SDCC: Első kép az új Hitman filmből

A kopaszság maradt! Talán ez jobban sikerül, mint a múltkori, jobban hasonlít esetleg a játékra, és jobbak lesznek az akciók benne. Mondjuk kár, hogy Olga nem tér vissza, na mindegy.

A filmet Aleksander Bach rendezi, főbb szerepekben: Rupert Friend (ő a 47-es), Zachary Quinto, Hannah Ware, Thomas Kretschmann, Dan Bakkedahl, Ciaran Hinds. Jövő tavasszal nézzük.

human
írta
2014. 07. 24. 15:10
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “SDCC: Első kép az új Hitman filmből” bejegyzéshez

  1. Elég vízfejű szegény! Nem lesz túl jó 47-es! Paul Walkert azért megnéztem volna 47-ként!:)

  2. 47-es börtönben? haha:D amúgy nem értem ezt a nullásgép sérót, tarkopaszra kellett volna nyomatni. így olyan mint egy rossz Jason Statham wannabe.

  3. Szerintem Timothy Olyphant tökéletes volt Agent 47-nek. Nekem ez már most gagyibbnak tűnik.

  4. fricsi: Szerintem is, én anno tökre élveztem azt a filmet, és a röhejes dolgok (“becsületes küzdelem” a zakóban rejtegetett kardokkal, úrisn :D) sem az ő hibái voltak benne, szerintem baromi jól hozta a 47-est.

  5. és még Olyphant-ra mondtuk hogy mellényúlás? ez akkor mi? a ruháján kívül abszolút semmi 47-es nincs ebben a fazonban, mégcsak a haja se, hiszen ennek az embernek van haja, rövid, de látni. a fejforma is teljesen más. fogalmam sincs miért kapta meg a szerepet. a másik meg hogy mit keres a 47-es egy börtönben? jaj de gagyi lesz ez…

  6. Nem egy nagy szám ez a faszi erre a szerepre. Találhattak volna valaki jobbat is. Azt most meg nem mondom kit javasolnék, de ez nem jó választás.Azért mint film még érdekelhet a téma. Birom a silverballeres kopasz komát.

  7. Paul Walker?? hitmannak elég helytelen választás lett volna. Túl jóságos arc volt az a fickó a szerephez. Talán Luke Goss nem lett vóna rossz választás, aki Nomakot játsza a Blade 2 ben.

  8. Mark Strong kellett volna ide… Ő lazán hozta volna a karaktert. Aki emlékszik még Sorterre a revolverből, az tudja miről beszélek. És még hasonlít is.

  9. Jó választás! Már a Homelandben is bizonytotta, hogy elég faszán tudja adni a gyilkos ügynököt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.