Befejezték a Fantastic Four reboot forgatását

Nem menekülünk meg, bár Josh Trank rendezése miatt nem félek annyira a filmtől igazából, és a szereplőgárda is korrekt, ebből kisülhet valami. És akkor lássuk is őket a forgatás végi közös képen: Kate Mara, Miles Teller, Michael B. Jordan, Jamie Bell.

39 hozzászólás a “Befejezték a Fantastic Four reboot forgatását” bejegyzéshez

  1. Meglattam ezt a kepet es gyorsan utana neztem hogy megis ki kit fog alakitani mert elso ranezesre nekem 4 statisztanak tuntek. Hat most hogy mar tudom hogy ki kit fog alakitani leirom a velemnyem:
    Miles Teller mint MR Fantastic nevetseges egyszeruen tul fiatal.
    Jamie Bell mint a Thing, ez egy vicc a gyerek elegge alul taplalt egy akarmilyen szuperhos filmhez de hogy egy ekkora allatot alakitson? Nagyon sok szivacs kellesz majd a jelmezehez de szerintem az se fog segiteni.
    Kate Mara mint Sue Storm, erdekes lesz egy Jessica Alba utan de meg jol is kisulhet.
    Michael B. Jordan mint Johny Storm, erre mar szavak sincsenek az hogy az eggyik karakter fekete lett meg nem is lenne gond ha a film masik foszereploje nem a testvere lenne aki hofeher! Megis ezt most hogy? Valaki vilagositson mar fel hogy a marvel kepregenyekbe Johny valaha is volt fekete mert akkor egy picit elfogadhatobb lenne ez a casting dontes.
    Szeretem a Marvel filmeket es a FOX szerintem ugyesen dolgozik a marveles filmjeivel (na jo nem mindig tokeletesen) de ez a film szerintem egy katasztrofa lesz… De remelem nem nekem lesz igazam. Nektek mi velemenyetek? Csak en erzem hogy szornyu lessz ez a film?

  2. Így van, nem lehet rosszabb mint az előzők. Jamie Bell meg egy nagyon tehetséges színész, és ő mindig jol választott eddig szerepet. Miatta valamennyire bizakodó vagyok.

  3. Esküszöm kifizetem a jegy árát és mindenképpen megnézem, még akkor is ha rajtam múlik a film tündöklése vagy bukása.. persze ha jó lesz a film akkor elismerem a tévedésem. Viszont nagyon remélem hogy bukik és akkor talán megy vissza a Marvel-hez…

  4. Nemcsak Miles Teller, hanem az egész stáb fiatal, mert ez úgy tűnik, eléggé a kezdetekre koncentrál, illetve talán valamennyire az Ultimate Fantastic Fourt veszik alapul. Jamie Bell tényleg elég sovány erre a szerepre, de remek színész, ezért én is bizakodó vagyok. Michael B. Jordan és Kate Mara, itt volt még egy casting hír, hogy az apjukat egy néger fogja játszani, az a csávó, aki a House of Cardsban csinálta a bordákat Franknak, így feltételezhetőleg Sue örökbe lesz fogadva. És nem, Johnny Storm sosem volt fekete a képregényekben, legalábbis én nem tudok róla.

  5. Én sose értettem hogy mi volt a baj az eddigi fantastic four-ral, miért kell újracsinálni. Mert nekem az előző kettő is nagyon bejött. Igaz a 2. rész kicsit gyengébbre sikerült, de nekem az is nagyon tetszett :)

    Miért nem azt a történetet folytatják új hasonló korú karakterekkel … :(

  6. Abu, mert no offense, de rajtad kívül nem sokan szerették. Ergó nem várhatják a dollár százmilliókat.
    Egy reboot esetében már más a helyzet.

  7. A történetről annyit hogy mondta a rendező Kate Mara-nak hogy ne nézzen képregényeket a karakteréről ha már eddig nem tette mivel a történet teljesen új lesz, még a képregényekben sem volt…Abban biztos leszek hogy nem lesz jobb az első résznél, de talán még a másodiknál sem.

  8. És melyik csaj kapta végül Dr. Doom szerepét? Csak hogy teljes legyen a dililista…

  9. Az első két film szórakoztató volt, bár nem is vártam tőlük sokat, mivel ettől sem várok, remélem, ezen is jól szórakozok majd. :)

  10. Azért az fura, hogy se kép se videó nem szivárgott ki, nem jött ki a forgatásról. Más filmeknél ilyenkor már szokott lenni.

  11. Rolee: Úgy tűnik, még a paparazzikat se érdekli a film :D

    Kate Mara amúgy elmebeteg csajt alakított az American Horror Story-ban, és azóta se tudom elhinni, hogy nincsenek tényleges elmebajai. Egyszerűen annyira pszichopata feje van, hihetetlen.

    A film amúgy nekem kihagyós, a képregény rajongói majd eldöntik, jól sikerült-e.

  12. A casting miatt fanyalgóknak:

    Lehet, hogy nem 1:1-ben úgy néznek ki, mint a képregényben, de könyörgöm, az a lényeg, hogy hasonlítsanak a karakterre, vagy az, hogy jól alakítsák? Szerintem utóbbi. Az első két filmben alkatilag/korban/kinézetben elég jól passzoltak, a filmek ennek ellenére… maradjunk annyiban, hogy nem véletlen a reboot.

    Én épp ellenkezőleg, csak és kizárólag a casting miatt bízom ebben a rebootban:

    Kate Mara: House of Cardsban számomra bizonyított, ami a szerephez kell, neki csuklóból fog menni.
    Jamie Bell: több filmben/sorozatban bizonyított már, szerintem a fiatal generáció egyik legjobbja, és tényleg jól választ szerepeket. Persze, lehet, hogy benne akart lenni végre egy blockbusterben, és mellényúlt, de hátha nem :)
    Michael B. Jordan: szintén a fiatal generáció egyik legjobbja, aki nem hiszi, komolyan nézzen rá pár filmjére

    Egyedül Miles Tellert nem ismerem, de így is 3/4. Egy biztos, ha el is úszik a film, az nem a színészek miatt lesz.

  13. miért ezt már forgatták?:D hát ez gyorsan ment, és nulla hype van a film körül, meglepne ha nem hasalna egy óriásit.

  14. Rá se ismertem Jordanre ezen a képen… amúgy nem rövid idő ez a négy hónap? Ennyi idő alatt lelehet forgatni egy filmet?

  15. na amikor kijönnek az ilyen castingok, stábfotók, blőd hirek, stb, akkor kezdi el értékelni az ember a Marvel Studios filmjeit.

    azok sem váltják meg a világot, de (szinte) egytől egyig profi munkák, ahol az ember nem kap agyfaszt csipőből már a casting hireknél. Ott tényeg hozzáértő arcok épitgetek az univerzumot, nem pedig az a koncepció, hogy a rossz reklám is reklám és majd a hülyeségre úgyis felkapja a fejét mindenki (persze ez túlzás, nyilván nem az a cél, hogy rossz hirüket keltsék, de elég egyértelmu, hogy váratlant akarnak húzni, csak hát a hülyeség, attól még hülyeség marad, hogy váratlan.)

  16. Nem vagyok benne biztos hogy ez egy létező film. Nem rég azt olvastam hogyha idén nem kezd valamit az F4-el a FOX akkor visszaszállnak a jogok a Marvelhez. Se videó se kép se semmi a forgatásról és elég hamar is készen lettek…tuti kamu.

  17. annyira nincs hype hogy már a második rész is be van jelentve imdb szerint :D azért ez így elég merész

  18. En is roahdtul csodalkoztam, hogy mar kesz, azt hittem casting ota nem tortent meg semmi

  19. zsedan: Az be is b*szott volna, mert jövő ilyenkor már bőven mennie kellene a mozikban :D Én azon csodálkoztam, hogy a Comic Conra nem hoztak belőle semmiféle anyagot. Se pár karakter posztert, se egy rövid teaser videót.

  20. Én is arra gondoltam így hirtelen, hogy ez valami kamu lesz, mert tényleg nem nagyon voltak infók a forgatásokról
    Egyedül egy kép szivárgott ki amin a Lény mellképe látszik és annyi.
    Én pont most néztem az IMDB-n, hogy ott a 2.rész is betervezve 2017-re.

    Hát kíváncsian várom az első hivatalos képeket/videókat a filmről.

    Az előző két résszel nem volt semmi bajom, meglehetett nézni őket. Tervezem is majd őket beszerezni BD-n, ha lemegy mondjuk 2000 HUF-ra darabja. :)

  21. ThomassLord:
    Michael B. Jordan biztosan jó színész csak azt nem értem hogy miért őt választották meg Fáklyának. Ha egy olyan karakter változtatnak meg aki alapból fehér és még testvére is van, emellett kb az egyik legnagyobb név a Marvel univerzumban(képregény). A többi karakterrel nincs igazán bajom.
    Itt van Izé:
    http://prntscr.com/49fldx

  22. Hát én még ennyi indokolatlan hisztit és nyavalygást nem olvastam filmbuzi cikk alatt.

    Létezik, hogy ennyire ne lennétek tisztában az itt látható fiatal színészek teljesítményével..?
    Kate Mara house of cards semmi…?? de komolyan, ráadásul elég jó volt benne.
    Michael b Jordan Chronicles, Fruitvale Station…? ezek még csak témában sem koktélfilmek.
    Jamie Bell,Nymphomaniac, Snowpiercer…? nulla, semmi…?

    És Miles Tellert nem ismeritek aki az idei Sundance-en tarolt.
    Nem bszogatásból, de elég baj ha ezekben a gyerkőcökben nem bíztok, konkrétan elég jó alkotásokat raktak le az asztalra, ezerszer jobb karakterek vannak már most a hátuk mögött, mint ami pl a Marvel filmek előtt volt Hemsworth-nek és Evans-nek.

    és ebbe belekötni is hiába próbáltok, ezek tények.

  23. és páran képesek voltatok olyat kinyilatkozni hogy az előző 2 film igazából korrekt volt… jesszus, mi történik..?

  24. 25:

    szerintem nem a szinészekkel van baja senkinek, hanem a hirtelen koncepció váltással, hogy most az Ultimate FF4-et szedték elő, csak azért, hogy jól meglovagolják a Young Adult mániát.

    Semmi más nem indokolja, hogy fiatalitsanak a karaktereken, és szerintem egy ilyen erős és régi franchise-nál ez igen is zavaró. FF4-ben ne tejfeles szájú Reed Richards pattogjon, majd jöhetnek ők később First Class módra, amikor már nem tudnak mit kitalálni, de a köztudatban az eredeti csapatnak van megágyazva és sokkal jobb lenne az “öregeket” látni a vásznon (egy nem elb_szott filmben, mint a Tim Story féle förmedvények).

  25. abelh: Amúgy te milyen tejfölről beszélsz? A legfiatalabb főszereplő is 27 éves. Vagy te csak akkor tudsz bárkit is komolyan venni, ha elmúlt 40?

  26. Én pl. leszarom eme színészek képességeit, ha egyszer rohadtul nincs közül a karakterekhez. Ez pl. olyan mintha Adrien Brody lenne a Superman, csak mert jó színész. Külalakra meg köze nincs hozzá.

  27. nekem az előző 2 F4 filmel csak az volt a bajom, hogy Ben Grimm olyan kis alacsony köpcös volt.
    majdnem ő volt a legkisebb :)

  28. tőlem lehetnek 50 évesek is.
    de ezen a képen túl fiatal fejük van, mintha még a gimibe járnának.
    40-50 éves színészekkel sokkal hihetőbb lenne a dolog.

    de ez még nem egészen polkorrekt.
    egy néger, egy kínai, egy arab és a szőke csaj az maradhat :)

    az Ironmanust mikor fogják lecserélni egy 25 éves gyerekre ?

  29. Olyan szerintem még nem igen volt hogy egy film úgy legyen sikeres hogy sárba tiporják a 50 év alatt kialakított képet egy csapat szuperhősről, fekete színészt választanak a fehér helyére, fiatalt az idős helyére, vékonyt a tagbaszakadt helyére és a filmet a forgatás befejezésénél sem kezdik el reklámozni. Szarul néz ki és szinte biztosan az is lesz.

    A napokban néztük meg az első két részt újra. A lény figurája nem volt jól megtervezve de nem a színészeken múlt hogy nem lett annyira jó film.

    Azért az érdekes lesz mikor ez a csapat összefut az avengers csapattal. Olyanok lesznek mint aki most jött ki a napköziből.

    Ja még egy. A pókember reboot ugyanilyen vicc volt. Láthatjuk is az eredményét. Két unalmas film.

  30. “Azért az érdekes lesz mikor ez a csapat összefut az avengers csapattal.”

    Mi van? Miért futnának össze? Nem fognak, mert más a jogtulajdonos. Talán az X-mennel, az még lehetséges, de az Avengersszel tuti nem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.