The Babadook másodszor: még mindig fosatós

Egy anya egyedül neveli gyermekét és azt kezdi gyanítani, hogy a fiú meg akarja ölni. Vagy egy démon van a házban? Nyilván nem a sztori a lényeg, hanem hogy mennyire lesz ütős a hangulat. Szerintetek?

human
írta
2014. 08. 15. 03:51
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “The Babadook másodszor: még mindig fosatós” bejegyzéshez

  1. Dunába vizet? Miért gyártják futószalagon az ilyen tucat szarokat? Még a címe is röhejes. Babadúk. Trololol.

  2. Engem a Mamára emlékeztet. Nem kifejezetten horror inkább a történet a lényeg. Én meg nézem. Remélem ki tudnak találni valami újat… Bár most már tényleg kezd hiányozni valami vér frissítés nem a megszokott Házas-családos-megszállós horror!

  3. hopkin:”Nem kifejezetten horror inkább a történet a lényeg”

    human meg ezt írta:
    “Nyilván nem a sztori a lényeg, hanem hogy mennyire lesz ütős a hangulat.”

    Akkor most mi a lényeg?

    Tommy: Nyilván ők látták már a filmet. Én a trailer alapján írtam, hogy egy tucat szarnak néz ki. De ebből a bemutatóból senki meg nem mondaná, hogy húdekibaszott jó horror film lesz ez.

  4. Szó szerint ez volt a reakcióm, mikor megnéztem –> Aztakurvaa, ez egy kiba***t jó horror lesz.
    Akinek ez nem jó, arra kíváncsi lennék, hogy mit ért horror alatt… :/

    Én ezt most NAGYON VÁROM!

  5. Bandido: nem láttam még a filmet de bennem ezek a filmek már semmi féle félelmet nem tudnak ebreszteni. Vagy megfog a történet, a rejtély és a főszereplők és észrevételül magával ragad vagy egyszerűen idegesít az agyhalott köntösbe öltöztetett erőltetett stressz keltés. Ebben az esetben érdekesnek tűnik mind a család mind a gonosz.

  6. “V1haR”

    Nem nézek sok horrorfilmet ugyan, de ami legutoljára tetszett az a 2003 as francia horrorfilm aminek a címe High Tension. Vagy Magyarul: Magasfeszültség.

    hopkin. Én is így vagyok vele pont. Egyszerűen nem beszaratósak az ilyen filmek számomra. Ami hasonló témában nézhető kategória volt az a The Conjuring. Ennek meg már a címe is röhejes….

  7. Láttam fesztiválon! Nagyon jó a hangulata. Különleges, nagyon jó hang használat és a történet is sikeresen túllépi a középszerűséget.

  8. “Bandido”

    Ne hasonlíts össze két teljesen különálló műfajt. A Magasfeszültség egy psziho-thriller, míg ez a film (és mellette Conjuring, Insidious) egy történet centrikus igényes horror. Nem az a jó horror, ahol tocsog a vér, hanem az, ami megragadja az embert…és még azt hizzátenném, hogy pont az ilyen “röhejes” szavak, címek, nevek teszik félelmetessé a filmeket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.