Camp X-Ray-előzetes: Kristen Stewart színészkedik

A trailerben mondjuk annyi látszik, hogy kb 2. fajta arcot vág. A történet amúgy nem olyan rossz, mivel egy Guantanamo Bay-be rendelt katona és egy rab közötti nem romantikus kapcsolatot boncolgatja. Nem annyira fekete-fehér az a helyzet, mint a katona remélte.

human
írta
2014. 08. 09. 04:05
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Camp X-Ray-előzetes: Kristen Stewart színészkedik” bejegyzéshez

  1. Én is pont azon gondolkodtam el, hogy miért van állandóan nyitva a szája. Bár a Nolan-Bale-Batmannek is bejött, ez biztos valami új trend.

  2. “A trailerben mondjuk annyi látszik, hogy kb 2. fajta arcot vág.”

    Azt hittem lódítasz, de nem. Tényleg megvolt a kettő.

  3. Ez a csaj esküszöm egy élő rejtély, se nem szép hisz millió szebb színésznő van nála Hollywood-ban, se különleges kisugárzása sincsen, se színészkedni nem tud mégis ekkora karriert fut be. Én nem értem.

  4. az egy dolog, hogy kap még szerepeket, de ki az az állat, aki becastingolta Bellának (állítólag a könyvben valami szép csaj és a neve is erre kívánna reflektálni), aztán meg Hófehérkének, akitől szintén nem azért öntötte el a banya agyát a szar, mert ő volt a vidéken a legrondább.

    komolyan mondom, vasárnap délután a Váci utcai mekiben a wc oldali sorban helyből 4 jobb nőt látni és annak fele valószínűleg tehetségesebb is. semmi látható erénye nincs, annyira másban meg nem lehet ügyes, hogy ezt mind kompenzálja.

  5. Apuka tv-s producer, anyuka forgatokonyviro, igy kapta meg anno a panikszoba szerepet is…szoval nyomjak rendesen, pedig iszonyu szineszno, twilightban ugy lattam, minta folyamatosan zavarban lett volna… Eleg gaz.

  6. abelh: a könyvben ilyen semmilyen lány, hogy mindenki bele tudja képzelni magát a helyébe elvileg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.