26 hozzászólás a “Anne Hathaway és Matthew McConaughey na miben” bejegyzéshez

 1. Megspórolom nektek az elsó 10 hozzászólást:

  1.Úúúú nagyon várós!
  2. Anne Hathaway nem kellett volna bele….

 2. *ÉS NOLAN TÚLÉRTÉKELT és rohadjon meg az összes befőttje mert csinált 3 jó Batman filmet.

 3. Play: Kimaradt “Még a Batman filmjei is szarok voltak.” hozzászólás. Amúgy azt hiszem teljes a lista.

  A film amúgy várós, nagyon kíváncsi vagyok, mennyi praktikus effekt lesz benne.

 4. én Hathaway-t szúrnám, macskanőként adta azért. így rövid hajjal már kevésbé, tény.

 5. Akkor most én leszek a negatív ember a csapatban…de ha ez lesz/lenne a nagy történet…akkor az egész annyit is fog érni.

 6. Már a Hobbit előtt ellőtt trailer óta látni akarom ezt a filmet… Mennyit kell még várnoooom?

  Na jó, már csak három hónapot.

 7. iamgeronimo: Az égvilágon semmi baj nincs vele, én sem értem ezt a sok ellenérzést vele kapcsolatban. Nagyon is jó színésznő és még szép is, még ha nem is az a tipikus szépségideál.

 8. engem McConaughey jobban zavar és még az oscar-díján sem tettem túl magam…de végülis a Tropic Thunder és a Frailty is jó volt tőle függetlenül…

 9. Inceptiont ki ne hagyják a fikázók!
  Hathaway meg szerintem is szép és még jó színésznő is, de maradjunk annyiban hogy ezen a képen “nem túl nőies”

 10. tükör: te miről beszélsz? McConaughey generációjának egyik legnagyobb színésze. DiCaprió és überk*rva jó, de én azt mondom, hogy simán megérdemelte ő is. Nézd meg a True Detective-t és rájössz. Hatalmasat alakított végig. Arról nem is beszélve, hogy újraértelmezte a karrierjét, előtte csak ilyen biszem baszom romantikus vígjátékokban volt, utána meg elkezdett kisebb független filmekben is szerepet vállalni (amire DiCaprio nem képes, csak nagy filmekben játszani), mint pl a Mud. Abban is nagyot alakít.

 11. Nolan rögeszméje lett, h minden filmjébe tesz 1 elfuserált nőt (MGyllenhall, AHathaway…)

 12. Látom ki kellett szedni a sztoriról találgatós posztokat… annyira hú de nagyon rontotta talán a film jövőbeli megítélését? Értem én hogy kell néha cenzúrázni a kommenteket, na de már ezt is?

 13. Bery: vagy csak nem akarom elspoilerezni amganak és pár gyanútlan kommentelőnek? Leszarom a film jövőbeli megítélését, egyszerűen csak nem akarok tudni mindent előre.

 14. OFFTOPIC:

  Human: Oké, pongyolán fogalmaztam, filmélményt kellett volna írnom, de azt hiszem te is értetted hogy mire gondoltam igazán. Az indoklásoddal 2 bajom van:

  1) Kiírtam, hogy LEHETSÉGES Spoiler, szóval jeleztem, hogy sztoriról ötletelek, ha mégis elolvastad, az a te hibád, én szóltam. (Amúgy senki nem panaszkodott emiatt egy post-ban sem…)

  2) Másrészt ennek az egész találgatásnak, közel sem biztos, hogy bármi köze is lesz az valósághoz. Annak fényében, hogy mindenki tök korrekten kitette a Spoiler jelzést talán jogunk is volt/van hozzá.

  Úgy gondolom, az egy dolog, hogy te vagy a blogod mindenható ura, de ha már engedted a kommentelést, azt, hogy értekezzünk a témáról, azt jelzi, talán nem (csak) magadnak csinálod, s így, bizonyos körülmények között megengedhetőek az ilyen találgatós hozzászólások is. (Főleg, hogy jeleztük a lehetséges Spoilerezést…)

  A fenti kettő alapján nekem ez egy önkényes húzás volt, ahol saját magad érdekében döntöttél úgy, ahogy. Felőlem okés, csak akkor nem tudom minek engeded a kommentelést, ha csak úgy fogod magad és kitörlöd azt ami nem tetszik?

 15. most komolyan, akkor kommentelj olyan blogra akik leszarják h a többi kommentelő milyen spoilerbe fut, csak legyen elég klikkjük cserébe.

  Az Interstellar forgatókönyve kiszivárgott, sokan nem vagyunk rá kíváncsiak “találgatás”nak álcázva, mint azt sokan teszik pl a Game of Thronesnál is… lehet te tényleg találgattál, nem tudom, sajnos a helyzeted tényleg az bonyolította, hogy Interstellar szivárgás volt. Ha nem lett volna, felőlem akármit lehetne tippelni, nem igazán izgat, hogy más már most előre leírja találgatás alapján a film bonyolultságát, rengeteg Nolan fika van a kommentekben folyamatosan moderálás nélkül.

  Ez már kurvára off, így előre szólok, ha erről akarsz tovább vitatkozni akkor levélbe tedd, mert nem kapcsolódik a filmhez így törölve lesz. Pedig a vitatkozással kitölthetnénk oldalakat is, több oldalletöltés lenne, big money.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.