A Seventh Son megvan még?

Az első trailerek alapján tipikus olcsó fantasynak kinéző film, aminek a bemutatóját utána hónapokkal eltolták, most újra feltámadt. Persze hogy reklámozzák most, amikor rengeteg puskaport előttek anno? Hát sehogy.

Azért Jeff Bridges fantasyban? És Julianne Moore? Kár, hogy a trailerben most már végképp mindent ellőnek, és a bemutató még mindig messze, 2015 elején.

HD a nagyoknak.

Az új poszter is szar.

15 hozzászólás a “A Seventh Son megvan még?” bejegyzéshez

 1. Két kérdésem van: Ki választotta ki ezt a színészt a ‘főhős’ szerepére és mi lelte Gandalfot, olyan máshogy néz ki?

 2. Ótvar pocséknak tűnik ez a srác. Értem én, hogy nem erőltetik a The Rock-méretű hősöket de ez így nagyon gagyi. Jeff Bridges unalmas ezzel az akcentussal, Moore meg.. hát, lesüllyedt. A CGI közepes, a sztorit meg kb. az egész filmet láthattuk az előzetesbe.

  Nagyon-nagyon kell majd unatkoznom, hogy ezt megnézzem. Persze akkor is csak letöltve.

 3. Gondolom ez Orson Scott Card Teremtő Alvin-ciklusának első részének adaptációja akar lenni, túl sok jóra nem számíthatok akkor se. Egy egyszer nézhető átlagos mozira csupán, mint amilyen az Ender’s Game is volt. Hiába sci-fi top100 élén szerepel a könyv, a belőle készült film semmi extrát nem nyújtott.

 4. Lehet velem van a baj, de nekem simán begyere eddig.
  Na nem moziban, de mindenképp megnézem majd.

 5. Nem olyen rossz ez.
  Nyilván nem világmegváltó, ez elsőre látszik, de szórakoztatónak tűnik.

 6. Jeff Bridges-nek pedig nagyon jól áll ez az egész karakter így elsőre, de mondjuk az R.I.P.D. dolog se miatta bukott (abban láttam utoljára).

 7. Nem értem mitől lenne ez egy ” tipikus olcsó fantasy” de biztos nem egy trailert néztünk. Szerintem a CGI rendben van, elég látványosnak tűnik, a szereplők jónak tünnek, ebből még simán lehet egy jó film, igaz én nem a divatos “fikaszemüvegen” át nézem ezeket a trailereket, és örülök minden sci-finek vagy fantasynak, legfeljebb nem jön be a várakozás, ez is benne van…

 8. Kisame: belevágtak? pár hete volt a hír, hogy már végeztek.

  Nyílméreg: muti a sok fikámat, komolyan, ha szerinted divatfika szemüveggel néztem, mivel a héten rengeteg előzetesnél ujjongtam. Egyszerűen csak sok trailert-filmet láttam már, és ez egy Hensel és Gretel jó esetben, tipikus 6/10 darab.

 9. Most nem azért, de ennél szarabb CGI-s filmek vannak! Ránézésre simán hozza a The Rock-os Hercules látványvilágát!
  A sztoriból mi jött le: vegyél egy srácot, aki küzd a gonosz ellen! Hejj, nem mintha minden más ilyen film nem erről szólna! Azta!! Vagy mégis!!

 10. Skate; Kurvára semmi köze O. S. Card Teremtő Alvin ciklusához. A film Joseph Delaney The Spook’s Apprentice c. könyvének adaptációja.

 11. Én imádom a fantasy-t és meg kell mondjam, nem tűnik ez rossznak egyáltalán. Ha bukik valamin nálam, az tutira nem a CGI, hanem a főszereplő csóka irritáló feje. Komolyan nem tudtak ennyi jó színész mellé főszereplőnek egy olyan faszit castingolni, akit nem akarok azonnal képenverni egy szívlapáttal, amint meglátom??

 12. nekem nem is cgi/poszter/stb-vel van bajom, inkább attól félek, hogy olyan csalódás lesz, mint 47 Ronin remake, ha a Hensel és Gretel szintjét hozza, akkor már megér egy misét.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.