6 hozzászólás a “Készülhetek fel a futásra” bejegyzéshez

  1. Hat nem tudom hogy lehet-e jo a film. A konyv annyira brutalisan bugyuta es gyenge, hogy nem tudom van-e ertelme….(Nyilvan a Divergent-et is el lehetett adni, pedig ott is van baj boven…)

  2. 1. Mivel az idei Comic-Conon (ami most zajlik USA-ban) már a következő részt promotálta Shailene Woodley, így biztos, hogy folytatják a Divergentet. Amúgy hirtelen nem tudom mennyi lett a bevétel, de ezek szerint elégedett a stúdió.

  3. kÁR kár, bukhatna már egy YA film, hogy befejezzék végre őket. MOndjuk belegondolva az Ender’s Game bukás volt aztán mégse álltak le…A Divergent is már a borzasztó kategóriába esett, a Hunger Games-ek az egyetlen vállalhatók ezek közül

  4. Az Ender’s Game-et nehogymar egy kalap ala vedd ezekkel…. Bar abban igazad van, hogy a film a semmilyen lett… de a konyv nagyon mas kategoria.

  5. Én csak azon csodálkozom,hogy az utóbbi években nagyon megszaporodtak a “hűha de odabaszós könyv” alapján készült filmek..oszt én faragatlan eddig egyikről se hallottam,jókat meg a filmek után se hallok….ezeket valami B-fantasy leértékelésen vették nagy tételben és most kötelező mindet filmmé tenni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.