RENDBEN

Na így kell indítani a marketingkapányt, nem pedig tipikus képekkel.

human
írta
2014. 07. 23. 20:39
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “RENDBEN” bejegyzéshez

  1. sajnos akkor sem fog tetszeni. igen, előre leírom. már az előző is inkább hatott nekem valami karib-tenger kalózai szerűségnek, mint gyűrűk urának. és ez rossz. persze ízlések.

  2. Hogy mennyire nem jön be sárkány feje… Már az előzőben is úgy voltam vele, hogy nem igazán tudtam komolyan venni így, hiába Benedict Cumberbatch-ről lett mintázva. Mondjuk kb. az egész Hobbittal így vagyok, a Gyűrűk Urához mérten túlontúl komolytalan, ritka nagy csalódás az egész, főleg emiatt.

  3. Herceggel egyetertek. Tudom ez nem annyira komoly, mint Gyuruk Ura, de hol izguljak barmiert oszinten…

  4. Peter Jackson annyira epic trilógiát akart, hogy közben már önmaga paródiája lett az egész. A törpök csatája a sárkány ellen olyan volt, mint a Karib 2-ben, amikor a keréken vívtak meg egymással. Tökéletes 2 részes sorozatot tett volna le az asztalra, helyette 3 elnyújtott valami lett. A sárkány viszont fantasztikus!! 2 fantasy lény tudott ennyire lenyűgözni, Drake a sárkányszívben és a Sötét Nagyúr a Legendában.

  5. “Peter Jackson annyira epic trilógiát akart, hogy közben már önmaga paródiája lett az egész.”

    Ezt kérem bekeretezni.

  6. Nem kell piedesztálra emelni az előző trilógiát, és máris jobb lesz minden… Örülni kell, hogy a szuperhősfulladásban, meg az ötlettelen blockbusterek között van valami, ami még más, aminek van TÖRTÉNETE, értéket közvetít, kidolgozott világgal rendelkezik. Ja, és azt is fel kell fogni, hogy ez nem Gyűrűk Ura. És bocsi, még hozzátenném, hogy ez nem Gyűrűk Ura. Ja, és igen, ez nem Gyűrűk Ura.

    Eleinte én is fanyalogtam, még az Unexpected Journey idején, aztán rájöttem, értelmetlen, csak más szemszögből kell nézni a dolgot, magyarul ön a hibás, nem a készülék. Így számomra a Hobbit is meghatározó, kiváló filmélménynek számít. De azt nem tudom megállítani (és mellesleg nem is akarom), aki önmagát kívánja megfosztani az élménytől.

  7. Amint megláttam ezt a pósztert röhögni kezdtem! Velaki nagyon bírjhatja az Attack on titan animét, nézzétek csak meg annak a pószterét…

    De készítsetek egy vödröt is!

  8. A 2. rész iszonyat elnyújtott volt.
    A törpök vs. sárkány harc meg full unalom és paródia egyben, alig vártam hogy vége legyen.
    Remélem a 3. rész jobb lesz.

  9. A második nekem sem tettszett annyira, mint az első, de nem volt unalmas. Nagyon szép poszter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.