5 perc a Guardiansból

26 nevű olvasó linkelte ezt a videót, amiben 5 percet nézhetünk meg a filmből. Ez nekem már kimarad, de aki megnézte az kommenteljen már valami jót, vagy rosszat persze.

10 hozzászólás a “5 perc a Guardiansból” bejegyzéshez

  1. Szerintem ez fasza lesz. Eléggé kiábrándultam a képregényfilmekből, de ez jónak ígérkezik. Remélem, nem kell csalódnom.

  2. Igazabol aki latott legalabb 2 trailert eddig, annak ez nem nagyon lehet spoileres, semni nem derul ki arrol, hogy hogy kerulnek ossze, KB a fele az 5percnek a 2 elso nagy trailerben benne volt, a vége meg csak vagokepekbol all nagyjabol.

  3. Tudom, hogy képregény adaptáció, de semmit nemtudok ezekről a karakterekről. Én 0 elvárással ülök be rá. De már nagyon várom én is a premiert :)Am meg olyan ez mint egy disco … nem lehet minden buli fergeteges, mert akkor hogy döntöd el hogy melyik jó és melyik rossz. Ugyan ez van a frenchise filmekkel is, elkerülhetetlen hogy 1-1 gyengébb besikerüljön, ezektől lesznek a jól sikerültek értékesebbek.

    Bízom benne hogy avengershez hasonló szuperprodukciót fogunk kapni ( 0 elvárással ülök be xD )

  4. Nincs benne semmi olyan, ami a trailerekben nem volt benne. Minden a film elejeröl van, tehat sok jelentöseggel nem bir a film szempontjabol spoiler szinten.

    En nem ismerem a keprgenyeket, de mint erdekes sci-fit varom. Fogalmam sincs, hogy miröl szol ezutan az 5 perc utan sem.

  5. *SPOILER *

    Pedig benne van Thanos, amikor Gamorra családfáját mutatják virtuálisan. Egy-két dolgot megmagyaráz, tehát ez az igazi spoiler benne…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.