Podcast: Nyilvános vetítés 244: 2 Guns ismét

Nem a filmet néztük újra, hanem megint csak ketten voltunk. Ezúttal Wayne és jómagam ömlesztettük a szót a füleitekbe.

Heti premierek: A vihar magja, Lucy, A lázadás kora – Michael Kohlhaas legendája
Trailerek: Night at the Museum 3, The Riot Club, Reclaim, Left Behind, Stonehearst Asylum
Heti remake & reboot: Con-Air sequel, The Raid remake, Kickboxer remake, Mumia reboot, Fantastic Four
Megtekintve: Signal, Kémek a sasfészekben, Kelly hősei

Letöltés, RSS, iTunes, Shownotes.

5 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 244: 2 Guns ismét” bejegyzéshez

 1. A She-Expendablesből azért Lucy Liut ki nem hagynám. Ő az egyetlen 30 kilós badass… A vihar magját sajnálom a kevés bevétel miatt! Még nem láttam, de a klasszikus, “másik fajta” katasztrófa filmek közül, mint a Twister, szívesen néztem volna még egy-kettőt a jövőben. Így, nem sok esély van rá! Remake-k és szuperhősök: kaszát nekik! Hollywoodnak üzenem: UNALMAS! (Mondtam már ezerszer: menjenek könyvtárba! Ott még vannak jó forgatókönyvnek valók!) Megtekintve: Alistair McLean könyvek forever! Neki is vannak még jó könyvei: ha jó háborús dráma kell, akkor Ulysess!

 2. Titeket tényleg nem idegesít az a borzasztó rossz mikrofon? Olyan a hangja mintha Wayne egy vödör mélyén, csámcsogva és szürcsöve levest enne beszéd közben. A felénél ki kellett kapcsolnom mert nem bírtam.
  Amúgy az adás megint jó volt, mondom én, hogy kettesben az igazi! :) maradni kéne a duónál és rotálni… :D

 3. 1:

  a “kisebb” szuperhősös filmek 500-700 milliót hoznak, a nagyobb projektek milliárd felett, de most, hogy szóltál nekik, valószínűleg bezárják a kapukat ;)

  mindig van egy adott blockbuster trend, most éppen ez megy, ha más lenne, akkor meg azon lennének kiakadva az emberek. a legszélesebb rétegeket megcélzó filmeknél lesz mindig nyilvánvalóan a legnagyobb fanyalgás, de lassan már nagyobb trend oltani a képregényfilmeket, mint azoknak a megléte…szerintem meg ez unalmas már, főleg, hogy kb minden második minimum 6/10.

  vannak más jellegű blockbusterek is, csak éppen most ebből van a legnagyobb választék…engem még erőszakkal soha nem vittek be a moziba, amit nem nézek, az meg nem zavar. én is hallom pl., hogy az Édes élet, meg az Éjjel nappal Budapest mekkora szarok, de soha egy részt nem is láttam, ezért nem bánt.

 4. Az F4 fekete-fehér testvérpárosa nem lenne egyedüláló. A PÉNZVONATban is volt ilyesmi. Ha jól emlékszem Snipes és Harrelson is egy testvérpárt alakított. : )

 5. Left Behind-hoz annyit, hogy egy 12 részes könyvsorozat első kötete, mely sorozat a Biblia Jelensék könyve alapján készült. Valamint a The Leftovers szerzője/írója a Left Behind sikerén felbuzdulva írta meg a saját verzióját/fikcióját a “világvégéről”, kicsit karikírozva az eredetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.