Simon West folytatást akar a Con Airnek

És nem is aprózná el, rögtön az űrbe helyezné a fegyenceket. Ez eddig minden filmnek bejött…

Amúgy nagyon elborult az öreg:

I would do it if it was completely turned on its head. Con Air in space, for example – a studio version where they’re all robots or the convicts are reanimated as super-convicts, or where the good guys are bad guys and the bad guys are good guys. Something shocking. If it was clever writing it could work.

Szívesen csinálná, ha nagyon sokkoló ötletre épülne a forgatókönyv. A Con Air in Space például ilyen, annyira Zs filmes, hogy még össze is jöhet, Nic Cage úgyis minden szart elvállal.

human
írta
2014. 07. 31. 04:12
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Simon West folytatást akar a Con Airnek” bejegyzéshez

  1. Minek a ConAirnek folytatás? Volt egy remek akciófilm, jó színészekkel és egy okés forgatókönyvvel. De ez megint egy bőrlehúzásnak hangzik. Az űrös témáról meg az jut az eszembe, amikor elkezdték reklámozni a Machete Kills után, a Machete Kills Again in Space-t. Kb. akkora baromság is lenne az egész…

  2. Most a lányát akarnák elvinni szalagavatóra, mire berág és úgy orrbavágja a fiúját, hogy az menten megdöglik. Elítéil, életfogytiglanra, amit az űrben jégköckaként kell letöltenie.
    Eközben az USA űrprogramját sittesekkel akarják folytatni, mert az olcsóbb. Katonai hátterét tekintve Poe remek választás – ez volt a neve? Lusta vagyok utánanézni.
    Na szóval, Póóóó felszáll az űrbe, miközben ismét a világ legveszélyesebb krapekjai ülnek mellette. De hirtelen szökik a levegő, a nagy zűrzavarban megkaparintják a fegyvereket, kinyírnak minden őrt, átszállnak egy orosz űrállomásra, ahonnan rakétákat lőhetnek ki a Földre.
    Ahogy írtam, egyből láttam, hogy ez egy jó ötlet…

    Remélem csak kacsa. Bár amennyi sz*r film van, bőven elfér. Mégtöbb TF4-et és rebootot a népnek. Az csak jó lehet.

  3. Porter: Pontosan nekem is a Machete Kills Again in Space ugrott be rögtön, amint olvastam a hírt. Végül is alapból az egész ötlet baromság, valami direkt kínos, túljátszott hülyülésként működne is a dolog, de sok köze már nem lenne a Con Air-hez.

  4. Ez egy akkora faszság,hogy áuu. A régi jó volt, de bőven elég volt belőle annyi. Önmagában egy ürből szökős fegyences film még csakcsak elmenne, bár ha nem full A -kategoriás, akkor olyan szar lenne mint a fortress 2 ami volt, az is utáltam mint a szart. ráadásul pont a Con Air folytatásaként de nagy marhaság, meg erőltetett is lenne pont Cage karakterét ujra megerőszakolni pont az ürbe bele. Baromság…

  5. inkabb NT folytatas kene, 3. resz, a 47. oldallal. Nem ilyen baromsagok. Az elso resz nagy kedvencem, de ez az otlet… vicc…

  6. Volt már ilyen film, a címe Lockout, főszerepben Guy Pierce. Tiszta B az egész, de ha úgy is áll neki az ember elmegy szódával.
    Hollywood leállhatna már, hogy csak a régi dolgokhoz tudnak visszanyúlni, szánalmas.

  7. Nem gondolkodnak, az a baj! Mondom a követendő sémát:

    – Con Sub: Criminals Submerged
    (Ezt pl. szponzorálhatná is a Subway.)

    – Con Ice: Criminals on Ice
    (Ezt meg a Carling cider)

    Na, és ekkor jöhet a Con Space: Criminals on the Sky! Mire kész lesz, a Virgin már működtetni fogja az űrrepülő járatát, szóval a megfelelő termékelhelyezéses szponzoráció itt sem lehet gond.

    Aztán meg széles-tágas a világűr, Con Space: Moonwalker – főcímzene Michael Jackson élethű, digitális mása -, Con Space: Mars, stb. stb. 8-]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.