The Interview fejlemények

Ugye Észak Korea kicsit berágott, vagyis pontosítok, Kim Jong-un berágott a filmre és mérgesen toporzékolt, a Sony ezt nem akarta, ezrét kicsit módosítanak a kész filmen. A történet már a trailerből is kiderül, Seth Rogen és James Franco két idiótát alakít, akik a CIA megbízásából el akarják tenni láb alól Jong-unt.

Első körben több száz képen kicserélik a kitűzőket a szereplőkön, mert tiszteletlenség amit viselnek. Gratulálok. Ezen kívül egy véres halálesetet lehet kivágnak, elvileg azért, mert nem elég vicces. Ez nem a stúdió döntése, hanem elvileg a filmet jegyző Rogené is.

Viszont közben el is indult a víruskampány, mégpedig egy olyan videóban, amin James Franco karaktere igazi sztárokat interjúvol meg.

5 hozzászólás a “The Interview fejlemények” bejegyzéshez

  1. Megint hogy néz ki ez a Franco…beteg ez az ember? vagy csak nem aludt napok óta, kb. úgy nêz ki.

  2. Imádom Frankot. A Rogen baromságokat is többnyire csak miatta nézem. Sőt a régi Pókemeberben is csak őt bírtam. Baromi jó színész lett és ami a legjobb hogy egyre betegebb.

  3. Franco simán megtehetné, hogy rááll az Oscar filmekre és végig komolykodja a karrierjét, ehelyett elmegy Kim Dzsongot ölni Koreába :D Szimpatikus nagyon, hogy az ő elsődleges célja a szórakoztatás és nem az önfétis (mondjuk erre rohadt jól reflektáltak a This is the End-ben :D)

  4. Hát nézőpont kérdése. Neki a szórakoztatás az önfétis, nem véletlen rakja ki az egyszál pöcsös képét Instára, és nyilatkozza le utána, hogy ez kell a népnek, akinek nem tetszik az meg ne kövesse. De millió meg egy faszsága van, ő tényleg olyan mint akit a This is the end-ben “eljátszott”, beteg állat :D Viszont ha megkomolyodik és nem csinál addig túl sok hülyeséget simán lehet még belőle széles körben elismert rendező/író, mert tehetséges. De az a mondat eleji HA sokat számít.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.