Josh Brolin = Thanos

Ezt már eddig is tudtuk, de most kaptunk egy nagyfelbontású képet is a témában.

A Marvel a kinti Guardians of the Galaxy premierje kapcsán kiadott egy videót, amiben összefoglalja az eddig történteket, és ott tűnt fel Brolin kis extraként a rajongók számára.

human
írta
2014. 08. 02. 04:20
megjelenés
33
hozzászolás


33 hozzászólás a “Josh Brolin = Thanos” bejegyzéshez

  1. Igazán emelhetnék a téteket valamelyik hős halálával. Tudom ez nem túl stúdió kompatibilis, hiszen annyi pénzt akarnak kicsikarni az egyes karakterekből amennyit csak lehetséges. De pl, Thor halála meglepő lenne és egy olyan veszteség akit lehetne gyászolni, adna némi izgalmat, végre lehetne izgulni a hősökért. Tudom, ezt úgysem lépik meg soha az életben. Thor csak egy példa volt, tőlem Captain is megburgyálhat, az ő halála legalább egyéb metaüzeneteket is hordozna. Aztán ha annyira jövedelmező a kap. akkor jöhet a fekete fickó a helyére :)

  2. Nem rossz, beiz ne olyan hősök haljanak már meg akiknek külön filmjeik is vannak és valószínüleg még lesznek,Thor halála ne már…. A fekete fickó pedig maradjon ott ahol van, a helyén!!

  3. A hangya utáni filmekben valaki(k) megfog(nak) halni, ha azt a címet kapja az egyik film amire én gondolok.

  4. Szerintem egyéb karakterek halálát is meg lehetne ejteni. A Vasember 3 vége már annyira giccs volt, hogy hánytam. Pepper halálát meg kellett volna lépni. Amikor lezuhant a mélybe, már rögtön abban a pillanatban tudtam, hogy kb. 5 perc és kdierül mégsem halt meg. Aztán Happy is felébredt a kómából, minden happy end, húú de szar film volt. Amerika Kapitány halála a későbbiekben esélyes, főleg hogy a Winter S.-t alakító színész 9 filmre írt alá. Asgardban is lehetne gebasz, ha eljönne Surtur és a Ragnarok a 3. filmre. Starkot is simán meg lehetne öletni. De szerintem az Age of Ultronban halnak meg majd hősök. Egyvalaki szerintem tuti meghal.

  5. Már az IM3 végén megmutatta a Marvel hogy a csodavilágukba egy szar mellékszereplő se hal meg nem hogy egy főszereplő. RDJ főleg nem, nélküle buknának pár száz milliót. Azt tudom max elképzelni hogy az Age of Ultronban meghal Sólyomszem hogy mindenki örüljön de ő is csak azért mert még Peppernél is gagyibb karakter.

  6. Csak példát mondtam, nem vágyom feltétlen éppen az ő halálukra. Sólyomszem elmúlása jó ötlet lehet csak súlytalan. Mégis kit érdekel? XD itt volt ez a Coulson ügynök esete, de aztán mégse… Miss Potts is nyugodtan meghalhatott volna, feltámadása csak a gagyi faktort erősítette.

    Steve Rogers vége súlyos lehetne, következményekkel járna és komolyan mondom még sajnálnám is. Felrázná egy kicsit ezt a rózsaszín világot. Pedig mást se hallunk, csak azt hogy Ultron az húúú meg háá, mennyire erős, legyőzhetetlen és a többi, erre jön a csapat és veszteség nélkül megússza mindenki?? Tudom, Disney…

  7. Aki egy kicsit jártas a MARVEL univerzumban az tudhatja hogy
    America Kapitány storyja nem egy leányálom.Sőt …

    Ennél többet nem szeretnék mondani mert spoileres lenne.

  8. Igazából idővel elkerülhetetlen lesz majd néhány szereplő halála/nyugdíjazása, de kétlem, hogy Starkot valaha is megölnék. Igaz az AoU comiconos trailere állítólag nagyon baljós, de nem látom értelmét hogy most kb bárkit is megöljenek itt a 2. filmnél.

    Viszont a 2. Amcsi kapitány filmből elég erősen lejött, hogy a Kapitány meg fog halni, nem most de kb majd az Avengers 3-ban. Evansnak 6, Sebastian Stannek 9 filmre szól a szerződése, nagyon nyilvánvaló, hogy ebbe az irányba haladnak.

  9. Kisame:(SPOILER)Nem beszélve arról hogy amikor WS egy pillanatra elcsórta a pajzsot a captól akkor szimbólikusan bepózolt…ezzel is jelezve hogy majd WS veszi át cap helyét valamikor.

  10. Ha halál kell akkor ott a Civil War, remélem az is egyszer filmre kerül.

    Amúgy szerintem a 3. Avangers filmben hagyják faképnél hőseinket majd lezs egy 4. film ahol a Guardian of the Galaxy tagjaival verik agyon Thanost.

  11. nem tudom volt e ilyen a képregényben.
    vasember testét ultron darabokra töri, és az agyát, vagy az elméjét áttöltik a legújabb vasember páncélba, a technika adott hozzá.
    és utánna tényleg vasember lenne :)

  12. Copperhead:Disney nem akarja kiherélni magát azzal hogy Starkot kinyírják…ő nagyon nagy faktor ahhoz hogy ez az egész Disney-Marvel film szárnyal perpill.

  13. Odin: Igen, én is erre utaltam többek közt!De ha megnézed az első filmben is történik egy ilyen( a vonaton), szval végig tudták, hogy ebbe az irányba fognak menni.Bár Evans iszonyat népszerű lett a 2. filmje kapcsán, de Sebastian Stan most az “új Loki”,(és vééégre valaki, akit érdemes még HD-ben is nézegetni, Tom Hiddlestone azért minden, csak nem jóképű!).
    Én Whedon helyében adnék neki egy cameót az új filben is!:D

  14. Spioler?

    A Civil War szerintem sose fog vászonra kerülni, a Marvel Cinematic Univer nem engedheti meg, mert ahhoz meg kéne velünk utáltatni a saját jól felépített hőseit, mert hát Stark igencsak egy seggfej a Civil Warban(vagy csak nekem?).

    Az hogy egymásnak menjenek, úgy hogy oldalt kell választani…., az szerintem a Marvel és a Disney részéről elég meredek lenne.
    Pláne ha a Kapitány részéről úgy végződne ahogy. Nem. Ha Cap elhullik az tuti valami nagy hősiesen lesz valami nagy csatában, önfeláldozás satöbbi. Úgy igen, viszont a Civil War szerinti elég frusztráló lenne vásznon.
    Mellesleg WS mint Cap a kedvenc sztorivonalam. Mégha jó szomorú is.
    Szóval hajrá Stan!

  15. Beiz :
    Mi az a mégse Coulson ügynök.halálában? Lemaradtam valamiről?
    Egyébként a legnagyobb marhaság lenne stúdió részéről, ha megölnék Stark karakterét. Ő a legszínesebb karakter, aki még a vasember páncél nélkül is szórakoztató.
    Haljon meg a Thor! :-) Nekem nem hiányozna.
    (Bár úgyis feltámadna valahogy, így nem lenne nagy dráma)
    A cím meg lehetne inkább: CGI=Thanos.

  16. palacsinta:

    Coulson él és virul,ő az Agents of S.H.I.E.L.D-ben vezeti a saját csapatát.

  17. Hogy ki fog meghalni, ezen kár agyalni, mivel szerintem a következő 5-10 évben úgyse fog megtörténni, utána meg a kiöregedett színészek miatt fognak változtatni. Bár valószínűbbnek tartom, hogy addigra maga a képregény feldolgozást fogják megunni az emberek. Magamból kiindulva: jók ezek a filmek, de lassan már kezdem unni őket, pedig ahhoz képest nem sok film készült és közbe jön a DC is.

  18. Gyorstalpaló szinten utánajártam kicsit Thanos karakterének. Egy rajongót sem akarok megsérteni, hiszen ez csak egy szubjektív meglátás, valamint én is sok képregényt bújtam anno és azzal is tisztában vagyok, hogy archenemy plusz az egyik legnehezebben elpusztítható ellenség stb., de megnézvén ezt a képet számomra mégis úgy fest, mint egy röhejes gyurmafigura (pofók kis kezecskék, muris arc) :D Félreértés ne essék, cselekedetei alapján ismerszik meg egy gonosz, nem a kinézete alapján, s remélem az utómunkálatokat követően jobban fog festeni az öreg és kevésbé lesz komolytalan ez a fizimiska. Ps: Mondanátok arról pár dolgot, hogy kiket és hogyan fingatott meg?

  19. SPOILER

    Kár, hogy a mosoly végét lehagyták. Kurva nagy volt ahogy lenézett Ronanre mint egy kis senki csicskára. :)

  20. Ezen a képen Thanoson ponthogy a gonoszságnak egy szikrája sem látszik. Olyan mint egy poénos rajzfilmfigura… inkább tudnám elképzelni a cartoon networkre egy 6 éves gyerekeknek szóló sorozatban mint random gonosz. Komolyan vehetőség = 0

  21. Amúgy most komolyan, mit vártatok? Egy olyan karakterből muattak 3 másodpercet aki legkésöbb 3-4 év múlva lesz a főgeci vagy több. Nem fognak minden puskaport ellőni.

  22. Nem tűnik gonosznak? Szerintem de. Igazi önelégült hataloméhes pofája lett. A DC-nél a Mongul is kb. így néz ki, vagy Darkseid akiről magát Thanost is koppintották. Joker vagy Dr. Octopus se tűnik feltétlenül gonosznak. :)

  23. Guru

    “Egy olyan karakterből muattak 3 másodpercet aki legkésöbb 3-4 év múlva lesz a főgeci vagy több.”

    Jövőre jön a film…

  24. AKi többet akar Thanosról és a kegyetlenségéről az nézze meg majd a Galaxis őrzőit, mert kétszer is benne lesz :D

  25. Az lehetséges, hogy Én meg láttam már most a film végi kisfilmet! Nem mondom el, kivan benne! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.