És a Blade Runner – Prometheus 2 kombóval mi van?

Ridley Scott idén az Exodus: Gods and Kings filmmel, jövőre pedig a The Martiannal virít, viszont utána talán nekiáll végre a nagyon várt folytatásainak. Ezekről egy interjúban beszélt.

A Blade Runner 2-ről azt mondta, hogy kész a forgatókönyv és szerinte baromi jó. Természetesen szerepel benne Harrison Ford karaktere. Szerinte pont a forgatókönyv állása miatt ezzel fogja kezdeni, és talán utána csinálja a Prometheus 2-t, bár annak is valamilyen állapotú forgatókönyve, de egyszerűen túl sok munka áll sorban nála.

Utóbbinak érdekes módon már van bejelentett dátuma, de a mostani kijelentései alapján nem hiszem, hogy a 2016 márciusa tartható az Alien előzmény folytatás valaminél.

7 hozzászólás a “És a Blade Runner – Prometheus 2 kombóval mi van?” bejegyzéshez

  1. Kár, hogy így eltolódnak, a folytatásokat mindig nagyon várom.
    Na sebaj, addig is ősszel kapunk képregény formában adalékot prometheushoz, alienshez és predatorhoz is.

  2. Remélhetőleg a Prometheus 2. jobb lesz, mint az első rész!

    S egy kérdés Human-nak! Mikor dobod ki azt a képet, ahol a Marvel, és DC filmjei szerepelnek egymás mellett, dátummal, és ha jól láttam az alcímekkel! Akkor kíváncsi leszek, hány komment érkezik! :D

  3. “A Blade Runner 2-ről azt mondta, hogy kész a forgatókönyv és szerinte baromi jó.”
    Igen, mintha a prometheusról is hasonlókat mondott volna…

    “egyszerűen túl sok munka áll sorban nála”
    Ebből is látszik, milyen ostoba világban élünk :D

  4. A Prometheus 2 több mint valószínű, hogy Paradise cím alatt fog futni. Személy szerint sokkal inkább azt várom, mint a Blade Runner 2-t.

  5. “A Blade Runner 2-ről azt mondta, hogy kész a forgatókönyv és szerinte baromi jó.”
    Ja, remélem Lindelof írta. Miért, könyörgöm, miért kell hozzányúlni egy olyan klasszikus filmhez, ami úgy volt kerek, ahogy volt? A rendezői változatról beszélek nyilván, de abban a filmben nekem minden a helyén volt. Nem kellene folytatni, mert nincs folytatás, ami koherens lenne az eredetivel szerintem. A Prometheussal meg azt csinál, amit akar, mert én tuti nem nézem meg, de a Blade Runnert könyörgöm, hagyják békén!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.