Itt a 50 Shades of Grey trailere!

Annak az erotikus regénynek a feldolgozásáról van szó, ami rengeteg nőt megmozgatott miközben világsiker lett. Most végre láthatjuk, hogy filmben ezt miképp képzelik el. Egy kisegér csaj és az S/M az új főnöke kezei alatt, még mindig nem látom, ez mitől lenne extra, amikor így ránézésre az American Psycho felvezetésének megy el.

A szereplőgárda: Jamie Dornan, Dakota Johnson, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Victor Rasuk, Eloise Mumford, Max Martini, Rita Ora, Marcia Gay Harden és Callum Keith Rennie.

Indavideo backup, ha a fentit véletlen törölnék.

19 hozzászólás a “Itt a 50 Shades of Grey trailere!” bejegyzéshez

  1. Elég száraz a csávó…elkéne hitetnie a nézővel, de nemhiszem h a való életben eltudna bármit is érni ennél a csajszinál…lehetett volna karakteresebb is. De ez csak egy tréler.

  2. ez elég szánalmasan néz ki. soft porno twilight tiniknek. a “torture chamber”-nél a trailer végén hangosan felröhögtem… a nymphomaniac mellett ez röhej.

  3. Aha, a szőke titkárnő (az elején) ezerszer jobban néz ki ennél a “szürke kisegérnél” de azért ez a csaj kell a csókának :D Bár lehet próbálkozott a szőke hölgyeménynél csak az elhajtotta :D Ez ilyen női film lesz azt hiszem :D Ha az ő fantáziájukat ez megmozgatta, akkor hajrá :D Azért szerintem a férfiakat egy Aleska Diamond & Mya Diamond páros lehet jobban megmozgatná :D

  4. Hát…… őszintén, szerintem a könyvnél csak jobb lehet. Nem mintha az nagy teljesítmény lenne.

    De amúgy kicsit furcsán álltok hozzá. Mármint jó, persze, mindenhol azt lehetett róla hallani, hogy milyen durva meg erotikus meg a többi kamu dumát és az embernek nagyobbak az elvárásai – de basszus, ha tiszta BDSM pornót akartok, tudok pár olyan oldalt, de egy filmtől mégse ezt kéne várni.

    Attól még, hogy kevésbé izgató, mint egy mocsárszagú csöves a 10 koccintós után és a sztorija is szánalmas, drámának még elmehet.
    (Nem hiszem el, hogy védem ezt a szart, mit csinálok te jó úristen……)

  5. Szerintem tökéletesen felnőtt a könyvhöz a film :P
    Pont olyan művi és harmatgyenge, hogy az ember visszasírja a ’90-es éveket, amikor a dugásból legalább nem akartak meseszép romantikus történetet kreálni, a baszás az baszásnak is látszott.
    A barátnőm ránézett Mr. Grey-re az előzetesben és azt mondta “gyenge hús” :)egyetértek.
    Réges-régen mikor a különleges vágy természetéről olyan műremekek születtek, mint Az utolsó tangó Párizsban, a Tristana, A vágy titokzatos tárgya, vagy A nap szépe, a “szélsőségesen vonzó és passziókkal teli” Mr. Grey nem olyan lett volna, mint egy dauerolt, kondiztatott puhapöcs, hanem így nézett volna vissza ránk:
    http://fc04.deviantart.net/fs44/f/2009/161/d/8/Alain_Delon_3_by_lady_grinning_soul77.png

    Aki erre ráizgul csajok-fiúk az tényleg nem dug eleget :P

  6. Na, ez szerintem méltó lesz a “könyvhöz”…amiből egyébként kb. 100 oldalt bírtam elolvasni (és ezzel szerintem elmondtam a véleményem lényegét :D).

    Mellesleg, azért az teljesítmény, hogy egy erotikusnak és tabudöntögetőnek(kac-kac) kikiáltott irományból készült film közel 2 és fél perces előzetesében annyi izgató jelenet van, mint egy PG-13-as romkomban, amiből meg a kom rész hiányzik. A két főszereplő között pedig annyi szikrát véltem felfedezni, ami egy nedves avarból rakott tábortűz vizes fadarab dörzsölésével történő meggyújtásának kísérlete során keletkezik szakadó esőben. Habár meglehet, a rémülten bámulás és a mereven nézés az elfojtott szenvedélyt hivatott jelképezni (csak úgy tudom, ebben nem annyira kéne elfojtani azt).

    Zeneválasztásnak én javaslom az Oroszlánkirályt amúgy :D Ja, és remélem, hogy az alap szállóige azért benne lesz: “Én nem szeretkezek, hanem keményen b@szok.” Nem tudom, a magyar verzióban így hangzott-e el, de angolul ez volt. Ideális Valentin-napi alapanyag szvsz :D Kéne ebből pólófelirat is :D

  7. Csatakos moziszék-ülőkék FTW! :P
    Behányok, hogy a fostalicska pénzszivattyú bezzeg mehet korhatárosba…

    I dont want to live on this planet anymore…

  8. Yakhead: Igen, ezerszer jobban, de pont ez a lényeg, ez nagyon is tudatos húzás. Nem több ez, mint egy ügyes eszköz, a célcsoportban tudat alatt sompolygó pszichológiai vágy, kísértés (értsd szürke semmilyen színtelen szagtalan önmagát kereső tinit észreveszi a valóságban rá sem hederítő, itt viszont őt megkörnyékező magabiztos sérült jóképű mocskos gazdag ceo srác, aki a valóságban egyébként tényleg a titkárnőt reszeli) kivetülése, s pontosan így fogja meg a film pszichológiailag azt a korosztályt és a hasonló kasztba tartozó lányokat, akiket a film célcsoportul tűz ki…amelyet mellesleg a fent hozzászólók korábban már nagyon remekül körülírtak, én mint mindig, megint csak egyszerű leszek, hulladék.

  9. Nem kell itt semmi extrát keresni, pontosan azoknak készült, akik Valentin napon akarnak valami “szerelmes” filmet, izgatja őket az S/M, de csak lightos változatban. Őket nem érdekli sem az American Psycho, se symor által említett alkotások, az túl megterhelő lenne, és ki akar még Valentin napon is gondolkozni?(meg máskor úgy egyáltalán):P Amúgy lehet nekem voltak túl alacsonyak az elvárásaim, de azokat teljesítette. Ha egyszer nagyon katasztrófa-turista kedvemben leszek, még talán társasággal meg is nézem, az átlag hollywoodi romantikus filmeket nem hiszem, hogy alul múlja. Csak a nagy hype miatt mindenki jobban utálja a fiftyt :D

  10. Mushmushi: A meglátásod remek. A könyv és ebből adódóan a film is olyan, mintha tökéletesen fókuszcsoportozták volna. Engem viszont az rémít meg és kelt bennem visszatetszést, amit ez a fókuszcsoporozás mutat. Mire gondolok? Nos, addig még rendben is van a dolog, hogy de romantikus, ha a semmilyen, félszeg, satöbbi csaj az, akit a hűdeszexi, ultragazdag, extrajóképű faszi észrevesz, és rákattan. Oké, nyálas, de romantikus.

    De a lényegi dolog nem ez. Én eljutottam a Gray által aláíratandó szerződésig (mármint a könyvben): hetente x napot nálam töltesz, úgy viselkedsz, ahogy én mondom, azt viseled, amit én mondok, és azt teszed, amit én mondok. Ja, és az első szexért kapsz egy kocsit, ha megverlek, azért meg egy házat.

    Röviden összefoglalom: hánynom kell.

    Ebben a szemétben nem arról szól a történet, hogy egyenrangú felek hogyab élvezik a szexet, mert mindenki úgy élvezi, ahogy neki jól esik, hanem arról, hogyan hódol be egy gyenge akaratú egy “enyhén” pszichotikusnak. És ezt romantikusnak vagy szexinek beállítani szerintem rendkívül izléstelen. Az pedig különösen rémítő, hogy ezt ennyi nő izgatónak találja.

  11. Én olvastam a könyveket, de elpocsékolt időnek könyveltem el.
    Azért amikor felröppent a hír a megfilmesítésről, kapásból Matt Bomer jutott eszembe a White Collar-ból. Sokkal karakteresebb, mint ez az ürge. A csaj rendben van, a könyvben is alapból szürke kisegér.

  12. Hat, noi szemmel a srac telitalalat. Nemreg futottam bele olyan noi forumba, ahol a kommentek tobbsege el volt ajulva tole, szetoffoltak az egesz blogot vele. :)
    . Van valami a szemeben. A lany, hat, eleg kiseger, de lehet lesz belole valami a vegen.
    Maga a film is jonak tunik. A Titkarno nem volt gusztustalan, de ez meg igen? Ugyan mar :)

  13. Egy sm-s milliárdos minek ragadna le egy kezdő csajnál?
    max míg betöri a kis kerek… valamijét….
    Ha ez a heppje akkor tárt combokkal várják a dollárjait ahol kis szürke lányokat törhet meg.
    Keresi az ember a “szürke kisegéren” a megronthatóság varázsát de nincs. És ez kb annyira tabudöntögető mint amennyire poszt apok az Éhezők viadala.

  14. A főszereplő csajon szerintem nem fog elúszni a dolog, de Mr. Grey kicsit erőltetett lett, mondom ezt úgy, hogy minimális az ismeretem az alapanyagról. De persze nem én vagyok a célcsoport.

    Ja és Rachel Skarsten ebben a filmben létezik mint titkárnő? WOW, még a végén belelesek.

  15. Kösz nem. Viszont nem látásra.

    egyébként röhej hogy egyesek szerint pornó macák kellenének a filmbe és hogy a főszereplő csaj ronda meg etc. Lehet velem van baj de én nem bukok a divat ribikre. Márpedig a szőke titkárnő az ahogy a fentebb említett pornósztárok is ocsmányul néznek ki. Viszont a főszereplő csaj szép és van benne valami kisugárzás.Ha nem ilyen fostalicska szarság lenne tini lányoknak lehet még bele is néznék.

  16. Na pont olyan csodás gondolom,mint a könyv,messzire elfogom kerülni.A titkárnő legalább érdekes volt,de ez..pfej…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.