Power Rangers-film az X-men: First Class íróitól

A címben minden benne van amit érdemes tudni. Az X-men: First Class íróit kérte meg a Lionsgate stúdió, hogy dobjanak össze egy forgatókönyvet. A tini nézőket meg lehet fogni a középiskolás szereplőkkel, akik össze kell fogjanak a gonosz űrlények meg ki tudja mik ellen. Egy új sikerfranchise születhet ebből? Aki jobban ismeri a Rangereket az fejtse már ki mi a helyzet.

26 hozzászólás a “Power Rangers-film az X-men: First Class íróitól” bejegyzéshez

 1. A power rangers az az amerikai átdolgozása a japán Supersentai sorozatnak. Èrts ùgy hogy a nem maszkos rèszeket amerikai szereplökkel ùjraforgatták vágták stb. Nagyjábòl japánba 1-2 èvente jön ki ùj sentai sorozat. Voltak dinòk, autòk, szamurájok, most asszem vonatok mennek. Nèmelyik komolyabb nèmelyik meg agyfasz.
  Amerika ezekböl elèg keveset vesz meg, bár az utòbbi idöbe belehùztak. Èrtelem szerüen amerikában 90es èvekbeli dino sorozat volt a nagy közönsègkedvenc ès èrthetö hogy inkább ahhoz akarnak visszanyùlni.

 2. Gyerekkként imádtam, a német RTL-en rendszeres szombat délelőtti program volt, bár akkor is mindig a részek végét vártam, mikor az aktuális heti szörny megnő és a zordokkal (=benga nagy robotok) lezúzzák. :D A sorozat másik ismertetőjegye, hogy elég helyes lányokat válogattak össze minden évadban, bár gyerekként ez kevésbé feltűnő :)
  Mai szemmel visszanézve már vicces a sok pózörködés, ráadásul a mostani sorozatokban nagyon bántja a szemem a rengeteg CGI, a régi makett város/beöltözött robot-szörnynek valahogy más volt a feelingje.

  Jelenleg épp a 20. évfordulós sorozatot vetítik az USA-ban. Korábban már volt két mozis változat, a The Movie alcímű film a sorozat karaktereire épített, de teljesen egyedi sztorit és a makettesdihez képest iszonyat ronda CGI-t hozott, viszont elég sikeres volt. Ugyanez nem mondható el a Turbo filmről, ami a 4. és az 5. évadot volt hivatott összekötni. A költségeit alig szárnyalta túl, de legalább a béna CGI helyett maradtak a jól bevált beöltözős/makettes megoldásnál.

 3. Kiskoromban Én is imádtam! Lehet most gagyinak tűnik, de mégis volt benne valami különleges!! :D

 4. Nem hiába hívják őket Tokusatsu sorozatoknak :D szó szerint speciális effekteket jelent a szó. Régen amennyi piroteknikai eszközt meg hasonlót használtak hozzá, persze most már a CGI jelenti többnyire, amit személy szerint bánok.
  Mindenesetre hátha összehoznak valami jó móká :D

 5. Jönnek a Tini Ninja Teknőcök, ez is jöhet, sőt még a Bolygó Kapitánya is jöhetne. Yeah back in the 90’s. :)

 6. Az amerikai dínós változatot 6-7 évesen imádtam, mert (akkor, a ’90-es évek elején-közepén) látványos volt. Pár éve megtaláltam a neten, csak nagyon rossz minőségben, de így is jó volt nosztalgiázni, és mostmár inkább az “annyira szar, hogy már jó” kategóriába esik nálam.

 7. Esküszöm most vágtam le, hogy ez a Teletubbies kisiskolás változata. Hasonló karakterek, csak kalap és labda helyett gumikard.

 8. Azért a Power kapitány ennél a színpompás bazári gagyi power rangersnél sokkal komorabb, jobb sztori volt, és a maga idejében jobban is volt megcsinálva. Azt tényleg előkaparhatnák egy remakere, iszonyat jó cucc lenne belőle. Rangersék valóban már a 90 es években is igen gagyi megoldással készültek. A nagy mozifilm viszont annyira nem volt rossz, csak azok a keselyűemberek voltak ócsekek benne. A Kimberly az tetszetős volt a sorozatban, főleg miatta nézegettem anno.

 9. Hiába… ha kezdünk kifogyni a szuperhősökből, hozni kell a kevésbé szuper gagyi hősöket is. Ennyi.

 10. Akkoriban még amugy a Winspector Special Rescue Police volt igen nagy show sorozat a német csatornákon. Azt is nagyon szerettem. Az is verte oda vissza a Power rangerst.

 11. A Silverhawks-ból vagy a Thundercats-ből nem akarnak filmet csinálni? :D Go, go Power Rangers BTW :D

 12. A Power Rangerstől sokkal rosszabb dolgokat is feltámasztottak már. Én örülök a hírnek, gyermekként szerettem. Mai technikával remek lesz.

 13. Heti ellenségekből kettőre emlékszem, sajnos már örökké: Terrorvarangy és Gumipolip. Az utóbbi: “bámulatosan gonosz” – idézet ez egyik Power Rangertől.

 14. Ahogy Akkusz is említette a Super Sentait és igen most vonatok mennek és az bizony nagyon pihent, tanusíthatom. Amúgy lassan 7 éve követem a szériát, van benne egy-két nagyon jó, pl.: van amit amerikába nem is vesznek át, mert túl sötétre sikeredett.
  Kíváncsian várom, gyerekoromban imádtam a sorozatot, de felnőtt fejjel nem bírtam megnézni, a japán változatát meg nagyon lassan fordítják. Remélem azért jó dolog lesz belőle, legalábbis az, hogy sötétebb nekem bejön.

 15. Azt a dínós változatot imádtam gyerekként de utána már nagyon gagyivá vált az egész.

 16. Ha lehetne lájkolni, akkor én a #4-es hozzászólás mellé tennék egy ujjacskát (és nem a középsőt :) )
  Bár lehet a 12-13évemmel én már túlkoros voltam.

  Rakás barna lepény az egész.

 17. Inkább a Voltron:Defender of the Universeből készítenének valami gigamozit, eszméletlenül szerettem gyerekként. Bár a PR-t is, igaz közel a 30-hoz vérgagyinak tűnik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.