Már elkerülhetetlen a Családi vakáció reboot

Két új szereplő csatlakozott a filmhez: Chris Hemsworth és Charlie Day, mindketten kisebb szerepben. De ehhez kapcsolódóan azt is megtudhattuk, hogy a forgatást szeptemberben kezdik.

Szóval a film eddig: Ed Helms alakítja Rusty Griswoldot, Christina Applegate lesz a felesége. Chevy Chase és Beverly D’Angelo legalább egy cameo erejéig feltűnik, de Rustyék kalandjairól fog szólni a Vacation természetesen. A forgatókönyvet John Francis Daley (Burt Wonderstone, Horrible Bosses) és Jonathan Goldstein (Horrible Bosses) írták, és a rendezés is az ő kezükbe került. Ez utóbbiban nem túl jártasak, első filmjük lesz.

human
írta
2014. 08. 26. 15:55
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Már elkerülhetetlen a Családi vakáció reboot” bejegyzéshez

  1. most nem azért, hogy újra kezdjük ezredszerre is az ezt minek témát, de mi értelme egy Családi Vakáció remake-nek, ha például ott volt tavaly egy We’re the millers, ami nem a megváltás ugyan, de jócskán emelt egyet az “utazik a család és mókás kalandokba keveredik” koncepción.

    reboot egy olyan témának, ami már akkoriban is aligha volt túl friss…ez mekkora ötlet.

  2. azok a filmek akkor jók voltak Chase bácsival :D

    de manapság nincs még egy olyan idióta mint ő :)

    ahogy a Leslie Nielsent sem lehet pótolni senkivel :)

  3. Pont a napokban néztem meg az Európai vakáció-t, és a karácsonyi részt. Jókat nevettem rajta, de inkább azért mert eszembe jutott milyen volt, amikor gyerekként először láttam, meg most esett le pár jelenet, ami nem pont a gyerekeknek szólt. :D Szerintem ez a téma abban a formában nem működne ma már, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, de nem különösebben hozott lázba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.