Left Behind-előzetes: Nic Cage komolykodik

Egy bestseller alapján készült a film, amiben megtörténik a rapture, rengeteg jó ember eltűnik a Földről, a hátrahagyottak között pedig kitör a pánik. Nem, ez nem az ultrakemény Leftovers leírása, hanem konkrétan a rapture utáni napot kapjuk, amikor káosz van mindenhol, és gyönyörű nők próbálnak túlélni, miközben Cage letesz egy utasszállítót és megmenti az utasokat. Meg valami hitkérdés is felmerül.

human
írta
2014. 08. 05. 20:44
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Left Behind-előzetes: Nic Cage komolykodik” bejegyzéshez

  1. az egy dolog, hogy miket vállal, de amúgy is hogy lelakta magát a fater. úgy néz ki a kis tokájával, pajesszal, meg hülyegyerek hajjal, mint valami 80-as évekbeli pornórendező. Lehetetlen komolyan venni így.

    ha letolná sörtésre a haját, csapna mellé egy kis borostát, meg lejárna edzegetni megint, egy normális arculat váltással simán beleillene a Neesonos idősebb badass trendbe.

    A Joe-val végre elindult egy normális vonalon, aztán csípőből vissza a gödörbe.

  2. Egy újabb kinemhánnya le film a jóóöreg! Nick Cagetől. Kissé kezdegetem unni már ezt a faszit.
    Ha így folytatja ott lesz lassan mint Willis. Mostanában semmi kedvem a filmjeit nézni, és ez a trailer sem győzött meg.

    Ez a leteszi a gépet klisé is már az Airport dögunalom szériától Kurt Russelen át elég sokat elnyomták. Jó volna már ha nem tenné le, hanem pofára zuhannának a géppel együtt.

    Csak hogy ne legyen túl közhelyes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.