Időpontok: a Warner kihátrált, a FOX megőrült

Eddig tartott a pókerarc, ugye úgy volt, hogy egy nap érkezik a Captain America 3 és a Batman v. Superman, senki sem akart engedni, de úgy tűnik a Marvelt zavarta volna kevésbé, ha pénzt veszít azon, hogy aláássa a DC képregények alapján készülő filmeket. Szóval a Warner 2016 májusáról március 25-re előrehozta a filmjét.

Emlékeztek még a Kingsman: The Secret Service-re? Tudjátok, a Kick Ass duója hozta össze, baromi jó volt a trailer, még magyar mozikban is ment. Elvileg októberben került volna a mozikba Amerikában, hát most már 2016 február 13-án fog. Ez nem tudom mit jelent számunkra, mert Angliában maradt októberben, szóval lehet itthon is, és akkor úristen mennyivel előttünk látunk ismét egy blockbustert, mint anno pl. a Sunshinet.

6 hozzászólás a “Időpontok: a Warner kihátrált, a FOX megőrült” bejegyzéshez

  1. mindenki tudta, hogy ez lesz a vége, úgyhogy nem tudom minek kellett egyáltalán odaizmozniuk, igy még hülyét is csináltak magukból.

  2. Az lenne az EPIC WIN ha a MARVEL várna 1 évet vagy többet, hogy a DC biztosnak érezze ezt az új dátumot, majd Ők is előrehoznák erre a napra, és release-ig követnék őket :)

  3. Ennél már csak az lett volna viccesebb, ha Disney meg arra napra tett volna egy SW epizódot… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.