2015-ben foroghat a The Legend of Conan

A film producere ezt mondta, hogy ha minden jól megy akkor a nyári szabadságok után szeptemberben végzik az utolsó simításokat a forgatókönyvön, utána a stúdió kezében lesz a döntés arról, hogy zöld utat kap-e a projekt, és ha igen, akkor jövőre már foroghat is. Szerinte simán lehetne nagy téli blockbuster, mint egy Lord of the Rings, oda jobban illene. Ide hozzátehetjük, hogy igyekszik a nyáron bukott Herculestől eltávolodni a pénzes emberek fejében, szóval ezt nagyjából csak azért mondta.

A történet ugye közvetlen folytatása lesz az eddigi Conan filmeknek, nem reboot vagy remake, csak Arnold öreg királyként megy még egy nagy kalandra. Rendező még egyelőre nincs.

11 hozzászólás a “2015-ben foroghat a The Legend of Conan” bejegyzéshez

 1. Fasza ez a belinkelt vid, kb ennyire lesz is komoly a papussal.
  NAGYON!NEMvárós… Valami elképesztő, hogy mennyire nem jönnek be az Arnold öregkori filmjei.Kurvára nem működik.
  Kiveszett belőle az a teuton állat, ami régen megvolt benne.
  Marhára nem működik már a filmekben a fickó ahogy kellene.

  Ide egykét morcos/szerű/ tekintettel lövöldözés NEM lesz elég.
  Öreg már a szerephez. Abba kéne már hagynia a filmezést. Élete legszarabb döntése volt visszatérni. Egyedül az expendables meg a Szuppercella ami oké…nyugdíj

 2. Sabotage egész jóra sikerült, ott még jól is hangsúlyozza a szavakat, megfelelően használja a szüneteket, és még az izmozós jeleneteit is sikerült jól felvenni. Kérdés persze, hogy mennyi idő és ismétlés után, de az összkép jó lett. Ellentétben a Szupercellával meg az Expendables-szel, ahol kicsit olyan, mintha lámpalázas lett volna és folyton bénázott a hangsúllyal, a beszédritmussal, a végeredmény erőltetett lett. Bár lehet hogy csak Stallone jelenléte okozza. :D

 3. Nagyon nagy királyság lesz ez a film.
  Eleve, hogy Arnold visszatért és csinálja a filmeket, már az dicséretes. Stallone-val karöltve még remélem letesz pár filmet az asztalra, mielőtt nyugdíjba vonul.

  Nem elhanyagolható tény, hogy maga az író, Robert E. Howard is megírta az öreg barbár/király kalandjait. Tehát itt nem a filmesek agymenéséről, illetve egy erőltetett folytatásról van szó, hanem az író elképzeléseit viszik tovább.

  Őszintén leírom, hogy nekem az az évi egy-két-három film a legjobban várt, amiben Stallone meg Schwarzenegger szerepel. Még, ha megöregedtek akkor is.

  Az egyértelmű, hogy Ők a filmjeiket nem a mostani generációnak szánják. Csak bele kell gondolni, hogy akik a kezdetben rajongók voltak, azok már velük egy korúak, vagy minimum 30 egynéhány évesek. A mostani 14-18 éves korosztály, akiknek a filmek java része készül (értsd, nyári blockbusterek), azokat alapból nem érdekli két 68 éves színész bármilyen filmje. Sajnos, ezért nehezebb most nekik.
  Minden esetre én még számítok rájuk.

 4. Remélem vissza tud majd térni az “A” kategóriásokhoz lassan. Talán a Terminator Genesis meg ez a Conan jól sikerül. Persze akkora sztár már nem lesz mint a 90-es években.

 5. “A történet ugye közvetlen folytatása lesz az eddigi Conan filmeknek”
  A két, Svarcis Conan azért eléggé különbözik. Az elsőben még csak-csak elmegy, a másodikban azonban teljesen szellemi fogyatékosra vették a figurát. Mondjuk a legutóbbi alakításaihoz (pl. Expendables) jobban is illik az utóbbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.