Indul az Ant-Man forgatása

A rendező a twitteren örvendezett, a Marvel pedig egy PR anyagban elejtette a film történetét:

Armed with the astonishing ability to shrink in scale but increase in strength, con-man Scott Lang (Paul Rudd) must embrace his inner-hero and help his mentor, Dr. Hank Pym (Michael Douglas), protect the secret behind his spectacular Ant-Man suit from a new generation of towering threats. Against seemingly insurmountable obstacles, Pym and Lang must plan and pull off a heist that will save the world.

A szélhámos Scott Lang a mentora, Dr. Hank Pym segítségére siet, és közben egy nagy rablással a világot is megmentik.

human
írta
2014. 08. 19. 04:09
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Indul az Ant-Man forgatása” bejegyzéshez

  1. Hank Pym volt a hangya(meg Oriás, Goliát, Fullánk) de Scott Lang ellopta tőle a ruhát hogy megmentse a lányát akit elraboltak. Hank ekkor már nem használta ezért Scott lett az új hangya. Nem mellesleg a Fullánkot is ellopták tőle és Óriásból is volt még pár :D Jó lenne pár Flashback azért a fiatal Dr Pym munkásagáról is ha beleférne a filmbe

  2. Valószínűleg ez lesz az eddigi legalacsonyabb költségvetésű film Marvel cinematic universe-ben, szerintem marketing nélkül akár még 100 millió alatt is tarthatják, úgyhogy nagyot nem tud majd bukni. Sőt, Wright-tal egy Guardianshoz hasonló visszafogottan sajátságos hangvételű, jó humorú film lehetett volna, amit a jó kritikák ugyanúgy sikerre vihettek volna (persze nem olyan mértékben azért)..Peyton Reed viszont meh. Szerintem vele elkövették a Marvel fejesek az első komolyabb hibájukat.

  3. Pufin: Mert a rakétás mosómedve jól nézett ki.
    A fiúk azt mondták rá hogy “állat”, a csajok meg azt hogy “cuki”.

    Ezek a kis szarvacskák…. Nagyon gáz.

  4. winterrain: Nem láttunk még végleges kosztümtervet, szóval addig kár is véleményezni.

  5. Nem vagyok egy nagy képregény rajongó, csak a Fables-t olvasom, Marvelekhez egyáltalán nem értek, de nem akarom elhinni, hogy ne maradt volna valami jobb karakter az univerzumban, amiről filmet lehetett volna készíteni. Ekkora gyökérséget rég hallottam, hogy hangya-ember, de ízlések és pofonok. A beszélő mosómedve nekem bejön, de ez..

  6. Ha Hangyaember gyökér akkor a DC-s Atomot miért nem fikázzátok, aki valamelyik sorozatban is benne lesz? xD Majdnem ugyanaz a kettő. Itt van a kettős mérce, a Marvel bármit csinál szar, a DC pedig Istencsászár.

  7. MT90: Most miért fikázod a DC-t, mi? :D

    Egyébként én sem hiszem, hogy bukta lesz, a képregényfilmek szerintem még egy pár évig bírják szusszal, míg nem lesz olyan sok belőle, hogy már hetente kerül egy a moziba.
    Viszont én sem teljesen vágom, ez hogy lesz jó, úgy értem, ez a képesség, hogy nagyon kicsi lesz nem sok dologra jó. Bejutni helyekre és kémkedni mások után, nagyjából a képregényekbe is ilyen helyzetekben használják csak a karaktert. Nem véletlen, hogy nincs saját ongoingja, csak úgy működik, ha valamilyen csapat tagja, úgy nem feltűnő, hogy szinte semmire se jó a karakter.

  8. de ő többszörösére is meg tud nőni.
    akkor már miért nem óriás vagy Góliát néven megy a film ?

  9. Nem “csak” annyi az képessége hogy kicsi lesz ugyanis az ereje akkora marad mint normál méretben. például ráugrik valakinek az orrára és pofánb*ssza az ugyanúgy fáj az illetőnek mintha normál méretben tenné de mivel kicsi gyakorlatilag elkapni megütni nem nagyon lehet… így pl akár még Thort is elpicsázná :D

  10. Volt itt már fent a concept hogy fog kinézni meg asszem a sisakja is fent van ezen az oldalon ilyen gázmaszk szerű lesz… keress rá

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.