David Yates rendezi a Fantastic Beasts-filmet

A Harry Potter spinoff-prequel rendezője lesz Yates. Sajnos ez rossz hír, legalábbis annak fényében, hogy melyik Pottereket köszönhetjük neki. Ez teljes biztonsági játéknak tűnik a Warner részéről, hiszen a csávó keze alatt ömlött a pénz elvileg, azt felejtik el, hogy sokkal inkább Yates ellenére ömlött a pénz.

2016 novemberében nézhetjük majd.

15 hozzászólás a “David Yates rendezi a Fantastic Beasts-filmet” bejegyzéshez

  1. Szerintem a 3. film volt a legjobb minden tekintetben. Ebből meg nem tudom mi lesz, kissé olyan érzésem van, hogy amíg még a köztudatban van Fazekas úr addig fejjük azt a tehenet… Azért annyira nem írom le, messze még a premier. :)

  2. A Főnix rendje még renben volt, de az utolsó három film az hulladék. Én már a hatodik rész után sem értettem, hogy hogyan adhatták neki a befejezéseket, erre most még ez is…

  3. Tényleg a 3., Caurón filmje volt a legjobb, de nekem Yates filmjeivel sem volt soha semmi bajom, sőt. Még így is jobban jártunk, mintha Mike Newell kapta volna. A negyedik rész valami borzalmas volt.

  4. Nekem a 4. rész a kedvencem, de hát ízlések… :)

    Yates rendezéseiből meg csak a 6. rész nem tetszett, de az nagyon nem, legrosszabb rész mind közül. A többi egész jó lett.

  5. Szerintem David Yates nem túl jó rendező, de a jó sztroik miatt nem lettek rosszak az általa rendezett részek. Azonban, ha arra gondolok, h mennyivel jobb lehetett volna az egész, ha mondjuk nem ő, hanem Cuaron, vagy Newell rendezte volna ezeket is, hát akkor már nem túl jó hír.

    Potterek nálam:

    1. 10/7,5
    2. 10/8
    3. 10/10
    4. 10/9
    5. 10/6,5
    6. 10/7,5
    7/1. 10/7,5
    7/2. 10/8,5

  6. Legalább nem lesz az, mint a Potter filmeknél, hogy teljesen elferdítik az egészet a könyvekhez képest.
    A harmadik filmet nem tudom miért szeretik ennyien, Hermione rózsaszín felsőben WTF

  7. “Legalább nem lesz az, mint a Potter filmeknél, hogy teljesen elferdítik az egészet a könyvekhez képest.”

    Mert a Yates által rendezett filmekben nem volt ilyen? Az utolsó filmben a finálénak kb köze nem volt a könyvbelihez, pedig milyen jól meg volt az írva, simán filmre lehetett volna vinni, erre összecsaptak valami szar repkedést oda a végére, én meg csak pislogtam, hogy ez mi…

  8. Hatodikból egy jelenet maradt meg nagyon: (ööö spoiler) Dumbledore kiitta azt az undormányt, visszatérnek a roxfortba. Harry megbújik valahol azt hiszem a padló alatt. Erre Piton lopakodik felfelé és ahogy összenéznek mutatja Harrynek hogy maradjon csöndben. Az ilyesmi annyira wtf, teljesen tönkretette (nekem) a filmet, hogy mennyire eltér a könyvtől.

  9. Rob: Fantastic Beasts könyv nincs, csak az a rövidke a lények leírásával, plusz Rowling írja a forgatókönyvet, a HP filmeknél nem ő írta.

  10. Mateus: LOL, azért lesz jó film, mert nem létezik könyvalap, amit el lehet ferdíteni?

  11. Szerintem a 5,6,7-ek gyalázatosan szar filmek azoknak akik olvasták a könyvet. Mondjuk ez a 3-4-ről is elmondható de azokban legalább volt valami tematika, hogy élvezhető legyen. A Yates által rendezett filmekből mindig hiányzott valami és nagyon sok minden felesleges volt. A mai napi nem jutok napirendre azon, hogy a 6 végén miért nem volt temetés, meg azon a “párbajon” H és V között ami a 7/2 végén volt. Lehangolt a hír, hogy ez a dilettáns fogja rendezni a filmet, de most legalább Rowling-nak is van beleszólása.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.