító dolgokkal.

  7. …ja meg elkezdtem nézni a Jack Ryan-t. Nem olvastam előtte róla semmit. Nem bírtam végignézni, nagyon ratyi…

  8. Need for speed: valahogy úgy tudnám leírni a filmet, mintha nyernél egy jegyet a forma1es futam előtti időmérő előtti szabad edzésre, ahova nem jönnének ki a pilóták… egy baromi nagy semmi az egész.

  9. Apollo 13, régen láttam, most újranéztem, számomra nagy élmény a film, még ha elég US-patriotikus is.

    Terminator 1: ezt manapság inkább csak kerülésre ajánlom – a legbántóbb dolog benne a zene! Már nem egy ’80-as évekbeli filmnél ez volt a legnagyobb bajom… Maga a történet se nagy szám, nyilván.

    Elkezdtem a Her-t is, az első fele után sajnos időhiány miatt meg kellett szakítanom, de addig nagyon tetszett.

  10. Non-stop: Nem ültem neki nagy reményekkel a filmnek, de kellemesen csalódtam. Neeson hozta a szokásos formáját és a film is szinte végig lekötött, izgalmas, feszült hangulatot hozott. Persze nem hibátlan , de egy esti “lazulás”-nak tökéletes.

  11. A mélység titka: Avagy Cameron azért ott volt a szeren. A film gyerekkori kedvenc lévén havi szinten előkerül egy megtekintésre. Még mindig hibátlan. (A filmzene gyakrabban.)

    A tegnapi megtekintés után elkezdtem egy kicsit agyalni és minimum -feltalálva a vizet- arra jutottam,hogy ma már nagyon nincsenek ilyen “felfedezős kaland sci-fi” filmek. Talán ezért is élveztem a Prometheus-t. Na nem baj. Van helyettük maxilátvány meg 3D meg sötöbö….

  12. Sabotage: Hát ebből nem lesz klasszikus, de egyszeri akciófilmnek simán elmegy. Arnold a többiekkel együtt elég jól hozza a badass figurát, még Linde… khm, Mireille Enos is (Michelle Rodriguez vajon nem ért rá?). Még történet is van, igaz, azt a klisékönyvtárból kölcsönözték. Az akciók pici bugyutaságtól és egy helyen túlzásba vitt FPS stílustól eltekintve élvezhetőek. A Last Stand-et mindenféleképp mérföldekkel veri. Az utolsó jelenet akár lehetne metaforikus is (persze, nem lesz).

    Road To Paloma: Hangulatos road movie, több ismerős sorozatos arccal. Egy Múlttal rendelkező indián (Jason Momoa) konkrét céllal motorozik át poros országutak még porosabb kisvárosain. Míg ő a lelki békéjét, addig az FBI őt akarja megtalálni. Útjában hozzácsapódik egy rock&roll lelkű életművész. Alapvetően kettejüknek a közös út során szerzett élményeit követhetjük egészen a végéig, mikor is odacsap a főszál és meghozza az előre látható befejezést. A filmben bár motorozunk, de nem rohanunk sehova, ezért kerülje el, aki nem bírja a lassabb tempót!

    Transcendence: Szemben az árral, de szerintem nem volt rossz film. Nem kiemelkedő, de nem is rossz. Volt valami benne, ami megfogott, emellett elgondolkodtató. Még az is lehet, hogy újranézem valamikor.

    Neds: Ezt már régebben láttam, de most újranéztem a Selfish Giant-re gyúrva. A 70-es évek Skóciájában egy tehetséges és kiemelkedésre esélyes, ámde kemény családi háttérrel rendelkező fiatal srác bátyja nyomdokain haladva belesodródik az utcai bandák kemény világába, ahol már-már eszelősen adja át magát a világ ellen érzett haragjának. Erős dráma, erős alakításokkal. Írta, rendezte és az alkoholista apát remekül megformálta: Peter Mullen.

  13. Ja és a lényeg kimaradt: Dead end (Zsákutca)
    2003-as horror-vígjáték. Most volt hozzá először szerencsém. Tetszett! A főszereplő szarkasztikus poénkodásai sokat hozzátesznek! :)

    A történet dióhéjban: Család elindul karácsonyozni a rokonokhoz és az apa letér az unalmas autópályáról,hogy időt nyerjen. Így lesz a rövidebb útból egy rémálom.

    Aki még nem látta annak meleg szívvel ajánlom.

  14. Tarantino filmeket pótlom, nagy folt volt, eddig valamiért kerültem őket, azt hittem nem az én stílusom. tévedtem, 2 nap alatt már 4-et megnéztem és imádom az összeset, egy zseni az ember, pár nap alatt az egyik kedvenc rendezőm lesz.

  15. ‘Transcendence’: nem nézhetetlenül, de rossz film, egy remek alapgondolatból. Ebből annyi mindent ki lehetett volna hozni, de az ég adtavilágon semmi nem sikerült. Ráadásul Depp végig úgy beszél benne, mintha be lenne rúgva. Bár legalább nem Jack Sparrow-t alakítja.

    ‘Need for Speed’: kategóriáján belül elég korrekt darab. Söröskupak egyszerűségű történet, egydimenziós papírmasé figurák, kliséhegyek, de nálam mégis működött. Szórakoztató két óra volt. Aaron Paul remek, bár tudjuk, hogy ennél azért ő többet is tud. De Ben Afflack is megmondta a Jay és Néma Bobban, hogy előbb jön a lóvéfilm, aztán a művészfilm ;)

    ‘Noah’: ha a bibliahűséget nem is feszegetjük, mint film ezer sebből vérzik, ráadásul hosszú, és rossz a ritmusa. És a cgi is borzasztó. Ráadásul nem tudom, mi volt a cél azzal, hogy elkészült.

    És kicsit offtopik, mert inkább a testvérblogra vsló, de talán belefér: ‘Lost’ dara, mert az utolsó három évadot még nem láttam, az első háromra meg nem emlékszem :)

  16. New World
    Mostanában kiábrándultam az amerikai filmekből, ezért jobb híján nemzetközi vizeken keresgélek, így került elém ez a koreai gengszterfilm is. Nem vártam tőle sokat, a jó értékelések ellenére sem, azonban nagyon meglepett. Sok emlékezetes karakter (tényleg rengeteg szereplővel dolgozik a film) és váratlan fordulatok színesítik a sablonos, beépített zsarus felállást. Izgalmas, feszültséggel teli, ezt pedig képes az utolsó percekig fenntartani. Szerencsére a film az erőszak szempontjából se fogja vissza magát, de csak annyit használ, amitől még nem válik öncélúvá. Azoknak pedig akik látták az eredeti Oldboyt, lesz egy ismerős színész a főbb szereplők között. Aki csak teheti nézze meg, számomra átvette a kedvenc koreai film szerepét, de szorosan ott van mögötte az I saw the Devil és az Oldboy is.

  17. Majmok bolygója: Forradalom
    Mondjuk máig nem teszem túl magam a tényen, hogy az emberiség első, lőni képes frontvonala simán szenved egy csapatnyi bolhás, gépfegyvert még csak fél perce ismerő majom ellen, de hiába, úgy tűnik az agy fejlődik. Ahogy maga a film is, túlbassza az elődjét, akcióügyileg, érzelmileg, zeneileg, látványilag egyaránt. Cézárék meg simán lejátsszák az emberiséget, Oldmanestül, mindenestül.

  18. ui: FYI, 3D-t most nagyon ne, a dzsungeljelenetek közben csak szenvedni lehetett vele.

  19. Need for Speed: Tetszett. Hű volt a játéksorozathoz, mind megvalósításban, mind történetben. Díjaztam, hogy B-s színészeket szerződtettek, s milyen jól tették. Aaron Paul-ban nem bíztam annyira, de kellemeset csalódtam. Imogen Poots meg egyszerűen kellett bele, inkább egy ilyen nő, mint egy Megan Fox, meg az ilyen plasztik ladyk. Szerintem jó színésznő, itt is jól játszott. A kameramozgások és a rendezés is teljesen rendben volt, próbálta egy kicsit felvenni a játék ritmusát e téren, szerintem sikerrel. Ajánlom azoknak, akik kicsit eltudnak szakadni a Fast & Furious sorozattól. 10/8

  20. “A halál Jele – Memories of Murder”: koreai krimi. Nagyon bejött, voltak benne szerethető karakterek, vicces jelenetek, brutális jelenetek, együgyüség, profizmus, karakterfejlődés, jó sztori (amit sajnos ellőttem előre, mivel utánaolvastam a megtörtént esetnek, és tényleg…), és még a befejező 1 perc is odabaszott.

    Ja, kb a 80-as évek elején játszódik a film egy eldugott kisvárosban, ahol csak csóri munkásemberek laknak és földműves parasztok, úgyhogy high-tech kütyüs, csi emberes, criminal minds szintű okfejtéses nyomozózseniket ne keressetek a filmben.

  21. 36 quai des orfevres (2005)
    Röviden: Hollywood ha vért hugyozna, akkor se tudna ilyen kemény és klafa zsarufilmet csinálni.
    Hosszabban: Gérard Depardieu és Daniel Auteuil (a fő-hülyegyerek az Éretlenekből) a két főszereplő, tökéletes játék mindkettejüktől. A forgatókönyvet francia ex-zsernyákok alkották, ez meg is látszik. Brutális, könyörületet nem ismerő, sokrétegű. Állítólag ennek a műfajnak a sarokkövei például: A tégla; Serpico; Francia kapcsolat – ezek is nagyszerű filmek, de Depardieu lenyomja őket.

  22. Sabotage: két fő baj volt a filmmel, az egyik, hogy akciófilm helyett thrillert csináltak, a másik arnie haja, valami rettenet, nem tudtam miatta odafigyelni a színészkedésére… a valamivel kisebb bajt, a vontatottságát feledtetné, ha lenne benne felejthetetlen akciójelenet, de nincs, szóval egynek elment, de nem hinném, hogy valaha is eszembe jutna újranézni

  23. A gyilkos paradicsomok visszavágnak
    Pont olyan mint a címe rohadt fárasztó horror/sorozatgyilkosos thriller/zsarufilm komédia. ZAZ (Csupasz Pisztoly, Nagy Durranás és társaik) jellegű filmet akartak csinálni csak éppen jó színészek vagy jó írók nélkül. Az első 20 percben vicces mert meglepő, de aztán folyamatosan ismétli magát Pozitívum lehetne, hogy média kritikát is próbáltak belerakni, az se nagy szám. Rohadt fárasztó film. Ennél már csak az a rosszabb, hogy összesen 4 ilyen film van (sor szerint ez a 3., az elsőnek talán adok még esélyt)
    Alligator
    Teljesen korrekt B kategóriás állatos horror. Technikailag azért kicsit már megkopott. 6/10
    Lake Placid
    Jobban tetszett mint az Alligator. nem nagy film, igazából horrornak nem elég félelmetes, komédiának nem olyan vicces. De roppant kellemes filmecske, korrekt színészek, egészséges irónia. Hangvételben kicsit olyan az állatos Horrornak mint a Sikoly a slashernek. Az effektek is egész jók még mai szemmel is. 6-7/10
    Top Secret
    Nem olyan fergeteges mint a Csupasz Pisztoly filmek, de baromi vicces/szórakoztató ZAZ paródia. 7,5/10
    Űrgolyhók
    Gyerekként is imádtam meg most is. Rengeteg meta és elborult már-már fárasztó poén, de működik mindegyik. 8/10
    Sharknado
    Szar. Nem azért szar mert szarok a színészek és az effektek, hanem mert komolyan veszi magát és önfeledt, parodisztikus cápa mészárszék helyett jellemtelen jellemek “jellemfejlődését” és “drámáját” erőlteti. Alapvetően az a baj (és a hasonló ilyen filmekkel), hogy a készítői nem merik felvállani, hogy bizony mi egy trash filmet csinálunk és a csöcsök és vér helyett a család újra egymásra találását erőltetik.
    A repülő Guillotine
    Teljesen korrekt Shaw-Brothers kungfu film. A pluszt a címbeli fegyver adja, ami valóban csak igen menő és látványos. 7/10

  24. The Man Who Laughs: úristen, Te csak ZS filmeket nézel? XD Előfizettél az Assylum csatornára vagy mi van Veled? :)

    Ne érts félre, nem kötekedek, csak gyomron talált a múlt heti filmfelhozatalod. Egészségedre. :)

  25. Gangster Squad: Végig megfogott a kor hangulata, a színészek jól hozták a karakterüket, főleg Ryan Gosling. Néha kissé úgy éreztem hogy kapkodnak és nincsenek eléggé kidolgozva bizonyos jelenetek. Durvább gengszter filmre számítottam, nem vitték túlzásba az erőszakot. A film zenéje több helyen is nagyot dob az adott jeleneten. Bár nem tökéletes a film, szerintem újra fogom nézni. 8/10

    2 Guns: Akár egy jó roadmovie is lehetett volna, de nem az. Próbálna pörögni a film, de a nézőt mégse pörgeti fel, pedig a pénzt (mi mást) nagyon meg akarja mindenki szerezni magának. Denzel mint mindig lubickol a szerepében, Mark pedig aránylag jól hozza a poénkodós figurát. A film zárása egy vicc volt, és persze jött a szokásos rossz fiúk nem tudnak célozni eset. Egyszer meglehet nézni. 5/10

  26. Noah: nem nézhetetlenül rossz, de végtelenül vontatott lett sajnos. a színészek semmi maradandót nem alkottak számomra. Mindezek ellenére egyszer érdemes megnézni!

    Pompeii: Na ez az a film, amit máig nem értek, hogy miért kellett megcsinálni. Az első perctől kezdve Spartacus(sorozat) utánérzésem volt, csak a sorozat jó ez meg borzasztó. A péárbeszédeket kb mint ha egy 5 éves gyerek írta volna.

    Hogyan nevezzelek?: Rendkívül jó humorú, zseniális francia film:)Mindenkinek csak ajánlani tudom! Nagy előnye, hogy amíg jókat nevetsz masszív mondanivalója is van!

    The Monuments Man: Amennyire vártam ezt a filmet, akkora csalódást okozott! Sajnos nagyon leült a film, s folyamatosan az volt az érzésem, hogy próbál feljebb kapaszkodni, de mindig leesik. A színészekkel természetesen nincs probléma, de a kivitelezése a filmnek nagyon nem sikerült jól!

  27. TRACKS – Ahogy mar fentebb emlitettek, nagyon hangulatos film. Ajanlom mindazoknak akik szeretik a road moviekat(ezuttal tevekkel). Nem tudom pontosan miert tetszett ennyire hiszen a csaj elejetol a vegeig setal a sivatagban. Megis az egesz annyira eletszeru es hatasos.

    THE TREATMENT(DE BEHANDELING) – Meglepoen jol osszerakott nyomozos pszicho horror europai modra(Belgium). Rendkivul ugyesen hasznalja a nyomozos kliseket es vegig fenntartja a feszultseget. Hangulatat tekintve a True Detective-t juttatta eszembe. Atgondolt es meresz film.

    CALVARY – Izgatottan vartam John McDonagh legujabb filmjet hiszen Brendan Gleeson-nel maradando parost alkotnak(gondoljunk csak a The Guardra). Valahogy a Calvary megsem nyerte el tetszesemet. Tul sotet es tul szinhazias volt nekem tele. McDonagh maradhatna a humorosabb filmeknel. Sokkal jobban all neki. Megegy film arrol hogy a vilag mennyire szar hely, igy hu marad a cimehez.
    Depressziosoknak kotelezo.

    UNDER THE SKIN – Hosszu muveszfilmes snittek, keves parbeszed es egymondatos sztori. Scar Jo egy foldonkivulit jatszik aki ferfiakat gyujt be. Igazabol nekem ez igy edeskeves volt, ugyanis az elozo mondatomban elhangzottakon kivul szinte semmit nem fogsz megtudni a filmbol. Nagyon meglatszik rajta hogy egy rovid novellabol keszult. Ha viszont ez egy 30 perces rovidfilm lenne akkor minden bizonnyal elnyerne a tetszesemet.

    X-MEN-DAYS OF FUTURE PAST – Nem vagyok nagy hive a szuperhos filmeknek. Szerintem mind tok egyforma csak mas szuperero van bennuk. Am nem fogom lehuzni a filmet csak azert mert nem az en mufajom es mert hollywoodi.
    Inkabb csinaljanak tobb X-men-t mint ezeket a hulye spin offokat. A legujjabb X-men biztosan nem fog csalodast okozni a mufaj szerelmeseinek, bar szerintem a First Class egy erosebb film volt. Viszont ha az uj Wolverine spin off-hoz hasonlitom akkor egy remekmu.

  28. Csak videon jött ki:The Machine,az angolok válasza az amcsik robotos filmjeire,egyszer érdemes megnézni,de a zenéje brutal jo elektronikus(szerintem).A Gárdista!!Abszolut szerethetö film föleg a 2föszereplö miatt..sajna szinkronnal láttam(hálisten az ír szöveget eredetiben hagyták).Sajna én is csatlakozok a “műkincsszapulokhoz” ÓRIÁSI csalódás..

  29. Enemy: A Prisoner rendezőjének Denis Villeneuve-nek újabb filmje Jake Gyllenhaal főszereplésével. A mindössze 90 perces játékidő alatt lassan kibontakozó film odaszögezi az embert a képernyőhöz. Az egész szereplőgárda nagyon odateszi magát, de Jake Gyllenhaal fantasztikus játéka nagyot dob a filmen. Az elejétől a végéig minden apró részletre figyelni kell, hogy értelmet nyerjen a film. Ez tipikusan olyan film amit kétszer kel megnézni ha igazán meg akarjuk érteni. Nem fog tetszeni mindenkinek ez a film az biztos és szerintem sokan nem fogják érteni, de mindenképpen ajánlom azoknak akik szeretnének nézni egy izgalmas, elgondolkodtató filmet, aminek a végén szinte biztos, hogy 3 szót tudsz majd kinyögni azt, hogy: What the fuck??
    Jó szórakozást mindenkinek hozzá

  30. Alien 2-3! Az 1 azert maradt ki, mert valamikor osz kornyeken ujra vetitik a mozik felujitva eredeti nyelven es nekem azt latnom kell!
    Illetve orok kedvenc a Massza cimu film, en valamiert rohadt jol szorakozom meg mindig rajta:P

    houshmandzadeh: Szerintem az Enemy egy tulmisztifikalt tobbszemelyiseges szimpla film. Lattam mar jobbat is, egynek elment megha itt-ott unalmas is volt. Jake meg korrektul hozta amit kell, ugyes gyerek:)

  31. Hideg préda trilógia (Fritt vilt/Cold prey)

    A norvégok Jasonje lecsap a csákányával.
    Nem lesz maradandó élmény de mindhárom rész megteszi egy egyszeri kikapcsolódásnak.Slasher rajongóknak ajánlott darabok.

  32. Adele élete: A francia filmekhez mindig félve ülök le, itt sem volt másképp. Az egyetlen problémám, hogy nagyon hosszú, sajnos egy darabban nem sikerült megnéznem, annyira nem kötött le, hogy érdemes legyen minden munkámat és teendőmet csúsztatnom emiatt. Viszont ez volt vele a legnagyobb baj, amin magam is meglepődtem. Szeretem azokat a filmeket, amiknél bele tudom élni magam a szereplő helyzetébe, még akkor is, ha itt két lány/nő szerelméről van szó. Mert akár lehetne az egyik fél férfi is. Nem számítana, az érzések ugyanazok. Olyan volt az egész végig, ami akár velem is megtörténhet, vagy akár már érzelmileg át is éltem.

    Fiatal és gyönyörű: Igen, úgy gondoltam, ha az előző film nem riasztott el, akkor bepróbálok egy másik francia filmet. Tetszett, viszont én már kevésbé érezzem a realitást itt. Ennek ellenére elgondolkodtató az egész téma. Nagyon jó az egyensúly, harmónia az egész filmben. Nincs hiányérzetem a film alatt, még a végén sem, pedig magyarázatot aligha kaptunk a történtekre. De azt hiszem mindenki tudna mondani egyet, és igaza is lehetne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.